دوستان می شه یه لطف کنن تست سرعت شاتل رو بذارن ما فقط شنیدیم هنوز تست سرعتی ندیدیم یکی از دوستان لطف کنن امشب ساعت 1.30 یه تست از شاتل بذارن راستی هر 1 گیگ تو شاتل 5000 تومنه می شه بقیه هم تایید کنن؟؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان می شه یه لطف کنن تست سرعت شاتل رو بذارن ما فقط شنیدیم هنوز تست سرعتی ندیدیم یکی از دوستان لطف کنن امشب ساعت 1.30 یه تست از شاتل بذارن راستی هر 1 گیگ تو شاتل 5000 تومنه می شه بقیه هم تایید کنن؟؟؟؟
دوباره شروع کردی؟ داداش تعریف شاتل کردی گفتیم دستت درد نکنه لطف کردی ما رو اگاه کردی ! ولی من دلیلی نمیبینم اطلاعات غیر واقعی رو به دیگران نسبت بدید.
اگه شما سرویستو قطع کردی من هنوز این سرویسی که میگی رو دارم! هر 5 دقیقه یه بار قطع نمیشم که هیچ 5 روز یک بار هم قطع نمیشم. 1-2 روز اره شد که 2-3 بار قطع شدم ولی تو این مدت که طولانی که من مشترک اندیشه بودم هیچ وقت این وضعیت که شما داری ازش حرف میزنی رو نداشتم. ظاهرا کاربرای مرکز 4 تو این مدت بیشترین مشکل رو داشتن که این هم به اندازه کافی دربارش بحث شده ولی در مورد بقیه مراکز و سرویس ها مطمئنم که خوانندگان خودشون میتونن تشخیص بدن که کی به چه دلیل و چرا میاد راجع به سرویس دهنده های دیگه اخبار غیر واقعی میده!
اميدوارم اگه مشكلي هست حل بشهاولا اندیشه چند تا stm-1 داره نه یکی
دوما مگه بده اگه پهنای باند دارن بدن ما حال کنیم
سوما مشکل رو که گفتن تا اجرای پروژه core و super core هیچ شرکتی از جمله اندیشه تو استان نمیتونه پهنای باند زیاد کنه این بخاطر بیتوجهی به کاربرا نیست مخابرات امکانات نمیده.
شاتل سرعت بیشتر نمیده چون پهنای باندش تو استان خیلی کمتر از اندیشست. البته مشتریاشم خیلی کمتر از اندیشست. ولی تجربه من میگه شاتل هم از اندیشه شکست میخوره میگین نه صبر کنید. تو تمام کشور اینجوری بوده نه اینکه اندیشه از مریخ اومده. تو هر استانی که سرویس دهنده محلیش بزرگ بوده شاتل و پارس و ... ازش عقب افتادن.
مگه پارس انلاین از اندیشه کوچیکتر بود یا امکاناتش کمتر بود . دیدیم که اندیشه 10 برابرش مشترک گرفت ولی اونا نتونستن . شاتل هم همونه. شاتل زمانی اومد که اندیشه پهنای باندش تموم شد و دیگه نتونست پهنای باند جدید بگیره . شاتل مشکترکینش هم کم بود افتاد تو بازار. اما این شرایط دائمی نیست خیلی زود دوباره اندیشه کنترل رو بدست میگیره . یکم تصور کنید که اگه شاتل 3 ماه پیش اومده بود میخواست به چیش بنازه؟!!!! الان رو موج سواره چون شرایط بنفعشه. هنوز تو روز همه سرویس دهنده ها از اندیشه عقبن ولی تو شب چون تعداد مشترکین اندیشه حداقل 10 برابر این شرکتا تو استان گیلانه خب پس طبیعیه که وقتی سرویس رایگان میشه همه حمله میکنن به خط و خط کند میشه جالبه که دیگه با 60 کیلو هم راضی نمیشن.
این نظر شخصی منه و ممکنه خیلیها قبولش نداشته باشن ولی اگه یکم به گذشته نگاه کنید میبینید که خیلی هم دور از ذهن نیست. این نظرات رو نمیشه ثابت کرد ولی زمان ثابت میکنه که این نظر درسته یا نه.
تو این چند روزه دیدم که چند تا از بچه ها همدیگر رو شرمنده کردن که من به شخصه فکر میکنم جالب نبود . اینجا قراره نظرات مطرح شه نه اینکه بحث های دوطرفه بین بچه ها پیش بیاد
ولي جناب آقاي mailer ، انديشه وقتي سرعت بالا تو روز ميداد ، در ازاش پول ميگرفت
رايگان 200 تا سرعت نميداد كه!
اما شب چون رايگانه ، سرعت خيلي مياد پايين!
حتي خط هاي 512! ، اگه 512 داده بايد تعهدش رو عمل كنه و حداقل 70 بده
سرعت 200 کیلو قیمتش 10 تومنه؟ نه نیست. پس یا اندیشه داشت حال میداد یا بقیه داشتن ودارن گرون میگیرن
که فکر کنم اول درست تر باشه
حالا در كل هر چي بود ديگه گذشت
هر آي اسپي كه سرعت بالا و قيمت كمتر بده ، مخصوصا پينگ كه واسم خيلي مهمه ، ميرم همونجا
شنيدم شاتل ماه ديگه ميخواد سرويس 2MB بياره با قيمت 24 تومان!!
گفتن حداقل 250 تا سرعت دانلود داره ، حالا راست و دروغش رو نميدونم ، اما احتمالا فردا يه سر ميرم شركت
خب قربونه شکل ماهت...منم نمیگم مرکزه 2-3-5-7-8 که...همه ی حرفه من 4ـه.چون خودم مشترکه مرکزه چهار بودم.دیگه نمیتونی بگی تویه مرکزه 4 مشکل نبوده!!!! چون خودم بودم و میدونم به ماها چه گذشته!!!!!
خب خدا رو شکر به تفاهم رسیدیم. مرکز 4 درست شده. ماه دیگه پس بر میگردی پیش رفقا دیگه
در مورد 2 مگ هم کار سختیه. تجربه اندیشه جلوی چشممونه دیگه. کاربر زیاد بشه مشکل پیش میاد. البته من نشنیدم شاتل هیچ جای ایران همچین کاری کرده باشه ولی اگه کرد و اندیشه نتونست من خودم میرم شاتل.
من به شاتل و اندیشه و پارس و البرز تعصبی ندارم...هر کدوم بهتر بود...من از اون شرکت سرویس میگیرم...فعلا که اینجا از pingش راضی هستم و dc نمیشم...آره در صورت کیفیته برابر معلومه میام اندیشه یا هر شرکته دیگه ای که قیمتش پایین تر باشه ( دقت کن، در صورته کیفیته برابر) اگه هم که بالاتر با کله میام.
اقایون من متوجه نمی شم دوستام مشترک شاتل یه تست سرعت بزارن اینجا فقط شده حرف و جانبداری بابا ما اینجا بیکار که نیستیم می خوایم مقایسه کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)