پونل عزیز ممنون از راهنمایی ات
دوست عزیزمن این اولین وآخرین دوربینی است که می خوام بخرم چون خودمو کشتم وبعد از مدتها تونستم انقدر مبلغ را برای خرید دوربین فیلمبرداری وعکاسی جمع کنم از اصطلاحات عکاسی چیزی سر در نمی یارم البته علاقه وافری به عکاسی وفیلمبردای د ارم وقصد دارم به کلاس های مربوطه اش بروم واز طرفی عکس هایی که رو می گیرم دوست دارم تو فتوشاپ زیبا کنم وفیلم ها را میکس کنم
اندازه دوربین هم اصلا برام مهم نیست فقط یه چیزی می خوام که همراه عکاسی فیلمبرداری معقولی هم داشته باشه که بتونم مجالس خانوادگی خوبی را باهاش فیلمبرداری کنم ودر سفرها ومنزل کس های خوبی بگیرم
ممنون از اینکه وقت می زارید پاسخ مرا می دهید
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
حالا که اندازه دوربین براتون مهم نیست دروربین FZ35 پاناسونیک ( که در اروپا FZ38 نامیده میشود ) ، بهترین انتخاب است . این دوربین فعلا بهترین دوربین سوپرزوم نیمه حرفه ای دنیاست. اگه رو حالت IA باشه بطور اتوماتیک صحنه ها رو تشخیص میده و تنظیماتش در بهترین حالت قرار میگیره ، این مورد برای آماتورها خیلی خوبه . بعداً هم اگه بخوای حرفه ای تر کار کنی کلی امکانات داره که کاملا راضیت میکنه .
امتیازات درPhotographyblog از 5 : ( این امتیازات در صفحات قبل توسط من و دوستان گفته شده اما برای کامل بودن پست یه بار دیگه اشاره میکنم )
طراحی------------------4.5
خصوصیات---------------4.5
آسانی استفاده----------4.5
کیفیت عکس-------------4.5
ارزش پول-----------------4
مشخصات :
12 مگاپیکسل
لنز واید 27 میلیمتری با F 2.8
زوم پرقدرت 18 برابر
فوکوس 11 نقطه ای ، 1 نقطه ای ، چهره و دستی
لرزشگیر با قدرت 2 برابر نسبت به مدلهای دیگر Power O.I.S
فرمت عکس Jpeg و Raw
تنظیم دستی شاتر و دیافراگم
فیلمبرداری 1280x720 با 60 فریم در ثانیه
کیفیت صدا دالبی دیجیتال دو کاناله
صفحه نمایش 2.7 اینچ
تشخیص صحنه و تشخیص چهره و شناسایی چهره ( هنگام عکاسی اسم افراد درزیر چهره آنها نمایش داده می شود البته قبلا باید اسمشون رو تنظیم کنی(
ایزوی هوشمند (تنظیمحداکثر ایزو ، یعنی ایزو بالاتر از این نشود ISO Max 400 - 800 -1600) برای کاهش نویز
ویژگی Intelligent Resolution در فیلم و عکس برای افزایش شارپی ( تیزی )
فلاش پر قدرت 8.3 متر
300 عکس با یکبار شارژ
وزن 414 گرم با باطری و مموری