تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 591 از 1635 اولاول ... 9149154158158758858959059159259359459560164169110911591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,901 به 5,910 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

ممنون دوست عزیز از جوابگویی شما

من زیاد وارد نیستم و زیادم با منو هاش ور نخواهم رفت
    اگه فیلمبرداری کنه فبها
    راحت به تی وی و کامپیوتر وصل بشه
    زیاد شارژ نخواهد
    بشه اتوماتیک باهاش عکس گرفت
    من 20 تا 30 صفحه به آخر رو خوندم
    ببخشید ماکرو چیه؟
    اکس برداری از فواصل بسیار نزدیک ( 1-2 سانتی متر) بهش میگن عکس برداری ماکرو.

من بهت همون SX200 پیشنهاد میدم.
    اما کنان سری اکسوز هم داره که فکر کنم به دردتون بخوره.

سری اکسوز از سایت آفومار:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omid1351's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با تشکر
    آقا با این امکان ماکرو زیاد کاری ندارم تو صفحات قبل بیشتر این دوتا بحثش بود کدومش استفادش راحتتره
    کدومش صفحه لمسی داره و لابد همگی این امکان داره که رو پایه باشه خودتم بری تو عکس وایستی
    در ضمن هرکدم از این لابد مقداری هزینه مخلفات داره که اس ایکس 200 دورو بر 400 میشه درسته؟

sx120 & sx200
    Last edited by omid1351; 15-06-2010 at 14:35.

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

با تشکر
    آقا با این امکان ماکرو زیاد کاری ندارم تو صفحات قبل بیشتر این دوتا بحثش بود کدومش استفادش راحتتره
    کدومش صفحه لمسی داره و لابد همگی این امکان داره که رو پایه باشه خودتم بری تو عکس وایستی
    در ضمن هرکدم از این لابد مقداری هزینه مخلفات داره که اس ایکس 200 دورو بر 400 میشه درسته؟

sx120 & sx200
    کدومش صفحه لمسی داره
    هیچکدوم نداره ////////////// از سری اکسوز لمسی هم داریم

همگی این امکان داره که رو پایه باشه خودتم بری تو عکس وایستی
    همه دارند

زیاد تو قیمت نیستم ولی SX200 با رم و کیف( کیف رایگان میدن) و سه پایه فکر نکنم از 370 بیشتر بشه.

اگه قیمت دوربینا میخای برو به سایت دیجی کالا . این آفومار قیمتاش بالاست

5. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان من یک سوالی دارم یکی از دوستام دنبال دوربین در حدود 500 میگرده خودش FZ38 رو میپسنده البته من هم نظرم مثبت هست ولی با توجه به اینکه آماتوره خودش هم میگه فیلمبرداریش هم خوب باشه شما از بین این 4 گزینه کدوم رو به صلاح میدونید اولویت اول عکس بعد فیلمبرداری فول اچ دی
    1.نیکون P100
    2.فوجی HS10
    3.سونی HX5
    4.پاناسونیک FZ38

سه تای بالاییها همه فول اچ دی هستند ولی کیفیت عکس رو نمیدونم مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

باسلام و خسته نباشید
    دوستان ، من بعد از 1 ماه تحقیق و مطالعه سایتها و با توجه به نکات زیر به دو گزینه canon g11 و fujis200exr رسیدم . نکات عبارتست از :
    1- حرفه ای عکاسی نمی کنم
    2- زیاد عکس نخواهم گرفت ولی به عکاسی علاقمندم نه اینکه میخام عکاس بشم بلکه تا جایی که ممکنه میخام از روی علم و آگاهی عکس بندازم
    3- به غروب علاقه دارم و میخام عکسهتم تو تاریکی بهتر باشه
    4- نمی خام بعدا هزینه کنم چون الویتهای مهمتر دیگری تو زندگی دارم که باید به اونا هم بپردازم.
    5- فیلمبرداری اصلا برام مهم نیست چون اولا به ماندگار بودن عکس اعتقاد خاصی دارم و معتقدم عکس خوب از درون با آدم حرف میزنه ثانیا تو ریویوهای خارجی اکثر کاربرا به این نکته اشاره داشتن که فیلمبرداری توسط این دوربینها به ویژه تو حالت فول اچ دی فشار زیادی به برد اصلی دستگاه وارد کرده و باعث گرم شدن شدید اون میشه و مصرف باتری هم به تبع اون بالا میره ثالثا به دستگاههای چندکاره اعتقاد ندارم و نظرم اینه که طول عمر این دستگاهها به دلیل استفاده چند کاره از اونها پایین بوده و یا این که امکان ایراد پیدا کردنشون بیشتره و در ضمن ممکنه به دلیل چند کاره بودن کیفیت عکس فدا بشه به بعضی فاکتورهای جانبی دیگر. همین قدر هم که ایتا فیلم برمیدارن از سر من زیاده

---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------

و اما با مطالعاتم موارد زیر رو تا حالا جمع بندی کردم :
    1- زوم و فوکوس فوجی دستی و سه برابر کنونه ( کنون =5 فوجی=14.5)
    2- اندازه سنسور تقریبا یکسانه . البته کمی برتری با فوجیه ( 1.6/1 در مقابل 1.7/1 ) ولی در عوض مگاپیکسل فوجی 12 ولی کنون 10 هستش که تا اونجاییکه من شنیدم مگاپیکسل بیشتر با افزایش نویز همراهه.
    3- تو مقایسه نویز تصاویر من هر دو رو تقریبا در یه سطح قرار میدم البته بعضی جاها نوشته بود کنون کمی بهتر عمل کرده ولی آنقدر محسوس نیست که بشه با چشم تفاوت را احساس کرد . البته این نظر منه و ممکنه اشتباه بکنم ولی چون هنر گرافیک و به ویژه خوشنویسی رو تو سطح حرفه ای کار میکنم به چشام اعتماد زیادی دارم لینک با اندازه واقعی واسه نمونه عکس فوجی :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    http://www.digitalcamerareview.com/shared/picture.asp?f=28024
    واسه کنون هم :
    http://www.dpreview.com/galleries/reviewsamples/photos/112401/sample-36?inalbum=canon-powershot-g11-preview-samples
    4- باتری هر دو لیتیومی هستش
    5- رزولیشن و اندازه lcd برتری با کنونه ( 2.8 اینچ و 461000 پیکسل کنون در مقابل 2.7 اینچ و 230000 پیکسل فوجی )
    6- برد فلاش فوجی 7.2 متر و کنون 7متر ( تقریبا یکسان )
    7- وزن فوجی سنگین و از بیش از دو برابر کنونه ( 865 و 375 )
    8- ذخیره فوجی روی sd و sdhc هستش ولی کنون روی mmc و mmc plus و hc mmc plus هم میتونه ذخیره کنه
    9- قیمت فوجی ارزونتره ( تقریبا 80 تومن )
    10- فیلمبرداری هر دو با فرمت DV و 30 فریم بر ثانیه هستش
    11- LCD کنون چرخان ولی فوجی ثابته ( برتری با کنون )
    12- گشودگی لنز در کنون برابر 2.8 تا 4.5 و در فوجی برابر 2.8 تا 5.6
    13- حسگر هر دو از نوع CCD هستش .
    Last edited by dada_zebel; 15-06-2010 at 16:52.

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

پونل عزیز ممنون از راهنمایی ات

دوست عزیزمن این اولین وآخرین دوربینی است که می خوام بخرم چون خودمو کشتم وبعد از مدتها تونستم انقدر مبلغ را برای خرید دوربین فیلمبرداری وعکاسی جمع کنم از اصطلاحات عکاسی چیزی سر در نمی یارم البته علاقه وافری به عکاسی وفیلمبردای د ارم وقصد دارم به کلاس های مربوطه اش بروم واز طرفی عکس هایی که رو می گیرم دوست دارم تو فتوشاپ زیبا کنم وفیلم ها را میکس کنم

اندازه دوربین هم اصلا برام مهم نیست فقط یه چیزی می خوام که همراه عکاسی فیلمبرداری معقولی هم داشته باشه که بتونم مجالس خانوادگی خوبی را باهاش فیلمبرداری کنم ودر سفرها ومنزل کس های خوبی بگیرم

ممنون از اینکه وقت می زارید پاسخ مرا می دهید
    حالا که اندازه دوربین براتون مهم نیست دروربین FZ35 پاناسونیک ( که در اروپا FZ38 نامیده میشود ) ، بهترین انتخاب است . این دوربین فعلا بهترین دوربین سوپرزوم نیمه حرفه ای دنیاست. اگه رو حالت IA باشه بطور اتوماتیک صحنه ها رو تشخیص میده و تنظیماتش در بهترین حالت قرار میگیره ، این مورد برای آماتورها خیلی خوبه . بعداً هم اگه بخوای حرفه ای تر کار کنی کلی امکانات داره که کاملا راضیت میکنه .

امتیازات درPhotographyblog از 5 : ( این امتیازات در صفحات قبل توسط من و دوستان گفته شده اما برای کامل بودن پست یه بار دیگه اشاره میکنم )

طراحی------------------4.5
    خصوصیات---------------4.5
    آسانی استفاده----------4.5
    کیفیت عکس-------------4.5
    ارزش پول-----------------4

مشخصات :
    • 12 مگاپیکسل
    • لنز واید 27 میلیمتری با F 2.8
    • زوم پرقدرت 18 برابر
    • فوکوس 11 نقطه ای ، 1 نقطه ای ، چهره و دستی
    • لرزشگیر با قدرت 2 برابر نسبت به مدلهای دیگر Power O.I.S
    • فرمت عکس Jpeg و Raw
    • تنظیم دستی شاتر و دیافراگم
    • فیلمبرداری 1280x720 با 60 فریم در ثانیه
    • کیفیت صدا دالبی دیجیتال دو کاناله
    • صفحه نمایش 2.7 اینچ
    • تشخیص صحنه و تشخیص چهره و شناسایی چهره ( هنگام عکاسی اسم افراد درزیر چهره آنها نمایش داده می شود البته قبلا باید اسمشون رو تنظیم کنی(
    • ایزوی هوشمند (تنظیمحداکثر ایزو ، یعنی ایزو بالاتر از این نشود ISO Max 400 - 800 -1600) برای کاهش نویز
    • ویژگی Intelligent Resolution در فیلم و عکس برای افزایش شارپی ( تیزی )
    • فلاش پر قدرت 8.3 متر
    • 300 عکس با یکبار شارژ
    • وزن 414 گرم با باطری و مموری

9. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

واما سوالاتم از اساتید :
    1- مثل اینکه میگن فوجی هر نوع فلش خارجی نمیخوره و اصطلاحا کفشک فلاش اون فرق داره ( راهنمایی کنید )
    2- فیلمبرداری کدوم بهتره
    3- کدامیک تو حالت AUTO عکسهای بهتری میگیره ؟
    4- فوجی فرمتRAW رو با یه فرمت دیگه ذخیره میکنه . در فرومها خوندم که عملا این فرمت در فوجی قابل استفاده نیست . اوناییکه این دوربین رو دارن آیا مشکلشو حل کردن ؟؟( این گزینه هم برام مهمه چون با فتوشاپ و کلا با نرم افزارهای ادیت میانه خوبی دارم )
    5- سیستم حسگر فوکوس خودکار هریک چند نقطه ای هستش ؟
    6- آیا فوجی هم مثل کنون خروجی HDMI برای مشاهده تصاویر تو HDTV داره ؟
    7- عکاسی پشت سرهم هر کدوم ازنوع چند فریم بر ثانیه هستش ؟ و مهمتر اینکه
    8- ایا این عکسای پشت سرهم با حداکثر مگاپیکسل دوربین گرفته میشه یا نه ؟ ( این گزینه برام خیلی اهمیت داره )
    9- آیا تو هردو سیستم لرزشگیرداخل بدنه هستش ؟
    10- کیفیت باتری لیتیومی کدامیک بهتره و هم چنین کدامیک بیشترین شات رو واسه هر بار شارژ داره ؟
    11- آیا فوجی هم مثل کنون دارای دکمه های میان بر برای دسترسی سریع به گزینه های پرکاربرد منو داره ؟
    12- گشودگی 5.3 فوجی نسبت به 4.8 کنونچه نقشی تو عملکرد دوربین داره؟
    13- به نظرمن مصرف باتریدر فوجی به دلیل فوکوس و زوم دستی طبیعتا بایستی کمتر از کنون باشه آیا در عمل هم اینطوره ؟
    14- آیا کنون هم مانند فوجی زوم اپتیکال حین فیلمبرداری داره ؟
    15- هر کدام ساخت کجا هستن و کیفیت ساخت بدنه کدوم یک بهتره ؟
    16- کدام گارانتی براشون معتبرتره و یا فرقی ناره ؟
    17- با بیمه بگیرم یا تبلیغاته ؟
    18- خرید با تری یدکی هنگام خرید دوربین رو توصیه میکنید ؟
    19- تو سرعت شاتر منظور از زمان 15 ثانیه واسه کنون و زمان 30 ثانیه واسه فوجی چیه ؟
    20- منظور از فلاش هوشمند در فوجی چیه ؟
    21- منظور از سیستم لرزش گیر دوتایی در فوجی چیه ؟
    22- ماکروی کنون یک سانتیمتر هستش مال فوجی چقدره ؟
    23- پایین بودن رزولیشن LCD و چرخان نبودنش در فوجی تو کاربرد دوربین خیلی تاثیر میذاره ؟
    24- دست آخر اینکه من شهرستانم و اینجا اصلا محل قابل اطمینان واسه خرید نداره و یا اینکه خیلی گرون میدن . پس مجبورم از تهران بخرم . برخی از مغازه ها میگن شما مدلتو انتخاب کن ظرف 24 ساعت از تهران براتون سفارش میدیم . این نوع خرید بهتره یا خرید اینترنتی یا اینکه خرید حضوری از تهران ؟
    25- اگه خرید اینترنتی رو تایید میکنید کدام سایت رو پیشنهاد میدید ؟ ( نظرتون رو در مورد سایت دیجی کالا هم بگید )
    26- و اینکه اگه قراره به نکته ای دقت کنم که نکردم و دونستن اون بعد از خرید هر یک ممکنه پشیمونم کنه لطفا بگید تا قبلا مطلع باشم تا شاید باهاش کنار بیام ( البته مشکلی با وزن زیاد فوجی ندارم و این گزینه برام حله )

میدونم سوالاتم خیلی زیاد شد ولی باور کنید تو خریدش عجله دارم چون هفته بعد عروسی داریم هفته بعد از اون هم سالگرد ازدواج خودمه در ضمن یه دختر شیطون و خیلی شیرین 15 ماهه هم دارم که تا حالا نتونستم یه عکس دلچسب ازش داشته باشم
    اساتید میتونن سوالات رو تقسیم کنن و هر کس در مورد هر سوالی اطمینان کامل داره برام جواب بده
    همینکه حس اینو پیدا کردم که موقع خرید وسایل الکترونیکی حساس دیگه مثل خرید لباس یا خرید طالبی عمل نکنم برام کافیه از همتون ممنونم .
    به امید آینده بهتر با کمک افزایش آگاهی مردم در تمام سطوح

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

باسلام و خسته نباشید
    دوستان ، من بعد از 1 ماه تحقیق و مطالعه سایتها و با توجه به نکات زیر به دو گزینه canon g11 و fujis200exr رسیدم . نکات عبارتست از :
    1- حرفه ای عکاسی نمی کنم
    2- زیاد عکس نخواهم گرفت ولی به عکاسی علاقمندم نه اینکه میخام عکاس بشم بلکه تا جایی که ممکنه میخام از روی علم و آگاهی عکس بندازم
    3- به غروب علاقه دارم و میخام عکسهتم تو تاریکی بهتر باشه
    4- نمی خام بعدا هزینه کنم چون الویتهای مهمتر دیگری تو زندگی دارم که باید به اونا هم بپردازم.
    5- فیلمبرداری اصلا برام مهم نیست چون اولا به ماندگار بودن عکس اعتقاد خاصی دارم و معتقدم عکس خوب از درون با آدم حرف میزنه ثانیا تو ریویوهای خارجی اکثر کاربرا به این نکته اشاره داشتن که فیلمبرداری توسط این دوربینها به ویژه تو حالت فول اچ دی فشار زیادی به برد اصلی دستگاه وارد کرده و باعث گرم شدن شدید اون میشه و مصرف باتری هم به تبع اون بالا میره ثالثا به دستگاههای چندکاره اعتقاد ندارم و نظرم اینه که طول عمر این دستگاهها به دلیل استفاده چند کاره از اونها پایین بوده و یا این که امکان ایراد پیدا کردنشون بیشتره و در ضمن ممکنه به دلیل چند کاره بودن کیفیت عکس فدا بشه به بعضی فاکتورهای جانبی دیگر. همین قدر هم که ایتا فیلم برمیدارن از سر من زیاده

---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------

و اما با مطالعاتم موارد زیر رو تا حالا جمع بندی کردم :
    1- زوم و فوکوس فوجی دستی و سه برابر کنونه ( کنون =5 فوجی=14.5)
    2- اندازه سنسور تقریبا یکسانه . البته کمی برتری با فوجیه ( 1.6/1 در مقابل 1.7/1 ) ولی در عوض مگاپیکسل فوجی 12 ولی کنون 10 هستش که تا اونجاییکه من شنیدم مگاپیکسل بیشتر با افزایش نویز همراهه.
    3- تو مقایسه نویز تصاویر من هر دو رو تقریبا در یه سطح قرار میدم البته بعضی جاها نوشته بود کنون کمی بهتر عمل کرده ولی آنقدر محسوس نیست که بشه با چشم تفاوت را احساس کرد . البته این نظر منه و ممکنه اشتباه بکنم ولی چون هنر گرافیک و به ویژه خوشنویسی رو تو سطح حرفه ای کار میکنم به چشام اعتماد زیادی دارم لینک با اندازه واقعی واسه نمونه عکس فوجی :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    http://www.digitalcamerareview.com/shared/picture.asp?f=28024
    واسه کنون هم :
    http://www.dpreview.com/galleries/reviewsamples/photos/112401/sample-36?inalbum=canon-powershot-g11-preview-samples
    4- باتری هر دو لیتیومی هستش
    5- رزولیشن و اندازه lcd برتری با کنونه ( 2.8 اینچ و 461000 پیکسل کنون در مقابل 2.7 اینچ و 230000 پیکسل فوجی )
    6- برد فلاش فوجی 7.2 متر و کنون 7متر ( تقریبا یکسان )
    7- وزن فوجی سنگین و از بیش از دو برابر کنونه ( 865 و 375 )
    8- ذخیره فوجی روی sd و sdhc هستش ولی کنون روی mmc و mmc plus و hc mmc plus هم میتونه ذخیره کنه
    9- قیمت فوجی ارزونتره ( تقریبا 80 تومن )
    10- فیلمبرداری هر دو با فرمت DV و 30 فریم بر ثانیه هستش
    11- LCD کنون چرخان ولی فوجی ثابته ( برتری با کنون )
    12- گشودگی لنز در کنون برابر 2.8 تا 4.5 و در فوجی برابر 2.8 تا 5.6
    13- حسگر هر دو از نوع CCD هستش .
    از نظر کیفیت عکس که تفاوت خاصی ندارند . من اگه جای شما بودم بدون شک G11 رو انتخاب میکردم چون سبکتر و کوچکتر است . جمع و جور بودن دوربین ، مزیت خیلی بزرگیه . اگه فوجی رو انتخاب کنی ممکنه بعدا بخاطر وزن زیادش پشیمون بشی .

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

واما سوالاتم از اساتید :
    1- مثل اینکه میگن فوجی هر نوع فلش خارجی نمیخوره و اصطلاحا کفشک فلاش اون فرق داره ( راهنمایی کنید )
    2- فیلمبرداری کدوم بهتره
    3- کدامیک تو حالت AUTO عکسهای بهتری میگیره ؟
    4- فوجی فرمتRAW رو با یه فرمت دیگه ذخیره میکنه . در فرومها خوندم که عملا این فرمت در فوجی قابل استفاده نیست . اوناییکه این دوربین رو دارن آیا مشکلشو حل کردن ؟؟( این گزینه هم برام مهمه چون با فتوشاپ و کلا با نرم افزارهای ادیت میانه خوبی دارم )
    5- سیستم حسگر فوکوس خودکار هریک چند نقطه ای هستش ؟
    6- آیا فوجی هم مثل کنون خروجی HDMI برای مشاهده تصاویر تو HDTV داره ؟
    7- عکاسی پشت سرهم هر کدوم ازنوع چند فریم بر ثانیه هستش ؟ و مهمتر اینکه
    8- ایا این عکسای پشت سرهم با حداکثر مگاپیکسل دوربین گرفته میشه یا نه ؟ ( این گزینه برام خیلی اهمیت داره )
    9- آیا تو هردو سیستم لرزشگیرداخل بدنه هستش ؟
    10- کیفیت باتری لیتیومی کدامیک بهتره و هم چنین کدامیک بیشترین شات رو واسه هر بار شارژ داره ؟
    11- آیا فوجی هم مثل کنون دارای دکمه های میان بر برای دسترسی سریع به گزینه های پرکاربرد منو داره ؟
    12- گشودگی 5.3 فوجی نسبت به 4.8 کنونچه نقشی تو عملکرد دوربین داره؟
    13- به نظرمن مصرف باتریدر فوجی به دلیل فوکوس و زوم دستی طبیعتا بایستی کمتر از کنون باشه آیا در عمل هم اینطوره ؟
    14- آیا کنون هم مانند فوجی زوم اپتیکال حین فیلمبرداری داره ؟
    15- هر کدام ساخت کجا هستن و کیفیت ساخت بدنه کدوم یک بهتره ؟
    16- کدام گارانتی براشون معتبرتره و یا فرقی ناره ؟
    17- با بیمه بگیرم یا تبلیغاته ؟
    18- خرید با تری یدکی هنگام خرید دوربین رو توصیه میکنید ؟
    19- تو سرعت شاتر منظور از زمان 15 ثانیه واسه کنون و زمان 30 ثانیه واسه فوجی چیه ؟
    20- منظور از فلاش هوشمند در فوجی چیه ؟
    21- منظور از سیستم لرزش گیر دوتایی در فوجی چیه ؟
    22- ماکروی کنون یک سانتیمتر هستش مال فوجی چقدره ؟
    23- پایین بودن رزولیشن LCD و چرخان نبودنش در فوجی تو کاربرد دوربین خیلی تاثیر میذاره ؟
    24- دست آخر اینکه من شهرستانم و اینجا اصلا محل قابل اطمینان واسه خرید نداره و یا اینکه خیلی گرون میدن . پس مجبورم از تهران بخرم . برخی از مغازه ها میگن شما مدلتو انتخاب کن ظرف 24 ساعت از تهران براتون سفارش میدیم . این نوع خرید بهتره یا خرید اینترنتی یا اینکه خرید حضوری از تهران ؟
    25- اگه خرید اینترنتی رو تایید میکنید کدام سایت رو پیشنهاد میدید ؟ ( نظرتون رو در مورد سایت دیجی کالا هم بگید )
    26- و اینکه اگه قراره به نکته ای دقت کنم که نکردم و دونستن اون بعد از خرید هر یک ممکنه پشیمونم کنه لطفا بگید تا قبلا مطلع باشم تا شاید باهاش کنار بیام ( البته مشکلی با وزن زیاد فوجی ندارم و این گزینه برام حله )

میدونم سوالاتم خیلی زیاد شد ولی باور کنید تو خریدش عجله دارم چون هفته بعد عروسی داریم هفته بعد از اون هم سالگرد ازدواج خودمه در ضمن یه دختر شیطون و خیلی شیرین 15 ماهه هم دارم که تا حالا نتونستم یه عکس دلچسب ازش داشته باشم
    اساتید میتونن سوالات رو تقسیم کنن و هر کس در مورد هر سوالی اطمینان کامل داره برام جواب بده
    همینکه حس اینو پیدا کردم که موقع خرید وسایل الکترونیکی حساس دیگه مثل خرید لباس یا خرید طالبی عمل نکنم برام کافیه از همتون ممنونم .
    به امید آینده بهتر با کمک افزایش آگاهی مردم در تمام سطوح
    واااااااااای چقدر سوال!!!!!!
    یه دوربین خریدن که این همه بحث نداره!!! بخصوص شما که میخواهید عکسهای خانوادگی بگیرید.
    همین دوربینهای آماتوری هم نیاز شما رو کاملا و حتی بیشتر هم جواب میدن.
    اگه انتخابتون بین این دو دوربینه ، دوربین G11 انتخاب بهتریه .مطمئن باشید که با توجه به نیاز شما دوربین G11 از سرتون هم زیاده .
    ببخشید ،من وقت ندارم این همه سوال رو جواب بدم . برو G11 بخر و این همه سوال نکن .
    خرید اینترنتی توصیه نمیشه .اگه یک وقت مشکل داشت چطور میخوای پسش بدی . به مغازه سفارش بدی مطمئن تره . باتری یدکی نمی خواد . باطری خودش خیلی خوبه (390 عکس با یکبار شارژ) .گارانتی آفومار یادت نره. موفق باشی.
    Last edited by poonel; 15-06-2010 at 17:56.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

دوستان من یک سوالی دارم یکی از دوستام دنبال دوربین در حدود 500 میگرده خودش FZ38 رو میپسنده البته من هم نظرم مثبت هست ولی با توجه به اینکه آماتوره خودش هم میگه فیلمبرداریش هم خوب باشه شما از بین این 4 گزینه کدوم رو به صلاح میدونید اولویت اول عکس بعد فیلمبرداری فول اچ دی
    1.نیکون P100
    2.فوجی HS10
    3.سونی HX5
    4.پاناسونیک FZ38

سه تای بالاییها همه فول اچ دی هستند ولی کیفیت عکس رو نمیدونم مرسی
    سلیقه دوستت خیلی خوبه . FZ35

14. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •