اقایون فلش پلیر رو برای بروزر ps3 چجوری میشه نصب کرد ؟ خیلی از سایتا نمیشه رفت :-( !
اقایون فلش پلیر رو برای بروزر ps3 چجوری میشه نصب کرد ؟ خیلی از سایتا نمیشه رفت :-( !
ممنون از نظرتون.والا من همه جای جمله هام نگفتم بهتره همون اولش که خواستم شروع کنم گفتم بهتر و کامل ترهاونم که گفتم خودتون برید ببینید قدرت دستگاه ها رو من از خودم حرف در نیاوردم
درباره قیمت بازی ها هم بگم چرا داداش اورجینال ها هم ارزون شده به مرور زمان مطمئنا ارزون میشه مثلا من پرنس پرشیا رو گرفتم 15 تومن.یا خدا جنگ رو 30 تومن ولی بازم شاید شما درست میگی و تغییری نکنه قیمتا.اما درباره ی کپی خور کردن دستگاه.والا اینم من از خودم در نیاوردم من که از خدامه.ولی بابام یه دوست داره خدای همین چیزاس گفت برا ما روزی 20 تا دستگاه میاد ما هم کارشو میکنیم بدمونم نمیاد پول بگیریم اما به همشون قبلش میگیم مسئولیتش پای خودشون.به شما هم میگم که اصلا این کاره استاندارد و تمیزی نیست و به قول خودمون یه جور کلکه و به دستگاه خیلی فشار میاره همون کپی خورش نکنید خیلی بیشتر براتون کار میکنه.این که دیگه دوست و آشنا بود بدیه مارو نمیخواد بدشم نمیاد پول بگیره ولی خوب دیگه نپرسیدم دلیل علمیشو بگو و اینا حرفشو قبول دارم.یا توی توپخونه یه مغازه رفتیم گفت 50 میگیرم کپی خور میکنم.گفتم استاندارده گفت استاندارد که خوب نه اما دیگه قیمت بازیا نصف میشه بعد بابام گفت در واقع سر دستگاه رو گول میماله دیگه یارو گفت آره دیگه یه جور رد گم کنی میده به دستگاه برای هر بازی و اینم ممکنه فشار بیاره رو دستگاه ولی کار پلم شده نیست یه کاره دستیه حالا میل خودتونه.بعد از اونم رفتیم یه مغازه بازم رفیقمه همیشه کنسول و بازی از اونجا میخرم پلی 3 رو گرفتیم از یه یارو گفت کپی خور کنم؟یهو اونی که مارو میشناخت از اونور گفت نه آشناست.یهو گفت آها پس هیچی.گفتم یعنی چی مگه چیه؟بعد اون خیلی علمی توضیح داد به قول شما من متوجه نشدم
در کل حرفش این بود که ضرر داره
اینم قضیه کپی خور کردن.در کل اونا بدشون نمیاد پول بگیرن اما اینارو گفتن حالا راست و دروغش رو من نمیدونم منم اون چیزی رو که گفتن به شما میگم![]()
Last edited by MohammadT15; 02-03-2011 at 15:21.
بابت نظر شما هم ممنون.راجع به قیمت بازی هم احتمال اولیه که کمه چون پلم شدس احتمال دومیه که خیلی کمه چون پیس 2011 و خدای جنگ و پرنس پرشیا که خیلی محبوبن
درباره ی همین کپی خور و اینا هم تو نظر قبلی گفتم والا من نمیدونم من اون چیزی رو گفتم که بهمون گفتن تو نظر قبلی گفتم قضیه چیه![]()
والا نظر شخصي منم اينه كه كپي خور كردن كنسول كاره درستي نيست!!!
دربازه فشار اومدن به درايو بلوري؟؟؟خب پس كاركرد درايو چيه همينكه ديسكو بخونه!!!اگه قرار باشه با خوندن ديسك معيوب بشه!!!خوده شركتها حتما يه راهي پيشنهاد ميدادن---
Last edited by BATMAN-LOVE; 02-03-2011 at 18:10.
نظر منم اینکه کنسول رو کپی خور نکنی بازی 80 هزار تومانی بگیری. خدایی این فروشنده ها گناه دارن نون زن و بچه از فروش این سیدی ها در می یاد دیگه
. خلاصه بگم اونای هم که کپی کردن
برن از کپی در بیارن
تا حداقل بچه های اینجا مشکلشون حل بشه
![]()
والا نميدونم چي بگم!!!ااما بازي الان قيمتش 30 تومن شده البته بازش---ولي خب بهترين كار اينه كه بازيهاي انحصاريو با ps3 بازي كرد و در كنارش بازيهاي معموليرو با پي سي يا باكس بازي كرد!!!
ولي مسلما اگه هك كردنه كنسول استاندارد بشه خود من هم اينكارو ميكنم!!!
شما firmware چه ورژنی داری؟ چون تا جایی که میدونم از 3.50 یا 3.55 به بعد کلاً ps3 بازی های 3d رو ساپورت می کنه
میشه یکی جوابمو بده
من گفتم یکی بیاد تست کنه ببینه شدنیه یا نه !!
اگه شدنی باشه هرچند هم که بی کیفیت باشه میشه گفت بد جوری سره همومون رو شیره مالیدن !!
یعنی اینا میتونستن رو TV های LCD و LED که Full HD هستن این قابلیت رو به صورت SW طراحی کنن ولی اومدن به صورت SH درش آوردن که یه پولی به جیب بزنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)