دوست عزیز شرمنده من دقیق متوجه این ارور نشدم خیلی خیلی شرمنده که اینو میگم کمک زیادی از دستم برنمی یاد ولی فکر کنم با انتی ویروس خودت یا ویندوزت مشکل داره من پیشنهاد می کنم که بیشتر منتظر بمونی تا دوستان دیگه کمکت کنن .
دوست عزیز شرمنده من دقیق متوجه این ارور نشدم خیلی خیلی شرمنده که اینو میگم کمک زیادی از دستم برنمی یاد ولی فکر کنم با انتی ویروس خودت یا ویندوزت مشکل داره من پیشنهاد می کنم که بیشتر منتظر بمونی تا دوستان دیگه کمکت کنن .
من هم فكر كردم اشكال از خود dvd هست
براي همين خواستم امتحانش كنم و روي كامپيوتر دوستم نصبش كردم ولي بازي درست نصب و اجرا شد
به هر حال از راهنماييتون ممنونم
Last edited by baran.a; 13-06-2008 at 14:44.
سلام
یه سوال داشتم برلی بازی grid یا dirt که رو pc بازی میکنم
گیم پدمو نمیشناسه ولی بازیای دیگه مثل فوتبال میتونم باهاشون باز کنم
یعنی این بازی هارو فقط با کیبورد میشه بازی کرد؟
ممنون.از شما دوست عزیز.
اگه کسی میدونه مشکل من چی هست ممنون میشم راهنمایی کنه.
سلام به همه
اقا یکی به ما کمک کنه
من رفتم یک دی وی دی از بازی جنرال خریدم که جنرال 1 و 2(zeroHour) و جنرال 3 گرفتم وفتی zeroHour را نصب کردم میخوام برم تو بازی ازم سی دی اول را میخواد نمیدونم چشه اخه دی وی دی هم تو دستگاه هستش کرکش هم کپی کردم یکی کمک کنه
سلام من تو بازیهایی tom clonsys مشکل دارم منظورم ghost recon 1 & 2 و rainbow six vegas 1& 2
مشکل من اینه که آدمها سیاه هستمد و معلوم نمیشند و وقتی زیر سایه میرند بدتر میشه و اصلا معلوم نمیشند من فقط این مشکل رو با بازیهایی که گفتم دارم با سرعت بازی و لودینگ اون هیچ مشکلی ندارم
من بازیهایی با گرافیک بالاتر مثل crysis & dead man k& l و ... رو بازی کردم و هیچ مشکلی با اونا و بقیه بازیها نداشتم
حالا میشه بگین مشکل چیه
ram : 1g cpu : 3.2 gforce 6800
سلام دوستان من در بعد از نصب بازیهای dirt و vegas2 و قتی کرک رو هم کوپی کردم با این خطا مواجه میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
مشکل از کجاست؟؟؟
این بازی شما به این فایل wxmsw262u.dll احتیاج داره تا اجرا بشه.
اگه نتونستی پیداش کنی میتونی از لینک زیر این فایل رو دانلود کنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازي رو تموم كردم وليييي كاراكتر ها عوض نمي شن و همش بازي با sam است.
لطفاااا كمك كنيد
اين صدمين باره درخواست كمك مي كنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)