می خواستم بدونم جاسپر بجز ماندگاری بیشتر مزیت دیگری نسبت به فالکون دارد؟![]()
می خواستم بدونم جاسپر بجز ماندگاری بیشتر مزیت دیگری نسبت به فالکون دارد؟![]()
آره دوست عزیز شما میتونی با سیلور آپدیت کنید !!!
نه عزیز دل فرق دیگری ندارد ...می خواستم بدونم جاسپر بجز ماندگاری بیشتر مزیت دیگری نسبت به فالکون دارد؟
بچه ها کسی پرمیوم جسپر تو تهران پیدا نکرده؟
اگه دیدین لطفا قیمت و ادرسشو بذارید
مرسی
فکر کنم بشه از این استفاده کرد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه زنگ به اینجا بزن فکر کنم داشته باشه :66703648
Last edited by SamGun; 29-04-2009 at 22:47.
دوستان مادربورد من sata نداره .میخواستم تبدیلشو بگیرم که فروشنده گفت تو dos جواب نمیده.اگه من این تبدیل رو بگیرم میتونم تو ویندوز درایو دستگاهمو کپی خور کنم ؟؟؟
Last edited by SamGun; 29-04-2009 at 22:45.
پرمیوم جاسپر که فک کنم همه جای تهران پیدا میشه از پاساز پایتخت گرفته تا توپخونه قیمتاشم فک کنم حدود 290 تا 340 باشه .
ولی به نظرم بهترین جا واسه خریدش فروشگاه فتحی تو توپخونه هستش عزیز
سلام پریمیوم جاسپر تو تهران پیدا میشه؟ قیمتش چنده؟ از آرکید جاسپر بهتره؟ لوازم جانبی که تو پکش هست چییان؟![]()
فکر نکنم جواب بگیری بعضی از کسانی که حتی sata هم داشتن باز هم مجبور شدن pci via بگیرین ، شما که مادربوردتون این پورت رو نداره فکر نکنم بتونی کاری باهاش انجام بدی..دوستان مادربورد من sata نداره .میخواستم تبدیلشو بگیرم که فروشنده گفت تو dos جواب نمیده.اگه من این تبدیل رو بگیرم میتونم تو ویندوز درایو دستگاهمو کپی خور کنم ؟؟؟
شما رویه یک سیستم دیگه امتحان کن..
پریمیوم فکر نکم ولی آرکد زیاد هست.. البته کمی صبر کن اون هم میاد..سلام پریمیوم جاسپر تو تهران پیدا میشه؟ قیمتش چنده؟ از آرکید جاسپر بهتره؟ لوازم جانبی که تو پکش هست چییان؟![]()
قیمتشم بستگی به فروشنده از 280 تا 340 تومن باید باشه
بهتر که هست اما فرقش فقط هارد 60 گیگ و کابل 6 فیشی هست..
دوستان میگم یه سوالی داشتم من از کابل hdmi به dvi برای اتصال به مانیتور استفاده میکنم از کابل سه فیشه خود دستگاه هم برای صدا که وصلش میکنم به اسپیکر حالا یه سوالی مثلا نمیشه دوتا کابل صدای اینو که میزنم به اسپیکر با تبدیلی چیزی بزنمش به هدفون یا هدست؟
آقا من اواخر پاییز به لایو وصل شدم و بازه آنلاین هم انجام دادم. ولی یه پیش هم وصل شدم باز تونستم آنلاین بازی کنم.
حالا سوالم اینه که مگه اشتراک گلد اولین باری که وصل می شی یه ماهه نیست؟ پس چرا هنوزم می شه آنلاین بازی کرد؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)