زمان ثبت نام ها و آزمون ها در سایت سنجش و سایت آزمون هست
زمانی که حضوری برای دانشگاه میری ثبت نام کنی باید انصراف قطعی داده باشی.
زمان ثبت نام ها و آزمون ها در سایت سنجش و سایت آزمون هست
زمانی که حضوری برای دانشگاه میری ثبت نام کنی باید انصراف قطعی داده باشی.
سلام دوستان من پس فردا عازم خدمت هستم مرکز اموزشم هم اموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا (01) هست
مدرکم لیسانس هست
میخواستم یکم از شرایط این پادگان بدونم لطفا اگه کسی اطلاعاتی در مورد این پادگان داره به صورت مختصر یه توضیحی بده مرسی![]()
بهترین جای ممکن افتادی همین !
سلام
کسی میدونه مراحل انصراف از تحصیل چیاست و چقدر زمان میبره؟
درخواست انصراف - تسویه حساب - تحویل کارت دانشجویی - یک ماه انتظار برای قطعی شدن انصراف و تموم.
اگه روزانه باشی هزیه انصراف رو هم باید پرداخت کنی
یک ماه؟
نمیشه سریع تر مراحل رو انجام داد تا زودتر برای دفترچه نظام وظیفه اقدام کنم؟
معاون آموزشی یا دانشجویی دانشگاهت اجازه بدن میشه
سازمان سنجش آموزش کشور :
"تبصره: دانشجويان دوره هاي فوق كه از معافيت تحصيلي استفاده مي كنند، به منظور ثبت نام و شركت مجدد در ازمون سراسري لازم است پس از انصراف قطعي از تحصيل خود را به بخش هاي وظيفه عمومي معرفي و به خدمت اعزام شوند. بديهي است اين دسته از داوطلبان پس از اتمام دوران خدمت نظام وظيفه حق ثبت نام و شركت در ازمون سراسري را خواهند داشت."
امروز سازمان سنجش در قسمت مشاوره این را نوشته. اگر از دوستان کسی می دونه قضیه این چیه یه توضیحی بدهد لطفاً!!!
مگر بعد از انصراف نمی شه دوباره از معافیت تحصیلی استفاده کرد؟!!!!
اگر قبلا انصراف نداده باشی میشه استفاده کرد.
این که نوشته باید خودت رو معرفی کنی، هم درسته ولی یک سال مهلت داری که خودتو معرفی کنی.
سلام ، من تا 96 معافیت تحصیلی دارم و امسال تازه واسه کاردانی میخوام بخونم و حدود 2.5 سال از اعتبار معافیتم میگذره به دلیل اینکه تو انتخاب رشتم موقع دبیرستان اشتباه کردم و رشته مورد علاقمو نرفتم مجبور شدم عوض کنم و یکم طول کشید ، میخوام بدونم تاریخ انقضا معافیتم برسه دانشگاه دوباره بهم نامه اشتغال میده؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)