تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 590 از 942 اولاول ... 90490540580586587588589590591592593594600640690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,891 به 5,900 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

12 ای ول ایرانسل

آیین‌نامه MMS تا دو هفته آینده تدوین می‌شود

با انجام اقدامات و هماهنگی‌های لازم با برخی ارگان‌ها، آیین‌نامه MMS ظرف "یکی دوهفته" آینده تدوین می‌شود.

لطف‌الله سبوحی، معاون تنظیم مقررات و صدور مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در گفت‌وگو با سیتنا، اظهار داشت: تدوین آیین‌نامه MMS اپراتور دوم، توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ظرف یکی دوهفته آینده نهایی می‌شود.
    وی افزود: برنامه‌ها و امکانات تهیه شده توسط شرکت ایرانسل و اپراتور اول در این رابطه و شرایط و ضوابط پیشنهادی آنها (که طبق درخواست سازمان تنظیم مقررات اعلام شده) در حال جمع‌بندی و بررسی است.
    سبوحی، تدوین نهایی آیین‌نامه MMS را مستلزم همکاری و هماهنگی با برخی ارگان‌های دیگر دانست و افزود: این هماهنگی‌ها نیز در دست انجام است.

به گزارش سیتنا، پیش‌تر علیرضا قلمبر دزفولی، مدیرعامل شرکت ایرانسل اظهار امیدواری کرده بود تا آیین‌نامه مذکور از سوی سازمان تنظیم مقررات تا پایان مرداد ماه (اتمام مدت سه ماه تعیین شده) تدوین و این سرویس همانند گذشته در اختیار مشترکان قرار گیرد.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

عرضه سیم کارت ۱۰ هزار تومانی مخصوص تبادل پیام و اتصال به اینترنت توسط ایرانسل

ایرانسل اعلام کرد به زودی سیم کارت هایی با نام "پیام رسان" و با بهای 10 هزار تومان به بازار عرضه خواهد کرد.

به گزارش ایستنا از روابط عمومی ایرانسل، سیم کارت های پیام رسان مخصوص تبادل پیام کوتاه (SMS)، پیامهای چند رسانه ای (MMS) و اتصال به اینترنت (GPRS) میباشند.

بنابر اعلام ایرانسل هزینه ارسال هر پیام کوتاه (SMS) به هر یک از اپراتورهای تلفن همراه کشور از طریق سیم کارت های پیام رسان، پایین ترین هزینه تبادل پیام کوتاه در بین تمامی اپراتورهای تلفن همراه فعال کشور بحساب می آید. همچنین بهای ارسال هر پیام چند رسانه ای (MMS) و هزینه اتصال به اینترنت و تبادل اطلاعات از طریق سرویس GPRS ایرانسل کاهش قابل ملاحظه ای یافته است.

بهای بسته سیم کارت های پیش پرداخته پیام رسان ایرانسل همراه با 5 هزار تومان شارژ اولیه و با احتساب مالیات و عوارض قانونی 10 هزار تومان میباشد که ارزانترین سیم کارت عرضه شده به بازار کشور به حساب می آید.
    ایول واقعا این سیم کارتا توپه ! دمش گرم !

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

آیین‌نامه MMS تا دو هفته آینده تدوین می‌شود

با انجام اقدامات و هماهنگی‌های لازم با برخی ارگان‌ها، آیین‌نامه MMS ظرف "یکی دوهفته" آینده تدوین می‌شود.

لطف‌الله سبوحی، معاون تنظیم مقررات و صدور مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در گفت‌وگو با سیتنا، اظهار داشت: تدوین آیین‌نامه MMS اپراتور دوم، توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ظرف یکی دوهفته آینده نهایی می‌شود.
    وی افزود: برنامه‌ها و امکانات تهیه شده توسط شرکت ایرانسل و اپراتور اول در این رابطه و شرایط و ضوابط پیشنهادی آنها (که طبق درخواست سازمان تنظیم مقررات اعلام شده) در حال جمع‌بندی و بررسی است.
    سبوحی، تدوین نهایی آیین‌نامه MMS را مستلزم همکاری و هماهنگی با برخی ارگان‌های دیگر دانست و افزود: این هماهنگی‌ها نیز در دست انجام است.

به گزارش سیتنا، پیش‌تر علیرضا قلمبر دزفولی، مدیرعامل شرکت ایرانسل اظهار امیدواری کرده بود تا آیین‌نامه مذکور از سوی سازمان تنظیم مقررات تا پایان مرداد ماه (اتمام مدت سه ماه تعیین شده) تدوین و این سرویس همانند گذشته در اختیار مشترکان قرار گیرد.
    من که اینو باور نمی‌کنم

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ایرانسلم چسبیده به این قرتی بازیا....
    بابا وقتی آنتن نمیده چه سیم کارتت 10 تومن چه 29 تومن چه 150 تومن چه 1 ملیون تومن!
    هیچ کاری نمیشه باهاش کرد.

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

بابا وقتی آنتن نمیده چه سیم کارتت 10 تومن چه 29 تومن چه 150 تومن چه 1 ملیون تومن!
    شاید توی شیراز آنتن نده ولی خب جاهای دیگه هستش !

من که اینو باور نمی‌کنم
    احتمالا مخابرات هم آماده کرده تجهیزاتش رو تا دو هفته آینده هم GPRS بده هم ام ام اس، به خاطر همین قانون تصویب داره میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

10

شما مي گيد ايرانسل انتن نميده به چه درد ميخوره اخه ايرانسل فقط شهر شما نيست كه اكثرا جاهايي ايران كه انتن ميده اكثرا راضي هستند
    اينم مشكل شهرداري شماست تو تبريز تو دو ماه من 3 انتن ديدم كه توفقط منطقه مانصب كردن داره كار مي كنه حالا چه برسه به جاهاي ديگه شهر
    تو تبريز ايرانسل فكر كنم با شهرداري مشكلي نداره

tempest هم شاهد حرف منه
    Last edited by amirlovely; 31-08-2007 at 18:23.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خیلی معذرت میخوام ولی تهیه سرور برای یه نوع جدید سیم کارت و اینهمه کادو و جایزه بیشتر خرج داره یا کامل کردن پوشش یک شهر؟
    به خدا توی شیراز تعداد مشترکاش به 50 تا نمیرسه...

شاید شما راضی باشی ولی من کاملا ناراضیم.

اگه سعی کنه پوشششو بیشتر کنه خیلی بیشتر از این سیم کارت های جورواجور و ... میتونه مشترک جذب کنه.
    وقتی ما تونستیم از همین معمولیش استفاده کنیم بعد بره سراغ 10 هزار تومنی.

پوشش خارج شهرم پیشکشش...همین داخلشم بده من الان راضی میشم.

اسباب بازی که نخریدم..بابا من پول سیم کارت دادم که استفاده کنم و حرف بزنم نه که بذارمش(به قول یه نفر) دم کزه آبشو بخورم...
    متاسفانه الان همون آبشم نمیتونم بخورم...فقط تو گوشیمه.

آنتن نمیده و سیم کارت میفروشه......خوبه به خدا
    Last edited by jackhammer; 31-08-2007 at 18:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض به خاطر خرج نیست

دوست عزیز

به خاطر خرج و مخارج نیست که شیراز تحت پوشش کامل نمیره. اینو خودتم هم باید تا حالا متوجه شده باشی فرض کن ایرانسل وضع مالیش توپه توپه و برنامه های زیادی برای توسعه شبکه و فروش سیمکارتهاش داره حالا تو شیراز یا شهرداری اجازه نمی ده یا به هزار و یک دلیل دیگه توسعه شبکه متوقف شده حالا نظر شما اینه که:
    تو شهرهایی که می تونه توسعه بده
    یا دادن سیم کارتهایی با قابلیت متفاوت
    یا دادن جوایز برای ترقیب مردم به خرید
    رو به خاطر مشکلات دیگه متوقف کنه این که واقعا حماقته یعنی چون تو شیراز نتونسته پوشش شبکه رو توسعه بده بیاد تو جاهای دیگه طرح ها رو بخوابونه مگه توسعه تو شهرهای دیگه یا دادن جایزه یا ورود سیمکارتهای جدید چیز بدیه

اینو در نظر داشته باش که اگه توسعه ها و جایزه ها مانعی برای پیشرفت شیراز نباشه نه تنها مشکلی نداره بلکه ضروری هم هست بنابراین اینقدر با دهن کجی با همه موضوعات برخورد نکن

اگه ایرانسل از حق شما بزنه و خرج ما بکنه آره حرفت درسته ولی اینطوری نیست MTN اینقدر پول داره که تو شیراز چند تا دکل بزنه ... زیر ساخت هاش هم که مخابرات میده ... موضوع دعوای بین ایرانسل با شهرداری و یا شرکت زیرساخته ...

شما اگه صبرت لبریز شده می تونی یه همراه اول بخری. بعدا اگه تو شیراز ایرانسل کاملا راه افتاد حق انتخاب داری که اونی که بهتره بخری ... البته می دونم که کمی ضرر می کنی ... خصوصا صبری که کردی و اعتمادی که به ایرانسل داشتی ... ولی ظاهرا کار دیگه ای نمیشه کرد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببین...
    الان افزایش پوشش رو تعطیل کرده چسبیده به طرح های تشویقی و قرعه کشی و سیم کارت 10 تومنی و ...
    این جشنواره شیراز برگزار شد و 40 تا جایزه قرار بود بدند.
    وقتی آنتن دهیش اینجوریه هیچ انسان عاقلی(به کسی برنخوره...من احمق بودم) نمیره ایرانسل بخره حتی برای جایزه.
    ولی اگه به جای جشنواره و قرعه کشی آنتن دهیشو کامل میکرد مطمئینا بالای 10 هزار مشتری توی هفته ی اول پیدا میکرد.
    در حال حاضر توی دفتر خدمات مشترکین ایرانسل شیراز هیچ احدی نمیاد و بره.سوت و کوره!
    من متاسفانه نمیتونم همراه اول بخرم چون:پولشو ندارم اگه بخوام سیم کارتمو بفروشمم نمیتونم چون در حال حاضر سیم کارتم به اسم برادرمه و اونم یه شهر دیگست.

در ضمن اگر ایرانسل توی شیراز با شهرداری و دولت دعوا داشت حد اقل توی این 8 ماه سر 1 آنتن به توافق میرسیدند و نصب میکردند...در ضمن ایرانسل دولتی هم هست...100 درصد خصوصی نیست.

همچنین شما میگی "طرح ها رو بخوابونه"....فعلا که میبینیم پوشش رو خوابونده و چسبیده به جایزه که من نمیدونم به مشترکینش چه سودی میرسه....به کسایی که سیم کارت بخرند جایزه میده نه به شما....در حال حاضر بهترین طرح تشویقی ایرانسل به مشترکینش میتونه افزایش پوشش باشه که فعلا تعطیله...

همیشه گفتند و هنوز هم همه میگند و میدونند و شما هم میدونید که بهترین تبلیغ کیفیته.
    وقتی حتی توی شهر آنتن نمیده هر چیم که توی شیراز تابلو های گنده گنده و تبلیغ های کیلومتری بزنه و سیم کارت مفتی بده هیچ احدی نمیره بخره....مردم میخوان از موبایل استفاده کنند...من بزرگترین حماقت رو کردم...گول تبلیغات الکی ایرانسل رو خوردم الانم کاملا پشیمونم...مجبورم ادامه بدم وگرنه همین فردا میرفتم یه همراه اول ثبت نام میکردم.

بابا من اس ام اس مفتی و تخفیف و ... نمیخوام....فقط میخوام توی شهر که هستم اسم irancell رو به جای Emergency calls only ببینم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه New World's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Hell!

پيش فرض

ببین...
    الان افزایش پوشش رو تعطیل کرده چسبیده به طرح های تشویقی و قرعه کشی و سیم کارت 10 تومنی و ...
    این جشنواره شیراز برگزار شد و 40 تا جایزه قرار بود بدند.
    وقتی آنتن دهیش اینجوریه هیچ انسان عاقلی(به کسی برنخوره...من احمق بودم) نمیره ایرانسل بخره حتی برای جایزه.
    ولی اگه به جای جشنواره و قرعه کشی آنتن دهیشو کامل میکرد مطمئینا بالای 10 هزار مشتری توی هفته ی اول پیدا میکرد.
    در حال حاضر توی دفتر خدمات مشترکین ایرانسل شیراز هیچ احدی نمیاد و بره.سوت و کوره!
    من متاسفانه نمیتونم همراه اول بخرم چون:پولشو ندارم اگه بخوام سیم کارتمو بفروشمم نمیتونم چون در حال حاضر سیم کارتم به اسم برادرمه و اونم یه شهر دیگست.

در ضمن اگر ایرانسل توی شیراز با شهرداری و دولت دعوا داشت حد اقل توی این 8 ماه سر 1 آنتن به توافق میرسیدند و نصب میکردند...در ضمن ایرانسل دولتی هم هست...100 درصد خصوصی نیست.

همچنین شما میگی "طرح ها رو بخوابونه"....فعلا که میبینیم پوشش رو خوابونده و چسبیده به جایزه که من نمیدونم به مشترکینش چه سودی میرسه....به کسایی که سیم کارت بخرند جایزه میده نه به شما....در حال حاضر بهترین طرح تشویقی ایرانسل به مشترکینش میتونه افزایش پوشش باشه که فعلا تعطیله...

همیشه گفتند و هنوز هم همه میگند و میدونند و شما هم میدونید که بهترین تبلیغ کیفیته.
    وقتی حتی توی شهر آنتن نمیده هر چیم که توی شیراز تابلو های گنده گنده و تبلیغ های کیلومتری بزنه و سیم کارت مفتی بده هیچ احدی نمیره بخره....مردم میخوان از موبایل استفاده کنند...من بزرگترین حماقت رو کردم...گول تبلیغات الکی ایرانسل رو خوردم الانم کاملا پشیمونم...مجبورم ادامه بدم وگرنه همین فردا میرفتم یه همراه اول ثبت نام میکردم.

بابا من اس ام اس مفتی و تخفیف و ... نمیخوام....فقط میخوام توی شهر که هستم اسم irancell رو به جای Emergency calls only ببینم.
    بابا ما چند بديم اين بحثو تموم ميكني
    با حرفا و غر غراي من و تو چه كاري درست ميشه. ول كن ديگه. بهه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •