ببخشيد مي خواستم ببينم چجوري ميشه يه ماشينو وقتي با تري دي مكس ساختي وارد gta كني
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
ببخشيد مي خواستم ببينم چجوري ميشه يه ماشينو وقتي با تري دي مكس ساختي وارد gta كني
من فکر کنم یه چیزی دارم که زمان بازی رو میشه تغییر داد برات میزارم ولی باهاش میتونی ماشینظاهر کنی و میزان دوستی با دوست دختر هات رو تغییر بدی و گاراج ها رو تغییر بدی و خلاصه همه کارست دیگه... اول بازی رو اجراا کن بعد بازی رو مینیمایز کن با این کار کن..
لینک مستقیم:عکس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by officer; 13-08-2008 at 12:51.
آقای OFFICER خیلی ممنون.
چطوری میتونم آجیر یک ماشین را برداشته و روی ملشین دیگر نصب کنم؟
یک بار دیگرر تمام سوالاتم را در یک جا مطرح میکنم شاید بهش جواب دادهبشود.
1.چه کار کنم تا ماشین سر پیچها روی آسفالت خط نکشه و خاک بلند نکنه.
2.من ماشین towtruck را با زدمودلر ایمپورت کردم ولی قسمت آجیر و بعضیقسمتهای دیگر سفید بود در صورتی که در خود بازی اینطور نیست. بعد من هم فایل txd ماشین را باز کردم و خبری از رنگی برای اجیر نبود.من چطوری میتونم این مشکل را حلکنم؟یعنی وقتی با زدمودلر ایمپورت میکنم همه جای ماشین مثل داخل بازی رنگ داشتهباشه؟(حتی وقتی اکسپورت هم میکنم همینجوری سفید است)
3.چطوری میتونم منوهایبازی را فارسی کنم؟
امیدوارم هر چه زودتر جواب بدین.
حتما هنگام اکسپورت کردن با فرمت GTASANANDREAS ذخیره نکردی یا بعضی از فایلهای قسمت TXD ماشین را پاک کردی.
کسی میتونه از درب سمند یه عکس برام بذاره؟
راستی کسی از پیکان و پراید اقا مجید خبری داره؟
بيا اين carcools
vehiclesکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
handlingکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by king of the kings; 13-08-2008 at 13:20.
با سلام دوستان عزيز دو سوال داشتم
1- من بنزيگان ويژه رو جاي enforcer گذاشتم همه چيز درسته بجز صداي ماشين و بوق كه همون صداي enforcer هست ميخواستم بدونم چطوري صدا رو تغيير بدم.
2- آيا نميشه كاري كرد كه خودمون اتومبيل رو روشن يا خاموش كنيم يا چراغ راهنماي اتومبيل فعال باشه
اين براي خاموش و روشن كردن ماشين كه يه بار كذاشته شده بود با دكمه يpg upو pg dn
در مورد راهنما تا حالا كسي نتو نستهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا مجيد يه بار اين كارو كرده بود
راستي اقا حامد موتور تموم نشد كمك خواستي بكو
ببخشيد يه خبر از gta iv براي پي سي اومده اينم جلدشه:
![]()
![]()
![]()
مخصوص افراد بالاي 18 ساله در اصل مال بالای 8ساله
مگه ندیدید برا xbox 3روز تو بازار بود بعد به طور فجیعی بیشترشو جمع کردن
اینو اصلا نمیزارن وارد بازار بشه !!!
قرار بود اینجوری بشه وحید جان.ولی نشد .الان یگانه کنج و خیلی مغازه های دیگه اقدام به پخشش کردن به صورت کاملا علنی.البته برخی سود جو ها اول که بازی اومد این اخبار رو گفتن و قبل از ریلیز جهانی اقدام به پخشش کردن با پیک موتوری. با قیمتی بسیار بالاتر از قیمت فعلی 10 یا 12 تومن.پس گول این حرف ها رو نخورید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)