دوستان من امروز بازی کانتر(blood version 2( گرفتم
اما گزینه include cpu platers (bots) in this game فعال شده ولی در بازی تنها هستم؟؟؟!!!!
این نسخه فارسی شده و مثلا 2010 هست
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
دوستان من امروز بازی کانتر(blood version 2( گرفتم
اما گزینه include cpu platers (bots) in this game فعال شده ولی در بازی تنها هستم؟؟؟!!!!
این نسخه فارسی شده و مثلا 2010 هست
دوست عزیز خوب نگاه کن من هم یه نسخه داشتم اینجوری بود یه گزینه هست مربوط به فعال کردن بات ها در همون بخش بات که باید تیک دار شه اینطوری کارت را میوفته
موفق باشی
من اون گزینه رو فعال میکنم...ولی باز هم در بازی غیر فعال میشه!!!!
بخش بات کجاست؟؟؟
Last edited by hamed-sos; 28-10-2009 at 22:23.
آقا اگه حوصله خوندن انگلیسی داری برو اینجا
forums.alliedmods.net/forumdisplay.php?f=87
amxmodx.org
به نظرم خیلی ساده و بی دردسر میتونی مراحل نصب مود + پلاگین رو انجام بدی و کانفیگ کنی
این آموزشها هم که پایین لینکشونو میدم واسه بچه های تازه کار بد نیست .
من خودم خوندمشون و به نظرم چون فارسیه و دارای عکس و دمو و مختصر و مفیده میتونه جالب باشه
نویسندش هم چند بار آنلاین دیدم و ازش یه چیزایی یاد گرفتم خودشم میگفت آنلاین یاد گرفته و تنهایی تمرین میکرده
jump.fm/MNUCJ
یا
2shared.com/file/8737536/1bf0378c/7TutorialsForCounter-Strike16_2_.html
دوست عزیز مگه مکی
ی سه بخش مربوط به بات هست هرسه رو برام بزار (منظورم عکس ش هست)
اقا کانتر بازهای مهترم یکی بگه چطوری رنگ منوهای مختلف کانتر رو عوض کنیم به صورت کامل یکی بگه اینم میدونم که باید تو قسمت resource رفت
سلام خدمت دوستان عزیز من...
من كانتر رو بصورت آنلاین بازی می كردم ولی از زمانی ویندوز رو عوض كردم دیگه كار نمی كنه و این ارور رو میده:
Fatal error:
W_loadwadfile:couldn't load gfx.wad
اگه میشه بنده رو راهنمایی كنید...
در ضمن من فقط 2 تا exe رو run یا اینستال كردم ولی فكر كنم باید 3 تا فایل می بود بازم اگه چیزی باشه نمی دونم.
در ضمن من تو PG بازی می كردم اسمم هم تو بازی .::Milad::. مایكل جكسون بود كسی منو میشناسه؟
Last edited by Lord Milad; 12-11-2009 at 00:25.
میگم این آنلاین بازی کردن کانتر که یکی از بچه ها عکسش رو هم گذاشته بود و میگفت با دایال آپ بازی میکنه چجوریه ؟؟؟
یعنی میتونم با هر کی بخوام بازی کنم؟؟؟
من Counter-Strike Source دارم.با اینم میشه ؟؟؟
لطفا توضیح بدید
W_loadwadfile:couldn't load gfx.wad
مشکل شما اینه که فایل gfx.wad در دایرکتوری بازی حذف شده بازی رو از اول نصب کنید درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)