تونر کرونا امروز برام اس ام اس داده بود که تخفیف می تا اخر هفته البته از کم و کیفش اگاه نیستم که تخفیفش چطوریه
ولی کیفت تونرش خیلی عالیه
هر بار حدود 100 گرم باید بریزی و قیمتش هم حدود 6000 تومان باید باشه
تونر کرونا امروز برام اس ام اس داده بود که تخفیف می تا اخر هفته البته از کم و کیفش اگاه نیستم که تخفیفش چطوریه
ولی کیفت تونرش خیلی عالیه
هر بار حدود 100 گرم باید بریزی و قیمتش هم حدود 6000 تومان باید باشه
مرسی از پاسختون
ولی من قیمت تونرهای معمولی موجود در بازار رو میخوام نه اونایی که تخفیف دارن چون توی شهرستان ممکنه هر چیزی نباشه..
یعنی اون قوطی که میخریم زیر 10000 تومنه؟ برای یک بار شارژه درسته ؟ پس اینایی که میگن 100 گرمیش 45000 تومنه چیه؟
نه عزیز من قیمت تونر سامسونگ یک کیلوش زیر 50 هزار تومان است و صد گرمش حدود 6 هزار تومان هست حالا تونستی می تونی یه تخفیفی هم بگیری ولی دقت کن پودر تونر شارژش این قیمته نه کارتریجش
سلام به بچه هاي گل p30world
من نياز به مشاوره ي خيلي خيلي دقيق و زود دارم.
خدمتتون عرض كنم كه من يه پرينتر دار مه مدلش اينه:hp photosmart 209
اين پرينتر رنگي 4 رنگه و كارتريج 564 ميخوره. چون كارتريجش خيلي خيلي الان گرونه(حدود دونه اي 40 تومن) به اين فكر افتادم تو ايرانشهر دنبال تانك باشم براش و پيدا كردم.
حالا چه كسي ميتونه بهم كمك كنه كه آيا اين كار ارزششو داره كه رنگ جدا و تانك بگيرم وصل كنم؟
ضرري نداره برا پرينتر؟ از مشكلات و دردسر هاش بگين برام. كاربري من هم خونگي هست و هفته اي 10 20 برگ بيشتر استفاده ندارم. تازه ممكنه 10 روز اصلا كاريش نداشته باشم.
سوال دوم در مورد اين پرينتر اينه كه چطور ميتونم از سيستم واي فاي اون استفاده كرده و پرينت با اين سيستم بگيرم. آموزش كامل باشه ممنون ميشم.
شرمنده كه طولاني شد.
با تشكر![]()
راستي شرمنده ولي يه آقايي تو ايرانشهر گفت همين كارتريج تمام شده رو هم ميشه شارژ كرد. درست ميگه و ضرر برا پرينتر نداره؟
سلام
دوستان من یه P50 دارم وقتی که باهاش هر چیزی پرینت می گیرم. تصویر رو وسط چاپ نمی کنه و مثلا وقتی هم Borderless میزنم باز هم یه طرف حاشیه سفید داره و نصف تصویر هم از سمت راست کاغذ میزنه بیرون!
این واسه چیه؟
باید چیکار کنم
ممنون
سلام دوست من
کارتریج قابل شارژ تهیه کنید و از جوهر خوب استفاده کنید.
موفق باشید
سلام دوست عزیز
دستگاه شما نیاز به تنظیم داره.
اگر وارد هستید، بفرمایید تا راهنمایی کنم.
ممنون
سلام دوست عزیز
دستگاه شما نیاز به تنظیم داره.
اگر وارد هستید، بفرمایید تا راهنمایی کنم.
ممنون[/QUOTE]
سلام
وارد که چی بگم تاحالا واسه هیچ کاری دستگاه رو به تعمیرگاه ندادم همش خودم درستش کردم
اما مثله پرینترکارا حرفه ای نیستم ولی اگه یه کوچولو بازش کنید میتونم خودم انجام بدم
چون یه پرینتر کار واسه لیزری هامون که میاد اومد دید گفت بردش مشکل داره گفتم نمی خوام انجام بدی!
ممنون از شما
[QUOTE=m_2t_ab;7516054]سلام دوست من
کارتریج قابل شارژ تهیه کنید و از جوهر خوب استفاده کنید.
موفق باشید
.................................................. ......................................
ممنون از جوابتون.
1سوال ديگه. جايي رو ميشناسين كه بتونم مطمئن ازش خريد كنم. تو ايرانشهر انواع آدما هستن ولي كسي رو نميشناسم كه آدمو مطمئن كنه براي خريد.
راستي كارتريج قابل شارژ چطورياس؟ شنيدم كه كارتريج قابل شارژ چيپست نداره و از اين حرفا. ميشه كامل راهنماييم كنين.
ممنون ميشم كمك كنينچون تو پرينتر مبتديم.
من خودم از اقای دمیرچی این جوهریا رو می خرم
تونری ها رو از شرکت نقش آیندگان می خرم با برند کرونا می فروشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)