اون دوستتون که تو شرکت ایرانسل هست رو بهش بگین با خط ایرانسلش با714 تماس بگیره تا یکم باهم حرف بزنیم
شما کدوم روستا بودین؟؟؟
ما 25000روستا رو پوشش دادیم
اون دوستتون که تو شرکت ایرانسل هست رو بهش بگین با خط ایرانسلش با714 تماس بگیره تا یکم باهم حرف بزنیم
شما کدوم روستا بودین؟؟؟
ما 25000روستا رو پوشش دادیم
دوستان لازمه دوباره این نکته رو بگم که فعالیت در انجمن ها بدون هیچ چشم داشتی انجام میشه و کاربران با توجه به تخصص و فعالیت و اطلاعاتشون در انجمن ها فعالیت میکنند.
اینجا کسی با کسی دعوا نداره. حالا هرکسی هم به بقیه کمک میکنه حتی در حداقل ترین حالت ممکن باید ازش تشکر کرد
هرکس حتی اگر ذره ای اطلاعات داره و میتونه کاربران دیگر رو راهنمایی کنه ، ما ازش حمایت میکنیم!
مرسی
درسته همه ما از کسانی که اطلاعات صحیح و موثق دارن سپاسگزار میشیم که بقیه دوستان رو هم در جریان بگذارند دادن اطلاعات غلط و امار نجومی بدون پایه واساس جز گمراه کردن دیگران سودی نداره من الان خودم هم نسل 3 همراه اول استفاده میکنم هم ایرانسل و هیچ تعصبی هم به هیچکدوم ندارم ولی امار رسمی که اپراتورها اعلام میکنند رو نمیشه صد در صد دروغ دونست و از خودمون امار وارقام بدیم بدون سند ومدرک حالا هر کسی مختاره که هر حرفی رو قبول کنه و یا نه اینجا هم کسی با کسی دشمنی نداره و همه ازادند خودشون قضاوت کنند که چی درسته وچی غلط مخلص همه دوستان هم هستم
قضاوت سلامت روانی با دوستان ایران فقط تهران نیست و همه ساکنان ان تهرانی خودت مال کجای اونام حتما باید 714 بپرسم
Last edited by hpolo; 08-11-2014 at 22:20.
فعلا که من یک مشکل اصلی برای تری جی می بینم و اون پینگ بالا و سرعت کم در باز کردن صفحاته. نسبت به ای دی اس الم سرعت باز کردن صفحات به وضوح پایین تره مخصوصه صفحاتی که کامپوننتها و ارجاعات زیادی داره. آیا نسل سوم راه حلی برای این مشکل نداره. البته زمانی که اتصال برقرار میشه و دانلود می کنه خوبه
میشه بگید دلیل این حرفتون چیه؟ شما از تجهیزات همراه اول هم خبر دارید؟چرا نباید بیشتر بده تکلیف سازمان مقرراته
مسوولان کشور و بزرگان کشور اگه اراده کنند سرعت بالا در اختیار مردم میدند
مشکل اصلی کشور فیلترینگ هستش
به قول بابام ما پول اینترنت نمیدیم پول اون بسیجی هایی رو میدیم که هر ثانیه ما رو چک میکنن
مسولایی که اون بالاها هستن اینترنت ماهواره ای دارن مثه رییس ایران خودرو و 3000نفر از بزرگان
همراه اول هم چون دیرتر از ایرانسل شروع کرده عقبه
وضعیت دیتای کشور خوب نمیشه
ما تا سال 2020 فرصت داریم نسل چهارم رو کامل داشته باشیم.سال 2020 نسل پنجم تو دنیا فعال میشه
ایرانسل از 2017بر روی نسل پنجم تلاش میکنه
این ایرانیان نت اشتباها میگن اپراتور چهارم.
این شرکت باید فیبر نوری تا درب منازل برساند
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
نمی دونم شما چه جوری فکر کردید که این جملات جواب منه. من چیز دیگه ای پرسیدم شما داستان دیگه ای تعریف می کنید
3G?
یادش بخیر چند مدت قبل تو و آپ یا جاهای دیگه پیامو میفرستادی زیر 5ثانیه میرفت!
الان دیگه اینترنت وصل نمیشه از 18:00 به بعد...وصلم بشه ثانیه ای وصله باز تا بیست مین دیگه...
احتمالا باید 1779 روز دیگه صبر کنیم=))))))))))))) :|
جمع کنید بابا
Last edited by ghasem402; 08-11-2014 at 22:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)