سلام
اینتل کارت گرافیک آنبرد پردازندتون
انویدیا کارت گرافیک اختصاصی که خب خیلی قوی تر با مصرف بالا تره فکر کنم شما برای بازی یا کار گرافیکی می خواید که بهتره آخرین درایور کارت گرافیک انویدیارو (سری 600)از سایتش دانلود کنید و نصب کنید
سلام
اینتل کارت گرافیک آنبرد پردازندتون
انویدیا کارت گرافیک اختصاصی که خب خیلی قوی تر با مصرف بالا تره فکر کنم شما برای بازی یا کار گرافیکی می خواید که بهتره آخرین درایور کارت گرافیک انویدیارو (سری 600)از سایتش دانلود کنید و نصب کنید
سلام
من چندتا سوال دارم
1-رم لپتاپ 6 هست اما نمیدونم چرا تو مشخصات سیستم که میزنم 4 و خورده ای نشون میده.
2- کدوم ویندوز بهتره برای z500.ویندوز 8 32 بیت یا 64. توی مشخصات 32 بیتی نوشته شده که تا 4گیگ رم رو بیشتر ساپورت نمیکنه. خب حالا اگه من 32 بیتی نصب کنم ممکنه حداکثر استفاده رو نکنه و 2گیگ رمم بلا استفاده بمونه.ویندوز 64هم فکر میکنم به راحتی استفاده 32 نباشه از نظر ساپورت کردن نرم افزارا
3-اینطور که توی پست قبلی نوشته شده باید درایور nvidia نصب بشه و اونی که خود ویندوز نصب میکنه گرافیک آنبرد سی پی یو هست اما برای من nvidia رو نصب نکرد
4-کیفیت وب کم خیلی پایینه این به علت نصب نشدن کارت گرافیک هست؟چون درایور کمرا نصب شده
ممنون
Last edited by dandelion20; 31-05-2014 at 13:29.
سلامی به یاران قدیمی !
من هستم و مثل همیشه یک سئوال !..این print اسکرین من عکس نمیگیره ..چرا ؟؟؟
ویندوز 64 بیتی نصب کنید تا بتونید از تمام رم لپ تاپتون استفاده کنید، فکر میکنم ویندوز 32 بیت فقط تا 3 گیگ رو پشتیبانی میکنه و طبیعتا بقیه بلااستفاده میمونه، اگه بعد از نصب ویندوز 64 هنوز رم دستگاهتون رو 4 نشون داد اون موقع باید به 6 بودنش شک کنید
این حرفا هم که ویندوز 64 بیت بعضی نرم افرارا رو ساپورت نمیکنه فکر میکنم اشتباست، من به شخصه در 4 سالی که ویندوز 64 بیت استفاده میکنم با هیپ نرم افزاری به مشکل بر نخوردم، ویندوز 64 بیت از بیشتر نرم افزارهای 32 بیت هم پشتیبانی میکنه و میتونید روش نصب کنید
در مورد وب کم اطلاعی ندارم اما فکر نمیکنم به گرافیک ربطی داشته باشه
روش کار اینطوره که دکمه پرینت اسکرین رو میزنید سپس نرم افزار paint رو باز میکنید و دکمه paste رو میزنید و بعد میتونید عکس رو ذخیره کنید
با سلام . printscreen رو فشار بدین و در یه ویرایشگر تصویر پیست کنین
alt+printscreen از پنجره فعلی عکس می گیره و کل دسکتاپ توش نمی افته .
در ویندوز8 و بالاتر قابلیتی تعریف شده که می تونین مستقیم از دسکتاپ بدون ویرایشگر تصویر ، عکس بگیرین . می تونین با فشردن ترکیب کلید های Windows ( همونی که آرم ویندوز روشه ) و Printscreen از دسکتاپ عکس بگیرین . عکس های گرفته شده می رن مستقیم توی pictures>>>> screenshots
دوست عزیز ممنون می شم با فونت کوچیک بنویسین .
در ارتباط با سایر سوالاتتون دوست عزیزمون sheytoone صحبت کردند .
فقط یه مقدار نکات توضیحی هست :
در ارتباط با پشتیبانی نرم افزارهای 32 بیت در سخت افزار و سیستم عامل 64 بیت : طبق گفته مایکروسافت نرم افزار های 32 بیت بدون هیچ مشکلی روی سیستم اجرا می شوند .
فقط دو سری نرم افزار رو نمی تونین اجرا کنین :
سری اول : نرم افزار هایی که بر پایه معماری 16 بیت نوشته شده اند . در سیستم های 64 بیت پشتیبانی از نرم افزار های 16 بیت به طور کلی قطع شده است ( متاسفانه هنوز هم وجود دارند . به عنوان مثال borland turbo c++ بر مبنای 16 بیت نوشته شده که قابلیت اجرای مستقیم در سیستم عامل رو نداره ولی هنوز در مصارف آموزشی مورد استفاده قرار می گیره )
سری دوم : برخی نرم افزار ها نیز هستند که خود شرکت استفاده از معماری 32 بیت یا 64 بیت رو محدود کرده . یعنی مثلا یه نرم افزار 32 بیت و همون نرم افزار رو با ورژن 64 بیت ارایه کرده و در حالت عادی نرم افزار اجازه نمی ده ورژن 32 بیت روی سیستم عامل 64 بیت نصب بشه ( مثال محصولات Eset که نمی تونین ورژن 32 بیتشو روی سیستم عامل 64 بیت نصب کنین . خود نرم افزار اجازه نمی ده )
سایر مشکلات بر می گردن به ضعف پشتیبانی نرم افزاری و قدیمی بودن نرم افزار ها نسبت به سیستم عامل های جدید ( خیلی از نرم افزار ها هنوز وجود دارند که از XP بالاتر یا اجرا نمی شن یا به زور کتک !!!! و این جور چیزا اجرا می شن و ارتباطی به 32 یا 64 بیت بودن ندارند )
کارت گرافیک های GT635M و GT740M پس از عرضه ویندوز 8 به بازار اومدند . لذا در ویندوز 8 ( حتی ورژن های دستکاری نشده ، به استثنای ورژن های کارخونه ای که درست و حسابی ادیت شدند !! و یا ورژن های آپدیت شده ) درایور کارت گرافیک Nvidia موجود نیست .
البته در ویندوز 8.1 این درایور ها موجودند . ( اگر ویندوزتون دستکاری نشده باشند )
برای نصب بهتره درایور Nvidia رو از سایت های دیگه بگیرین .
سوال آخر : وب کم : اینکه شما چطور کیفیت وب کم رو می سنجین ، یه چیز کمّی است و کیفی نیست . دوربین این لپ تاپ قابلیت ضبط با کیفیت Hd رو داره ( نکته ! قابلیت ضبط فیلم با قابلیت گرفتن عکس کاملا تفاوت داره !!!! اگر یادتون باشه دوربین هایی بودند که میزان پیکسل در حد VGA داشتند ولی فیلم هارو با کیفیت HD ذخیره می کردند ) . ارتباطی نیز به کارت گرافیک ندارد
خیلی ممنون از دوستانی که جواب دادند. نمیدونم چرا دکمه تشکر رو پیدا نکردم
خب منظور من از نصب نکردن nvidia این بود که سی دی درایور رو که گذاشتم. و خواستم نصبش کنم گفت با سیستم مچ نیست ولی برا اینتل مشکل نداشت
کیفیت دوربینم از نظر مقایسه ای گفتم. چون با لپ تاپ های قدیمی تر که مقایسه کردم به نظر خیلی کیفیت تصویرش پایین تر بود
درود دوستان
من اخیراً دو تا مشکل با z500 پیدا کردم که ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
1- وقتی سیستم رو روشن می کنم وایرلس غیر فعاال هست و باید یک بار ریستارت کنم تا کلید on و off فعال بشه قبلاً ویندوز 7 نصب داشتم که اوایل اوکی بود بعد دیگه کلید f7 غیرفعال شد فکر کردم مشکل از ویندوزه که متأسفانه با نصب ویندوز 8.1 هم همچنان مشکل باقیست
2- هنگام تایپ نشانه گر که باید آخر سطر باشه برمی گرده عقب تر وسط نوشته ها و متن رو خراب می کنه که باید با موس نشانه گر رو به آخر خط بیارم و اون قستمی که خراب شده رو ویرایش کنم با لپ تاپ قبلی م هم که hp بود همین مشکل رو داشتم
با سپاس
مطمئنید موقع تایپ دستتون به تاچ پد نمیخوره؟ بهتره موقع تایپ اگه از ماوس استفاده میکنید تاپ پد رو غیرفعال کنید
سلام
بچه هامن بازی کریسیس ۳ رو روی لپتاپ زد 500 با گرافیک اپدیت شده ی 740 انویدیا نصب کردم اما ماین منو بازی رو نشون نمیده و فقط موس و صداس.روی ویندوزای فختلف رو لپتاپم امتحان کردم اما همینجوری بودد حتی اپدیت هم براش ریختم ولی فرقی نکرد.خواهش میکنم اگه کسی میدونه کمکم کنه اخه هر فرومی رفتم جواب نگرفتم.سی پی یو هم کور ای 5![]()
مشکل از کرک بازی هست احتمالا
بهتره تو تایپک مربوط به بازی پست بدید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)