1- اگر میخواهید چیزی در منوی مخفی ذخیره نشود باید دوشاخه دستگاه را از برق بکشید بیرون دستکاری این منو نیاز به اطلاعات بالا دارد کوچکترین دستکاری در این منو باعث صدمه به پنل میشود.
2.اسکن مضاعف هر تصویر را دوبار اسکن میکند و برای کمتر شدن پرش کاربرد دارد
3.روشن
4.معمولا مشکل از منبع نمایش است ولی برای بهتر شدن ifc را روشن کنید
5.وضوح مهم نیست 00 ساعت اول کنتراست روی 50 باشد و تصاویر break in پخش شود.
6.متاسفانه نمایندگی پاناسونیک در ایران به دست شرکتهای نا اهلی است بهترین کار این است که بگویید نماینده شرکت بیاید و پنل را عوض کند بهانه تعویض را هم همون مشکلی که خودتان عنوان کردید اعلام کنید.
7.مشکل از منبع نمایش است وقتی منبع نمایش مشکل داشته باشد کار چندانی نمیتوان صورت داد بهترین کار روشن کردن ifc و قرار دادن روی حالت حداکثر است.
ممنون،
1) مشکل بد شدن زیر نویس از film cadence detection بود off کردم درست شد. وقتی این گزینه رو on می کنم تو تمام زیر نویس ها با زمینه روشن مشکلی که ذکر کردم به وجود میآد. دلیلش چی می تونه باشه؟ آیا طبیعیه؟
2) به نظر می رسه غنای رنگ به حدی بالاست که جزئیات رنگ های تیره رو از دست می دم و حتی چشم رو شاید خسته می کنه. مثلاً یک کت سورمه ای تو تن بازیگر مات و زیاد رنگ پس میده. مثل خودکارای دوران دبیرستانم که بعضی وقتا جوهر پس می داد. اما جوهر این فقط رو همون کت هست
رنگ رو 50، روشنایی 50 و وضوح رو 50، حالت صرفه جویی خاموش، رنگ درخشان هم خاموش هست (که روشنش همچین تفاوت محسوسی هم نداره!)
روشنایی رو زیاد می کنم تصویر زشت می شه. رنگ رو هم می کنم تصویر مرده می شه اما مشکل باقی هست!
3) محتویات کارتن VT30 دقیقاً چی هست؟ کامل می شه توضیح بدید و مثلاً شکل dongle رو توصیف کنید!
Wi-Fi USB dongle مثلاً چه شکلی هست چون من ندیدم چنین چیزی رو تو کارتن، یا این DLNA چی هست؟ یک وسیله سخت افزاری هست یا صرفاً یک امکان نرم افزاری؟