تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 590 از 720 اولاول ... 90490540580586587588589590591592593594600640690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,891 به 5,900 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من بالاخره یه 42vt30 خریدم.فقط من یه خورده شک کردم به نمایندگی. یه خط و خش خیلی خیلی ریز اندازه یه سکه 100 تومانی با دقت خیلی زیاد وسط صفحه دیدم. البته نصاب از تو کارتن tv رو در آورد. منوی مخفی رو آوردم با همون دستور vol و info اما نتونستم زمان کارکرد رو بیارم.بعدشم سیم رو از پریز کشیدم که مشکلی پیش نیاد.

ممنون می شم سوالاتم رو جواب بدید:

1) حالا واقعاً تو منوی مخفی هر کاری کرده باشم با این کار save نمی شه؟ یه کم به رنگش شک کردم که تیره شده باشه!
    2) راستی این اسکن مضاعف 16 به 9 چیه! به چه درد می خوره اگر نباشه چه مشکلی پیش میاد؟
    3) این گرداننده پیکسل رو اتوماتیک باشه یا روشن؟ کدوم واسه عمر TV بهتره؟
    4) موقع ای که زیر نویسی توی کادر معمولاً روشن از نوار مشکی رنگ زیر TV رد می شه 3 ثانیه اولش خیلی مجعد و شبیه شطرنجی هست! دلیلش و راه حلش چیه!
    5) کنتراست رو ، روی 50 گذاشتم، به توصیه دوستان. وضوح روی چند باشه واسه عمر TV بهتره؟
    6) اون قضیه آک بودن TV هم نگرانم کرده!
    7) توی فوتبال وقتی با سرعت توپ پاس داده میشه انگار پاسخ دهی توی تصاویر متحرک کم هست. واسه بهبودش تنظیم خاصی وجود داره؟
    Last edited by vahid irani; 25-01-2013 at 20:27.

2. این کاربر از vahid irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من بالاخره یه 42vt30 خریدم.فقط من یه خورده شک کردم به نمایندگی. یه خط و خش خیلی خیلی ریز اندازه یه سکه 100 تومانی با دقت خیلی زیاد وسط صفحه دیدم. البته نصاب از تو کارتن tv رو در آورد. منوی مخفی رو آوردم با همون دستور vol و info اما نتونستم زمان کارکرد رو بیارم.بعدشم سیم رو از پریز کشیدم که مشکلی پیش نیاد.

ممنون می شم سوالاتم رو جواب بدید:

1) حالا واقعاً تو منوی مخفی هر کاری کرده باشم با این کار save نمی شه؟ یه کم به رنگش شک کردم که تیره شده باشه!
    2) راستی این اسکن مضاعف 16 به 9 چیه! به چه درد می خوره اگر نباشه چه مشکلی پیش میاد؟
    3) این گرداننده پیکسل رو اتوماتیک باشه یا روشن؟ کدوم واسه عمر TV بهتره؟
    4) موقع ای که زیر نویسی توی کادر معمولاً روشن از نوار مشکی رنگ زیر TV رد می شه 3 ثانیه اولش خیلی مجعد و شبیه شطرنجی هست! دلیلش و راه حلش چیه!
    5) کنتراست رو ، روی 50 گذاشتم، به توصیه دوستان. وضوح روی چند باشه واسه عمر TV بهتره؟
    6) اون قضیه آک بودن TV هم نگرانم کرده!
    7) توی فوتبال وقتی با سرعت توپ پاس داده میشه انگار پاسخ دهی توی تصاویر متحرک کم هست. واسه بهبودش تنظیم خاصی وجود داره؟
    1- اگر میخواهید چیزی در منوی مخفی ذخیره نشود باید دوشاخه دستگاه را از برق بکشید بیرون دستکاری این منو نیاز به اطلاعات بالا دارد کوچکترین دستکاری در این منو باعث صدمه به پنل میشود.
    2.اسکن مضاعف هر تصویر را دوبار اسکن میکند و برای کمتر شدن پرش کاربرد دارد
    3.روشن
    4.معمولا مشکل از منبع نمایش است ولی برای بهتر شدن ifc را روشن کنید
    5.وضوح مهم نیست 00 ساعت اول کنتراست روی 50 باشد و تصاویر break in پخش شود.
    6.متاسفانه نمایندگی پاناسونیک در ایران به دست شرکتهای نا اهلی است بهترین کار این است که بگویید نماینده شرکت بیاید و پنل را عوض کند بهانه تعویض را هم همون مشکلی که خودتان عنوان کردید اعلام کنید.
    7.مشکل از منبع نمایش است وقتی منبع نمایش مشکل داشته باشد کار چندانی نمیتوان صورت داد بهترین کار روشن کردن ifc و قرار دادن روی حالت حداکثر است.

4. 4 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

چیزی که میگم توضیح واضحاته و اینجا هم تاپیک سامسونگ نیست اما e6950 رو من هم 3 هفته پیش دیدم از نظر طراحی و قاب داغونه اما تصویر دلنشینی داره، خیلی با طبیعی بودن رنگهاش و عمق مشکیش حال کردم، از نظر برایتنس توی نور با LCD ها تفاوت کمی داشت ... البته یکی از علتهاشم برایتنس پایین LCD های 2012 سامسونگ بغیر از سری 7 و 8 هستش که روی مد پویا هم توی خونه چنگی به دل نمیزنن و تاریکن، توی مغازه ها هم خودشون دیگه نور محیطو زیاد نمیکنن مثل قبل که کسی متوجه نشه.

کم کم عادت میکنیم زندگی گذشتمونو یه خاطره شیرین بدونیم و با همین وضع کنار بیایم، الآن زمانیه که باید حسابی از وسایلای الکترونیکی مراقبت کرد، برا لپتاپ cooldpad بخیریم، برا گوشی قاب محافظ، حتی تلویزیونو زیاد ازش کار نکشیم و... چون با این قیمتا آدم دیگه نمیتونه خرید کنه.
    یه گوشی زاغارت مثل C2-00 نوکیا با صفحه 128x160 و دوربین VGA الآن شده 240 هزار تومن... !درحالی که 100 تومن هم نمی ارزه... واقعا دیگه خرید کردن سخت شده.
    بازم خدا رو شکر یاد این شعر با ارزش مولانا افتادم که میتونه دنیای آدمو زیرو رو کنه:
    شکر نعمت، نعمتت افزون کند *** کفر نعمت از کفت بیرون کند
    برایتنس بالای سری 7-8 سامسونگ طرفند سامسونگ برای فروش بیشتر است بنده مدل سری 6 و 8 را مقایسه کرده ام به جز برایتنس بالاتر هیچ تفاوت چشمگیری در کیفیت تصویر با یکدیگر ندارند که البته برایتنس بالای سری 8 در منزل کاملا به کیفیت تصویر پنل صدمه میزند و کنتراست را پایین می آورد

6. 2 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

Power rating در تلویزیون VT30 و اکثر پلاسماها 220 تا 240 هست :

به نظرتون استابيلايزر STB 2000 فاراتل که ولتاژ خروجیش 220V ± 13V است واسه VT30 خوبه؟
    چون اگه - 13V رو در نظر بگیریم از 220V کمتر میشه و از محدوده Power rating تلویزیون خارج میشه! و بازم برد تلویزیون ممکنه بسوزه!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

استابيلايزر با ولتاژ خروجی مناسب تر، چیزی هست؟

8. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

1- اگر میخواهید چیزی در منوی مخفی ذخیره نشود باید دوشاخه دستگاه را از برق بکشید بیرون دستکاری این منو نیاز به اطلاعات بالا دارد کوچکترین دستکاری در این منو باعث صدمه به پنل میشود.
    2.اسکن مضاعف هر تصویر را دوبار اسکن میکند و برای کمتر شدن پرش کاربرد دارد
    3.روشن
    4.معمولا مشکل از منبع نمایش است ولی برای بهتر شدن ifc را روشن کنید
    5.وضوح مهم نیست 00 ساعت اول کنتراست روی 50 باشد و تصاویر break in پخش شود.
    6.متاسفانه نمایندگی پاناسونیک در ایران به دست شرکتهای نا اهلی است بهترین کار این است که بگویید نماینده شرکت بیاید و پنل را عوض کند بهانه تعویض را هم همون مشکلی که خودتان عنوان کردید اعلام کنید.
    7.مشکل از منبع نمایش است وقتی منبع نمایش مشکل داشته باشد کار چندانی نمیتوان صورت داد بهترین کار روشن کردن ifc و قرار دادن روی حالت حداکثر است.

ممنون،
    1) مشکل بد شدن زیر نویس از film cadence detection بود off کردم درست شد. وقتی این گزینه رو on می کنم تو تمام زیر نویس ها با زمینه روشن مشکلی که ذکر کردم به وجود میآد. دلیلش چی می تونه باشه؟ آیا طبیعیه؟
    2) به نظر می رسه غنای رنگ به حدی بالاست که جزئیات رنگ های تیره رو از دست می دم و حتی چشم رو شاید خسته می کنه. مثلاً یک کت سورمه ای تو تن بازیگر مات و زیاد رنگ پس میده. مثل خودکارای دوران دبیرستانم که بعضی وقتا جوهر پس می داد. اما جوهر این فقط رو همون کت هست رنگ رو 50، روشنایی 50 و وضوح رو 50، حالت صرفه جویی خاموش، رنگ درخشان هم خاموش هست (که روشنش همچین تفاوت محسوسی هم نداره!)
    روشنایی رو زیاد می کنم تصویر زشت می شه. رنگ رو هم می کنم تصویر مرده می شه اما مشکل باقی هست!
    3) محتویات کارتن VT30 دقیقاً چی هست؟ کامل می شه توضیح بدید و مثلاً شکل dongle رو توصیف کنید!
    Wi-Fi USB dongle مثلاً چه شکلی هست چون من ندیدم چنین چیزی رو تو کارتن، یا این DLNA چی هست؟ یک وسیله سخت افزاری هست یا صرفاً یک امکان نرم افزاری؟

Last edited by vahid irani; 27-01-2013 at 00:50.

10. این کاربر از vahid irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به نظرتون استابيلايزر STB 2000 فاراتل که ولتاژ خروجیش 220V ± 13V است واسه VT30 خوبه؟
    چون اگه - 13V رو در نظر بگیریم از 220V کمتر میشه و از محدوده Power rating تلویزیون خارج میشه! و بازم برد تلویزیون ممکنه بسوزه!

سلام
    بنظرم اگر بشه ولتاژ خروجی این استابيلايزر رو روی 230 ولت تنظیم کرد با تلرانس 13 ولت بین 117 تا 243 ولت خروجیش تغییرات میده که نزدیک 220 تا 240 است و پنل ایمن میشه.
    باید یکی با فاراتل مذاکره کنه!
    ممنونم

12. 2 کاربر از ms1342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون،
    1) مشکل بد شدن زیر نویس از film cadence detection بود off کردم درست شد. وقتی این گزینه رو on می کنم تو تمام زیر نویس ها با زمینه روشن مشکلی که ذکر کردم به وجود میآد. دلیلش چی می تونه باشه؟ آیا طبیعیه؟
    2) به نظر می رسه غنای رنگ به حدی بالاست که جزئیات رنگ های تیره رو از دست می دم و حتی چشم رو شاید خسته می کنه. مثلاً یک کت سورمه ای تو تن بازیگر مات و زیاد رنگ پس میده. مثل خودکارای دوران دبیرستانم که بعضی وقتا جوهر پس می داد. اما جوهر این فقط رو همون کت هست رنگ رو 50، روشنایی 50 و وضوح رو 50، حالت صرفه جویی خاموش، رنگ درخشان هم خاموش هست (که روشنش همچین تفاوت محسوسی هم نداره!)
    روشنایی رو زیاد می کنم تصویر زشت می شه. رنگ رو هم می کنم تصویر مرده می شه اما مشکل باقی هست!
    3) محتویات کارتن VT30 دقیقاً چی هست؟ کامل می شه توضیح بدید و مثلاً شکل dongle رو توصیف کنید!
    Wi-Fi USB dongle مثلاً چه شکلی هست چون من ندیدم چنین چیزی رو تو کارتن، یا این DLNA چی هست؟ یک وسیله سخت افزاری هست یا صرفاً یک امکان نرم افزاری؟

1-طبیعیه
    2-شما می تونید شارپنس رو تا 10 الی 20 تا افزایش بدید و همینطور برایتنس هم بین 5 تا 10 تا افزایش بدید.اینطوری می تونید اون تصویری که تو ذهنتون هست بگیرید.
    3-دانگل تو کارتن نیست.اصلا انگار تو ایران نیست.منکه جایی ندیدم و نشنیدم.باز شاید دوستان دیگه اطلاعی داشته باشند.
    Last edited by mr_rayan; 28-01-2013 at 02:00.

14. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    من 3 شنبه می خوام برم بانه برا خرید tv ، کسی خبر داره مدل st50 42 هست تو بازار بانه و قیمتش چه حدودیه؟؟
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا پونل داداشم شما مطمئنيد تلوزينتون بخاطر افت ولتاژ سوخته؟
    من قضيه شمارو خوندم و البته بسيار متاسف و متاثر شدم
    شما نوشته بوديد با روشن كردن ماهوراه سينماي خانكي پلي استيشن و تي وي يهو تي وي سوخت
    شما اگر آمپراژ كل اين وسايل رو هم روي هم جمع بزنيد به 8 آمپر نميرسه و تا زماني كه آمپر نكشه افت ولتاژ ايجاد نميشه
    به نظر من مشكل از سيستم و شبكه برقي شهرتون يا پست محلتون يا سيم كشيه خونتون هست.
    اميدوارم ديگه هيچ وقت اين مشكل براتون پيش نياد.

17. 4 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی کنید که بین مدل های st30 وپلاسمای سامسوگ e8880 کدوم برتری دارند؟؟ بیشتر کیفیت تصویر برام مهمه؟ وتو led ها سونی hx855 از بقیه بهتره؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •