جناب آرمان حتما خبرشو بزارید راجبه این هدفون Mee audio HT-21
و اینکه این هدفونا هم اگر وارد شن از لحاظ قیمت و کیفیت خوبن
JVC HA S500
JVC HA S400
جناب آرمان حتما خبرشو بزارید راجبه این هدفون Mee audio HT-21
و اینکه این هدفونا هم اگر وارد شن از لحاظ قیمت و کیفیت خوبن
JVC HA S500
JVC HA S400
سلام دوستان ایرفون حدود 200 تومن چی پیشنهاد میکنید (نهایت 250)
بیس خوب و حساب شده ای داشته باشه صداشم شفاف باشه سیمشم مقاوم باشه با یه کشیدگی سریع قطع نشه
قبلا Klipsch S3 داشتم ازش راضی بودم یه چیزی تو همین مایه ها میخوام بهترم بود اشکال نداره![]()
سلام دوستان میشه چند هندزفری خوب تا قیمت ۵۰تومن معرفی کنید؟
خواهشا بهترین ها توی این رنج قیمت معرفی کنید
سپاس
سلام
بهتون پیشنهاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میدم , صدای بسیار بسیار شفاف و واضح - 2 کابل قابل تعویض داره یکی با میکروفن یکی بدون میکروفن - با کیف و کلی ایرتیپ همراهش هست -
حجم بیس خوبی داره و اکثریت راضی میکنه ولی زیاد نیست - در شفافیت صدا و باقی موارد میتونم بگم تا چند برابر قیمت در قیاس با بعضی از برند ها بی رقیب هست , مثلا Westone هم یکی دیگه از برند ها هست که قیمتی که هزینه میکنید در کل هم صدای عالی , کیفیت ساخت عالی , و لوام جانبی کاملی ارائه میده و مثلا از برندی مثل شور در هر زمینه بهتره
ولی mee audio قیمت/عملکرد برای تمامی ایرفون/هدفون های زیر یک میلیون که گرونترین مدلش هم P1 هست فراتر از هر برندی دیگه ای هست که دیدم
مثلا Fiio X1 یا در قیاس با می اودیو مثل اسباب بازی هست
از مدل های شور 215 و 315 که حدود 400 و 900 هم فروخته میشه این مدل کاملتره و قیمتشم پایینتره
من این مدل های Klipsch دارم S3 - S3i - S4i - S5i - Pro Media - X10i و میتونم بگم M6 Pro در کیفیت صدا - جزئیات و کیفیت ساخت و خلاصه تمام موارد خیلی خیلی بهتر از X10i هم عمل کرده
سلام
یه مدل پیشنهاد میدم و جستجو شما هم به پایان میرسه چون بهتر از این در این رنج قیمت و بالاترش هم پیدا نمیکنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by armanqd; 21-10-2016 at 14:17.
مرسی از راهنماییت ولی اسم این برندو من تا حالا نشنیدم یه مقدار ریسکه خریدش و 22 تومنم تو سایتش نوشته پول پستش میشه که خیلی زیادهسلام
بهتون پیشنهاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میدم , صدای بسیار بسیار شفاف و واضح - 2 کابل قابل تعویض داره یکی با میکروفن یکی بدون میکروفن - با کیف و کلی ایرتیپ همراهش هست -
حجم بیس خوبی داره و اکثریت راضی میکنه ولی زیاد نیست - در شفافیت صدا و باقی موارد میتونم بگم تا چند برابر قیمت در قیاس با بعضی از برند ها بی رقیب هست , مثلا Westone هم یکی دیگه از برند ها هست که قیمتی که هزینه میکنید در کل هم صدای عالی , کیفیت ساخت عالی , و لوام جانبی کاملی ارائه میده و مثلا از برندی مثل شور در هر زمینه بهتره
ولی mee audio قیمت/عملکرد برای تمامی ایرفون/هدفون های زیر یک میلیون که گرونترین مدلش هم P1 هست فراتر از هر برندی دیگه ای هست که دیدم
مثلا Fiio X1 یا در قیاس با می اودیو مثل اسباب بازی هست
از مدل های شور 215 و 315 که حدود 400 و 900 هم فروخته میشه این مدل کاملتره و قیمتشم پایینتره
من این مدل های Klipsch دارم S3 - S3i - S4i - S5i - Pro Media - X10i و میتونم بگم M6 Pro در کیفیت صدا - جزئیات و کیفیت ساخت و خلاصه تمام موارد خیلی خیلی بهتر از X10i هم عمل کرده
از برندهای Sennheiser AKG Audio-Technica Klipsch Beyerdynamic که شناخته شده هستن اگه مدل خوبیو میشناسید تو این رنج قیمت معرفی کنید ممنون میشم![]()
می اودیو قدمتش به اندازه کلیپش یا سنهایزر یا ای کی جی یا غیره نیست حدود 11 سال هست فعالیت میکنه ملیتش هم امریکایی هست صفحه قبلی ببینید توضیح دادم
احتمالا اشتباهی شده تماس بگیرید پست فکر کنم حدود 10 تا 15 تومن هست
چون اون برند ها شناخته شده هستن دلیل بر برتری بودنشون نسبت به بقیه نیست و بخش زیادی از هزینه صرف اسم برند میکنید نه صدا
کیفیت ساخت هم از برند های که بیشتر از 50 سال سابقه دارن بهتر هست حتی ارزونترین مدل ها
مثلا شور 91 سال قدمت داره و بله هر شخصی که هیچ اشنایی نداشته باشه اسمش یک بار هم که شده شنیده ولی همین صدا و کیفیت ساخت می اودیو ام 6 پرو , شور حتی در مدل SE315 که حدود 900 تومن هم قیمتشه هم نداره
یا من مدل AKG 3003 داشتم قبلا بیشتر از 3 میلیون هم هزینه کردم ولی کیفیت حتی محصول های اند akg هم به اندازه همون mee audio نبود و بعد مدتی کابل ایرفون قطع شد ولی مدل P1 همین برند با قیمت کمتر از 900 تومن کیفیت ساختش از بعضی از ایرفون های 1000 دلاری هم بهتره و همینطور صداش
از بین اون برند ها هم فقط klipsch لاین اپ جدیدی معرفی کرد که ارزش قیمت بالاش اصلا نداشت در کل اگر دنبال صدای شفاف و واضح هستید از بین اون برند ها هیچ کدوم به خوبی ام 6 پرو نیستن اگر هم یه مدلی داشته باشن 1 میلیون به بالا باید هزینه کنید تا شاید ایرفونی با عملکرد یکسان با m6 pro پیدا کنید
ممنون آقا آرمان بابت راهنمایی ولی اینطور که من پرس و جو کردم Mee Audio M6 Pro بیس زیاد قویی نداره و بیشتر روی وکال و شفافیت صدا تمرکز کرده
نظرتون راجب Sennheiser CX 3.00 و Beyerdynamic DX160IE و Beyerdynamic DTX 102 iE چیه ؟ چون برام هم شفافیت مهمه هم بیس خوب به خاطر سبک آهنگایی که گوش میدم
Last edited by The Rock 2; 22-10-2016 at 00:50.
من یه تستی انجام دادم با M6 Pro و X10i و میتونم بگم کلیپش در بهترین حالت 10% حجم بیس بیشتری داره ولی کیفیتی اصلا نزدیک به M6 Pro نیست
تمامی اون 3 مدل صدای بیسی تری دارن و شفافیت خیلی خیلی عقبتر از ام 6 پرو هستن , بیرداینامیک ها که تو ایران هرجایی بخرید بی برو برگشت ریفوربیشه و کابل های ایرفون هم کیفیت خوبی نداره و همینطور در مید و تریبل صداها خیلی درهمه و امضا پیک های فرکانسی بیر در اکثر مدل هاش هست , در مقایسه با سنهایزر هم RX18 با قیمت 50 تومن به مراتب صدای بالانس تری و شفاف تری داره و همینطور حجم بیس تقریبا یکسان - کلا سنهایزر غیر از مدل های های اندش اکثر مدل هاش صدای بیسی دارن
اگر S3 شما رو راضی کرده M6 Pro دها برابر راضیتون میکنه چون حجم بیس بیشتری و کیفیت خیلی بهتری داره
صدا بیسی مد نظر دارید با شفافیت خوب باور کنید RX18 به راحتی اون 3 مورد پشت سر میزاره و با قیمت تنها 50 تومن چون در همه بخش ها صدا کاملتره و نقصی نداره , غیر از اینکه ممکنه دسته ای از بیس زیاد خوششون نیاد
ولی کیفیت متریال به کار رفته در اون مدل های حداقل ظاهر در اون مدل ها بهتره ولی نه با اختلاف خیلی زیاد ولی خب ما در رابط با ایرفونی صحبت میکنیم که 1/8 اونا قیمت داره
در ضمن ایرفون Hifiman RE400 هم نگاه بندازید که اون 3 مدل باز هم نزدیک به عملکرد این ایرفون نمیشن و همینطور حجم بیس بیشتری نسبت به M6 Pro داره ولی کابل ها غیر قابل تعویضه و لوازم جانبی هم خیلی کمتره
Last edited by armanqd; 22-10-2016 at 16:33.
مرسی از راهنمایی به صورت حضوری رفتم و هدفونها رو تست کردم .
Sennheiser CX 3.00 رو صداشو بیشتر از بقیه دوست داشتم و خریدم ... بازم تشکر از راهنماییتون![]()
سلام
نظرتون در مورد هدفون سونی MDR-XB650BT چیه؟
توی این رنج قیمت چی پیشنهاد میکنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)