این نیمه متمرکزا خواب از چشامون گرفته![]()
اعلامم نمی کنن زودتر حالا انگار چی هست؟ تازه تکمیل ظرفیت هارو هم اعلام نکردن بعد میگن چون دانشجوها الان 1ماه از ترم رو گذروندن اگه تکمیل ظرفیت بگیره دانشگاهی میل خودشه که نیم سال اول بگیره یا دوم یعنی بچه های مردم کشکن دیگه؟؟؟ حالا بچه های خودشون که آزاد می خونن![]()
اینقدرم که فکر میکنی نیمه متمرکزا واسشون اسون نیست.فرض کن دوباره می خان امتحان برگزار کنن دیگه.باید زمان و مکان امتحانو با دانشگاههاهماهنگ کنن.کلا باید بستر فراهم بشهنوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی این خیلی بده که با سرنوشت بچه ها بازی می کنن اگه می خان کنکور بگیرن دیگه این آزمون دانشگاهش چیه اگه آزمون می خان دیگه کنکور چیه؟ با خودشون در گیرن دیگه![]()
خدا وکیلی تو این دانشگاه ازاد یه عده دزد و مال مردم خور دارن کار می کنن.قرار از ترم دو کلاسا شروع بشه میگن الان باید 60 هزار تومن بدین با یه چک 500 هزاری.از اینکه بچه ها رشته های نیمه متمرکز دارن سو استفاده می کنن.
شما آزاد قبول شدی رفتی؟
اطلاعات داری میگما! من که نرفتم تنها امیدم به همین نیمه متمرکزه که اونم تا زجر ندن نمیذارن رو سایت![]()
به عنوان ذخیره رفتم فقط مدارکمو دادم.اگه سراسری نشد میرم ازاد
خوش به حالتون من که بخاطر خوابگاه نداشتن و هزینه ای که داره نتونستم برم
ولی منم می خواستم رزورو کنم گفتم هزینه اش زیاد میشه... راستی شما هزینه ای هم دادین برای رزروی؟
نه فعلا.همون 500 هزارتومن سفته که قابل استرداده یدونه 60 هزارتومن که اگه نرفتم فکر نکنم پسش بدن
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درخصوص اعلام اسامي معرفي شدگان چندبرابرظرفيت رشتههاي مختلف تحصيلي نيمهمتمركزدورههاي (روزانه – شبانه- پيام نور- غيرانتفاعي و غيردولتي- واحدهاي بين المللي علوم پزشكي )دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي به منظور شركت در مراحل مصاحبه ، معاينه ، آزمون علمي و عملي وسايرمراحل گزينش در گروههاي آزمايشي علوم رياضي و فني ، علوم تجربي ، علوم انساني و هنر آزمون سراسري سال 1390
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)