خیر هنوز خرابه
خیر هنوز خرابه
امروز یکی از مخابراتی ها میگفت که از بس سرعت خرابه خیلی ها جمع آوری کردن.گفت که تا تهران هم خبر مشکلات اینجا رو رسوندن ولی معلوم نیست درست بشه یا نه.خودش 512 داشت گفت سرعتم سه کیلو بایته![]()
زنگ زده بودی 2020 و اینارو بهت گفتن؟
اگه اره، اینو همیشه میگن!!
به نظرت ممکنه بیاد بگه سرعت من خوبه؟
با توجه به اون خبر، مطمئن باشد که هیچ خسارتی نمیدن! یا فوقش یک هفته! از اوب دی خراب بوده اما اومدن میگن یک هفته! این معنیش چیه؟!؟!؟!؟!
اسم این تاپیک رو واقعا باید گذاشت تاپیک اسپم کرمانشاه ........
یه عده با حرف بیخودی زدنشون فقط اوضاع رو بد تر میکنن . اینقدر آی پی 46 آی پی 46 گفتین که این هم خراب شد .....
یه سری از دوستان ( نه همه ) انگار اگه پست ( بی محتوا و وضع خراب کن ) نزنن اینجا صبحشون شب نمیشه ، شبشون هم صبح نمیشه
توهین به همه محسوب نشه این پست من....
یه توضیح میدی که چطور خراب شد؟یه عده با حرف بیخودی زدنشون فقط اوضاع رو بد تر میکنن . اینقدر آی پی 46 آی پی 46 گفتین که این هم خراب شد .....
به نظرم بزن هرکی آیپیـش 46 بود ریستارت کن ، خودت راحت تر باشی مهم تره!
توهین به کی بشه؟توهین به همه محسوب نشه این پست من....![]()
انتخاب کردن ایپی کخ دل بخواهی نیست
شانسیه![]()
جدی اینقدر مهمه خودت نت سالم داشته باشی بقیه نه؟!؟!؟!؟
توهین نیست!! حداقل به ما! بعضی از مردم عادتشونه هرچی چیز خوبه، اول تا جایی که کارشون را بیافته، واسه خودشون میخوان، بعدش اگه پسمانده یه چیزی موند، بقیه ور دارن ( ثواب داره اخه!!!! چون کمک به خلق الله حساب میشه!!!!!!)
local ip مهمه یه remote ip?
دوستان!
سایت خبر آنلاین خبری رو در مورد مصاحبه مورد نظر که کم شدن سرعت رو از زلزله گرجستان و محدود به استانهای البرز و تهران میدونه قرارداده ...
لطفاً به بخش نظرات صفحه خبر مربوط برید و کامنت بزارید در مورد مشکل اینترنت در شهر کرمانشاه
لینک صفحه خبر مورد نظر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفت دو هفته طول میکشه نگرفتم حالا ،من خیلی با اینترنت کار دارم فوقش 3 روز نتونم کانکت شم راهی نیست؟مثلا تا وقتی میان نصب کنن حسابگرو شارج کنم؟یا باید اول جسابگر قطع کنم بعد برم ثبت نام؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)