تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 590 از 1291 اولاول ... 904905405805865875885895905915925935946006406901090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,891 به 5,900 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان مودم جیبی ایرانسل کی قراره عرضه شه؟

من توی نمایشگاه پرسیدم جواب درست و حسابی نشنیدم. فکر می کنم بیشتر تبلیغاتی بوده این قضیه مودم جیبی و برای اینکه از مبین نت عقب نیفتن! البته خود مبین نت هم فقط ثبت نام می کرد توی نمایشگاه. من هنوز ندیدم کسی مودم جیبی رو تحویل بگیره.
    جواب سوالات شما:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان واسه سرعت های بالاتر که میگه از دانشگاه نامه بیار .متن نامه چی باشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

رفقا این اینترنتش خوبه برا بازی؟ آپلودم داره؟ پینگش چطوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آقا من حدودا از مهر که چیز پی ان ها بهم ریخت سرعتم کم شده تو این چند وقت اخیر بدون چیز پی ان هم کم شده در حد 20 کیلوبایت بر ثانیه(من 512 نامحدود دارم!!!)چند شب هم هست که سرعتم شده در حد دایل آپ!!!!!1دیگه داره میره رو اعصاب
    قبلش درست بود مثلا تو تابستون اینا ولی جدیدا اینجوری شده البته یکی دوباری چند ساعت درست شد بعد دوباره سرعت کمه
    من از تهران هستم از پونک
    کسایی که تو منطقه پونک سردارجنگل هستن بگن سرعتشون چجوریه؟
    مودم من outdoor هست و مشکلی هم تاحالا نداشتم از برج 9 پارسال تا حالا سرعت خوب بوده اما از مهر یه اینور بد و بدتر شده تو این 2-3 شب وحشتناک شده!!1
    کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام. من 256 دارم. پینگ با یاهو بین 700 تا 800 و گوگل بین 800 تا 900. خیلی افتضاحه!!! چی کارش کنم ؟ هر سایتی که می خوام برم اول حدود یک ثانیه فکر می کنه بعد تازه شروع می کنه به بارگذاری صفحه.

داره خودمونی میشه frobot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

من یه مشکلی دارم که البته چیز خاصی نیست اما بدجوری روی اعصابمه و دو سه روزه به هر دری زدم نتونستم براش جوابی پیدا کنم.
    روز اولی که نماینده ایرانسل اومد و مودم usb را برای من روی ویندوز 7 نصب کرد کار را طوری انجام داد که علامت سکیوریتی ویندوز ( اون سپر آبی و زرد ) روی آیکنش نبود. توی نصبهایی که بعدا خودم برای دوستان انجام دادم همیشه اون آیکن بود و من هم توجهی نمی کردم . می دونید زمانی که این آیکن روی صفحه باشه قبل از اجرای برنامه از شما تائیدیه گرفته می شه ( در مورد این که این برنامه پابلیشر مشخصی نداره ). البته می دونم که می شه با پایین آوردن سطح سکیوریتی کاری کرد که اون پیغام نیاد اما آیکن سپر حذف نمی شه . من ویندوزم را بعد از مدتها عوض کردم و حالا اون علامت را خودم هم دارم .الان من هر برنامه مزخرفی که نصب کنم ( مثلا انواع ف شکن ها و غیره ... ) هیچ کدوم اون سپر رو ندارند و بدون تائیدیه اجرا می شوند الا این برنامه کانکشن منیجر که البته گفتم مشکلی نداره و فقط یه کلیک اضافه است اما بدجوری روی اعصابه .
    حالا سوال من اینه که چطور می شه این علامت را از روی فایل اجرایی کانکشن منیجر برداشت ؟ کسی می دونه ؟ البته سوال کلی تر اینه که اصلا چطور می شه به ویندوز فهموند یک فایل اجرایی معتبره بدون اینکه سطح سکیورتی رو پایین بیاریم ؟ البته قائدتا با سرچهایی که کردم فکر کنم جواب باید توی ادمینستر تولز و یا یه جایی توی رجیستری باشه اما به نتیجه قطعی نرسیدم و هر جایی که به فکرم رسید رو دستکاری کردم ولی بی نتیجه بود! اگر کسی از دوستان می دونه و جواب بده ممنون می شم .

خوش باشید.

پی نوشت: ممکنه سوالم خیلی ابتدایی باشه اما باور کنید دو روزه هر لینکی که توش کلمه پابلیشر یا حذف علامت سیکیورتی بود رو خوندم ( که خیلیهاش هم ریفرنس به سایت خودمون بود ) اما به جواب نرسیدم ! یه جوری شده که شبها که می خوام بخوابم خواب سپر میکروسافت رو می بینم . والله !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اوه اوه این پینگ اصلن به درد بازی نمی خوره...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مقایسه وایمکس ایرانسل و مبین نت، به لینک زیر مراجعه کنید.

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مقایسه وایمکس ایرانسل و مبین نت، به لینک زیر مراجعه کنید.

کد:
    ببخشید، میشه بگین کجای این سایت مقایسه این دو سرویس دهنده نوشته شده؟ ... من تصور می کنم این پست شما بیشتر جنبه تبلیغاتی داره .....

داره خودمونی میشه T_E_X_A_S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ببخشید، میشه بگین کجای این سایت مقایسه این دو سرویس دهنده نوشته شده؟ ... من تصور می کنم این پست شما بیشتر جنبه تبلیغاتی داره .....
    تو قسمت فناوری اطلاعات و ارتباطات ----->> مقایسه وایمکس: ایرانسل یا مبین نت؟

11. 2 کاربر از T_E_X_A_S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •