تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 590 از 1024 اولاول ... 90490540580586587588589590591592593594600640690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,891 به 5,900 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    من دو تا اخطارم دارما!

پيش فرض

سلام بچه ها خوبین ؟
    میگم من نشستم یه برنامه ریختم که بتونم مطالبی که از اهمیت بالایی تو کنکور برخورداره رو از 15 اسفند تا آخر خرداد به صورت فشرده به تسلط برسم
    حالا برنامم اینه که از 15 اسفند تا 30 فروردین بشینم درسای اختصاصی پیش 1 و 2 رو بخونم و کل اردیبهشت رو بشینم اختصاصیه پایه رو بخونم و کل خرداد رو هم بشینم کل عمومی هارو ( پایه و پیش ) با هم بخونم ، بعد 10 روز اول تیر رو هم بشینم بصورت فشرده مرور کنم
    حالا این برنامه خوبه به نظر شما ؟ عملیه ؟
    بهتره جزئی تر برنامتون رو بچینید ... کلی نمیشه در رابطش نظر داد.
    به نظر من برای پیش خیلی وقت گذاشتی ..
    یه چیز دیگه هم بگم سعی کن تا میتونی زود تموم کنی که برای جمع بندی وقت داشته باشی .
    امیدوارم نظراتم به دردتون بخوره
    این برنامه ی فرصت برابر رو کی نشون میده و چه کانالی ؟!
    شبکه آموزش نشون میده
    سایتش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این برنامه هر روز در ساعت 18:30 از شبکه آموزش سیما پخش میشود
    این برنامه همراه با کارشناسان مجرب سعی در آموزش برنامه ریزی درسی ، آموزش روش های مطالعه ، روش های تست زنی و ایجاد انگیزه در دانش آموزان و داوطلبان شرکت در آزمون ورودی داشگاه ها را دارد.
    یکی از عمده رسالتهای این برنامه ایجاد فرصت های برابر آموزشی برای تمامی متقاضیان کنکور می باشد.
    شنبه ها:آقای نیکخو ، بحث انگیزش تحصیلی
    یکشنبه ها : آقای مهندس شکوری ، بحث برنامه ریزی آموزشی
    دوشنبه ها: آقای مهندس دیبازر بررسی مبحثی کتاب های درسی
    سه شنبه ها :دکتر جعفر قلی که ایشان به معرفی رشته های دانشگاهی می پردازند
    چهار شنبه ها : آقای مهندس میرضا بیگی معرفی رشته های فنی و حرفه ای
    پنجشنبه ها : هر هفته یک میهمان ویژه

2. 3 کاربر از MyEnd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها خوبین ؟
    میگم من نشستم یه برنامه ریختم که بتونم مطالبی که از اهمیت بالایی تو کنکور برخورداره رو از 15 اسفند تا آخر خرداد به صورت فشرده به تسلط برسم
    حالا برنامم اینه که از 15 اسفند تا 30 فروردین بشینم درسای اختصاصی پیش 1 و 2 رو بخونم و کل اردیبهشت رو بشینم اختصاصیه پایه رو بخونم و کل خرداد رو هم بشینم کل عمومی هارو ( پایه و پیش ) با هم بخونم ، بعد 10 روز اول تیر رو هم بشینم بصورت فشرده مرور کنم
    من برنامه ی شما رو می پسندم به شخصه ولی این و بدون که همه ی مطالب در کنکور از اهمیت بالایی برخوردارن

چند نکته به ذهنم رسید که به نظرم خیلی خوبه تا به شما دوستان که می خواین تو کنکور موفق بشین بگم :

1- هیچ وقت تست زدن رو رها نکنید (منظورم از تست فقط تست های کنکور هست / من خودم شب ها که دیگه مغزم برا خوندن نمی کشید فقط تست می زدم ، هر شب یه درس عمومی و یه درس اختصاصی رو می زدم / باز هم میگم فقط و فقط تست های خود کنکور)

2- تا جایی که می تونید عمومی ها رو دیرتر بخونید به نفع خودتون هست به خصوص اعلام ادبیات ، به خاطر اینکه این درس ها زود فراموش می شوند. (البته اگه تا الان درست و حسابی عمومی ها رو نخونید)

3- در مورد ادبیات باید بگم که این شعر و ورهایی که معمولا معلم ها میگن که مثلا این استعاره از اونه ، اون چی چیه اینه رو اصلا نخونین چون فقط وقت خودتون رو تلف کردید. فقط به نکته هایی که در توضیحات آخر درس اومده رو با دقت بخونید. (چرا این و گفتم ؟! چون طراح کنکور یه جوری سوال میده که منی که توی یه روستای دور افتاده هستم هم بتونم جواب سوالاشو بدم)

4- حتما حتما در آزمون های سازمان سنجش شرکت کنید ، چون خیلی پیش اومده سوالای سازمان سنجش عینا در کنکور اومده باشه (این و خودم دقیقا تجربه کردم)

5- درس عربی خودتون رو تقویت کنید که خیلی خوب رتبه میاره!

6- در مورد کسایی که تجربی هستن باید بگم که زیست در واقع مرگ و زندگی هست ، اگه پایین بزنید دیگه هیچی و اگه بالا بزنید ( منظورم بالای 85% هست) قطعا خیلی کمکتون خواهد کرد. (من خودم تجربی بودم)

7- من خودم اصلا این برنامه ریزی هایی که تلویزیون یا رادیو یا قلمچی یا هر مشاور دیگه ای رو میده اصلا قبول ندارم ، چون هیچ کسی شما رو بهتر از خودتون نمیشناسه! پس بهتر هست که شما با توجه به قابلیت های خودتون برای خودتون برنامه ریزی کنید و به حرف بقیه ی توجه نکنید که مثلا الان این و بخون فردا اون و بخون! اونا فقط راهنمایی می کنن ، تصمیم رو خودتون بگیرید.

در آخر هم این که من تازه با این تاپیک آشنا شدم و سعی می کنم هر وقت میام اینترنت یه سری به این تاپیک بزنم تا بتونم به دوستان کمک کنم.

موفق باشید
    Last edited by farhad_s5; 05-03-2010 at 16:04.

4. 12 کاربر از farhad_s5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

بچه ها هنوز ثبت نام دانشگاه آزاد تمدید نشده ؟

اگر شد تو این تاپیک بگید ، چون مدرسه ما بچه ها رو برده مشهد اردو تفریحی اگر تمدید نشه شنبه عصری که برسن تهران باید عین چی برن همه با هم ثبت نام کنن ....
    من شانس اوردم نرفتم

6. این کاربر از ramin 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hheadshoter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

salam ... sabte naame azad age tamdid nashe ta key vaght darim?? (bebakhsid eng type kardam , pce khodam nisS , fonte farsi nadare ... )

8. این کاربر از hheadshoter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nightboyh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

salam ... sabte naame azad age tamdid nashe ta key vaght darim?? (bebakhsid eng type kardam , pce khodam nisS , fonte farsi nadare ... )
    مهلت ثبت نام: مهلت ثبت نام تا پايان روز 15 اسفند ماه می باشد

10. 2 کاربر از nightboyh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه setayesh_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ینی امکان نداره دوباره تمدید شه؟اصلا حس ثبت نام نیست فردا

12. این کاربر از setayesh_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه setayesh_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بچه ها اینکه میگن موقع کنکور ترتیب ترازا رو باید در نظر گرفت اگه نگگیری انتخابات غلط میشه چجوریاست؟

14. این کاربر از setayesh_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

13 برنامه!

سلام بچه ها خوبین ؟

اينكه مطالبي رو كه از اهميت بالايي برخوردارن بخوني خوبه ! ولي يه چيزي ! اومد و از 15 اسفند تا 30 فروردين نتونستي درساي پيش 1 و 2 رو جمع كني ! حالا ديگه اختصاصي هاي پايه رو هم نميتوني خوب بخوني و تموم فكرت ميره روي اونا ! يا اينكه وقتي ميخواي پيش رو بخوني مطالبي نياز داره كه با پايه مرتبطه ! يا اينكه توي خرداد استرس دروس اختصاصي اي كه باقي مونده رو هم داشته باشي و حواست به اونا باشه و عمومي ها رم گند بزني ! من تو ريختن چنين برنامه هايي تجربه ي زيادي دارم بيشتر برنامه هايي هم كه ريختم با شكست مواجه شدن !!!! اما به نظر من اين برنامه ي شما يه نوع ريسكه و واقع بينانه نيست براي شمايي كه حتماً امسال ميخواي قبول شي ! پس بهتره همه رو به موازات هم ومتعادل بخوني چه عمومي و چه اختصاصي البته اينم بد نيست كه روي يكي دو درس ضيعفتر متمركز شي...

موفق باشي !

16. 8 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

سلام
    دوستان کتابی است که سوالات کنکور فیزیک آزاد و سراسری ریاضی و تجربی را به صورت فصل به فصل در یک جا جمع کرده باشه؟
    مثلا برای فییزیک پیش فصل 1 حداکثر 100 سوال کنکوری داشته باشه.
    برای سایر درسها چطور؟
    فیزیک ابیه فکور

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

اينكه مطالبي رو كه از اهميت بالايي برخوردارن بخوني خوبه ! ولي يه چيزي ! اومد و از 15 اسفند تا 30 فروردين نتونستي درساي پيش 1 و 2 رو جمع كني ! حالا ديگه اختصاصي هاي پايه رو هم نميتوني خوب بخوني و تموم فكرت ميره روي اونا ! يا اينكه وقتي ميخواي پيش رو بخوني مطالبي نياز داره كه با پايه مرتبطه ! يا اينكه توي خرداد استرس دروس اختصاصي اي كه باقي مونده رو هم داشته باشي و حواست به اونا باشه و عمومي ها رم گند بزني ! من تو ريختن چنين برنامه هايي تجربه ي زيادي دارم بيشتر برنامه هايي هم كه ريختم با شكست مواجه شدن !!!! اما به نظر من اين برنامه ي شما يه نوع ريسكه و واقع بينانه نيست براي شمايي كه حتماً امسال ميخواي قبول شي ! پس بهتره همه رو به موازات هم ومتعادل بخوني چه عمومي و چه اختصاصي البته اينم بد نيست كه روي يكي دو درس ضيعفتر متمركز شي...

موفق باشي !
    سلام
    نظرمن:
    مواری اگه بخونین بهتر نتیجه میگیرید. کلا همه اینو میگن! منم میگم!! اینجوریم ممکنه شما کیفیتتون بره پایین. در ضمن اگه یه چیزیو یه ماه چیش فول کردی دیگه فکر کنم باید بزاریش برای جمع بندی. هفته ای برنامه ریزی کردن ممکنه باعث بشه از تمام توانتون بهره نبرید یا برعکس!
    مدل من اینجوریه:
    یه برنامه 10 - 12 روزه مینویسم بر حسب صفحه و یا مباحث توی هر روز به صورت دقیق و بع هم هی سعی میکنم زود تمومش کنم وازش جلوبزنم و روزه تقریبا 8 ام هم 2باره به روزش میکنم.
    الان یه ماه و نیمه اینجوریش کردم خودم خیلی دارم حال میکنم
    تا آخر عید با کانونم بعدشم 2 - 3 هفته پیش و پایه های مونده رو خلاص میکنم. همه گی بگین انشالله!

19. 4 کاربر از AEZ_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •