تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 590 از 773 اولاول ... 90490540580586587588589590591592593594600640690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,891 به 5,900 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از دوستان متخصص چند سوال دارم من عصر ميخوام برم ال اي دي بخرم بودجه هم 1.400.000 تومان بهترين پيشنهاد براي led 3d چي هست نظرتون درباره lg lx6500 چي هست اگر بتونيد پاسخ را تا 2 ساعت ديگه به 09393181466 اس ام اس كنيد ممنون ميشم چون الان ميرم و به اينترنت هم ديگه دسترسي ندارم
    خواهش ميكنم از دوستاني كه وارد هستند منو راهنمايي كنيد.

داره خودمونی میشه javadmoloudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام به کلیه دوستان عزیزان مهندسین و متخصصان TV و HDTV دوستان من می خوام یک TV بخرم بین 800 تومن یا یک میلیون تومن می خوام یک مدل به من معرفی کنید که HDTV باشه و دیگه بلخره توی رزولوشن کم نیاره و دیگه یک چیز توپ باشه بین برند های سونی و سامسونگ یا مدل های معروفی باشه من نمی خوام برم از نمایندگی بخرم می خوام برم بانه می گن ارزونتره گارانتی هم نمی خوام داشته باشه دست گلتون درد نکنه یک چیز توپ باشه راستی با این سقف پول LCD بخرم یا LED خیلی ممنون میشم و خوشحال میشم اگر بنده را راهنمایی کنید متشکر همه دوستان عزیز خودم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    آیا مدل hx815 وجود دارد؟
    اگه هست مشخصاتش چیه؟

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام به کلیه دوستان عزیزان مهندسین و متخصصان TV و HDTV دوستان من می خوام یک TV بخرم بین 800 تومن یا یک میلیون تومن می خوام یک مدل به من معرفی کنید که HDTV باشه و دیگه بلخره توی رزولوشن کم نیاره و دیگه یک چیز توپ باشه بین برند های سونی و سامسونگ یا مدل های معروفی باشه من نمی خوام برم از نمایندگی بخرم می خوام برم بانه می گن ارزونتره گارانتی هم نمی خوام داشته باشه دست گلتون درد نکنه یک چیز توپ باشه راستی با این سقف پول LCD بخرم یا LED خیلی ممنون میشم و خوشحال میشم اگر بنده را راهنمایی کنید متشکر همه دوستان عزیز خودم
    samsung led d5000 تو بانه بدون گارانتی 870,000

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

مدل كامل ش چيه اون C و D يعني چي مشخصات ريز ش رو مي خام تو سايت خود سامسوگ پيداش نميكنم

DLNA , Internet,LAN , FULL HD , USB WITH 1080 PLAYER داره اين هارو

3D كه اون مشخصات بالا رو داشته باشه هست قيمش چنده البته 40 اينچ تا 1.5 همچين تلويزيوني پيدا ميشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

دوستان من یک samsung lcd 40c585 خریدم، ولی زیرنویسهای srt رو درست نمایش نمیده، فکر کنم باید فرمور رو آپدیت کنم ولی تو سایتش که گشتم واسه این مدل ظاهرا هنوز فرمور نیومده، کسی میتونه کمکی بکنه؟ ممنون

داره خودمونی میشه M8CRX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

من خودم چند وقت پیش پاناسونیک V20 رو برای خونه خریدم و ازش راضی هستم ... البته هزینه نسبتاً بالایی داشت اما بنا بر اون چیزی که ازش انتظار داشتم ، راضیم .
    حالا یکی از آشنایان قصد خرید داره که اوایل بر اثر موج تبلیغات به چیزی غیر از LED فکر نمیکرد تا اینکه راضیش کردیم Plasma بگیره ، چرا که اینچ بالا هم مد نظرشه ... خلاصه زیاد نمیخواد هزینه کنه ، من که تو چنتا سایت گشتم مثل اینکه پلاسما های LG مثلاً مدل های Pt 2500 و 3500 و امثال اینها خوش قیمتن ... حداقل 700 تومن از پاناسونیک ارزون ترن ، درسته NeoPDP نیستن ، ولی نسبت به قیمت جلب توجه میکنن ...

حالا اگه ممکنه شما بفرمایید این مدل هایی که عرض شد برای خرید مناسب هست یا مثلاً اصلآً بدرد نمیخوره و باید رفت سراغ مارک یا مدل دیگه ... البته تو همون محدوده قیمت ...

خیلی ممنون ...

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

SAMSUNG LCD TV

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

دوستان من یک samsung lcd 40c585 خریدم، ولی زیرنویسهای srt رو درست نمایش نمیده، فکر کنم باید فرمور رو آپدیت کنم ولی تو سایتش که گشتم واسه این مدل ظاهرا هنوز فرمور نیومده، کسی میتونه کمکی بکنه؟ ممنون
    کسی میتونه به من کمک کنه؟ ممنون میشم، راستی 40c585 معادل LA40D550 هستش
    Last edited by aramesh_61; 11-08-2011 at 14:37.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام

من میخوام یه ال سی دی 32 بگیرم .
    بین LA32D585 سامسونگ و 32CX520 سونی موندم !!

فرقشون 100 تومن هست !!

فقط میخواستم ببینم آیا این ال سی دی سونی فایل mkv رو پخش میکنه ؟؟ کلا چه فرمت هایی رو پخش میکنه ؟؟؟

شما بین این دو تا کدوم رو انتخاب میکنین ؟

باتشکر فراوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •