فقط میتونم بگم خاک عالم تو سر این ماتریکس !!!
یه xfire میخوایم لاگین کنیم از بس تایم اوت میده لاگین نمیشه !!!!
نمیدونم چی کار کنم ....
اهههههههههه
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
فقط میتونم بگم خاک عالم تو سر این ماتریکس !!!
یه xfire میخوایم لاگین کنیم از بس تایم اوت میده لاگین نمیشه !!!!
نمیدونم چی کار کنم ....
اهههههههههه
حذف شود.............
Last edited by ardalan_zapata; 13-03-2013 at 10:32.
تایید میشه... اخیرا خیلی تایم اوت زیاد شده... حالا امشب که فعلا خوبه... البته عرض کنم ارم نت هم با این مشکل مواجه بود که اونم امشب خوب شده
نتیجه اخلاقی: بیشتر قطعی ها و تایم اوت ها زیر سره این مخابرات خراب شدس... وقتی همه شرکتا با هم مشکل پیدا میکنن این مخابرات گور به گور شده مشکل پیدا کرده...
![]()
عجیبه که هنوز از رانژه در نیومده...مال من که بعد از شما درخواست دادم درست شد و درخواست دادم به ارم نت!!
سلام دوستان
چند تا سوال در مورد اینترنت وایرلس داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
راستش یه کافینت سر کوچه ما هست که وایرلس مجانی به محل میده حالا بالا پشت بوم خونمون میتونم کانکت بشم البته خیلی سخت به زور دو تا انتن میده داخل خونه هم که اصلا!حالا میخواستم ببینم چه انتنی بگیرم که بتونم رو پشت بوم نصب کنم و کابل بکشم و پایین با سیستمم بتونم استفاده کنم؟ حالا این به کنار میخوام انتنی بگیرم که اگه بخوام از شرکت همیارنت یا ماتریکس وایرلس بگیرم هم به کارم بیاد پس میخوام واسه این هم بهم جواب بده حتما! خوب ادرس هم بدم که واسه برد و این چیزا راهنمایی کنید منزل فرهنگ شهر هست نزدیک استخر کوثر حالا شما چه انتنی پیشنهاد میکنید که کار مارو راه بندازه؟
راستش ماتریکس زنگ زدم که راهنمایی کنن هیچی نمیدونن همیشم میگن مسئول نصب وایرلس نیستش فقط هم بلدن بگن نانو استیشن میگم خوب نانو 10 تا مدل داره کدوم بگیرم.
خلاصه مارو دقیق راهنمایی کنید و کلیه لوازم لازم رو با مدل دقیق بگید تا بتونم خوب تحقیق کنم.
واسه انتن و روتر هم بین 100-200 میتونم هزینه کنم
کلا هر مدلی مد نظرتون هست بگید
چیز دیگه که لازم نیست؟
ببخشید زیاد شد خواستم کامل توضیح داده باشم
ممنون
سلام.از دوستان کسی هست که از سرویس های نامحدود ارم نت استفاده کنه؟(128 نامحدود،بیشتر منظورم هست).کیفیتش چجوری هست؟سرعت دانلود؟آپلود؟ پینگ؟ضریب اشتراک 1به چند هست؟واسه یکی از آشنایان میخوام تهیه کنم.تشکر
Last edited by p30world am; 05-07-2012 at 07:25.
سلام
من از شاتل استفاده می کنم. بعضی وقت ها زمانی که یک پیچ باز می کنم ، یک پیج جدید هم از صفحه پیوندها اتوماتیک باز میشه.
سایر دوستان این مشکل را ندارند ؟
با دروود بر شما
اگر شما می توانید با استفاده از لپتاپ خود روی پشتبام استفاده نمایید پس در رنج 2.0Ghz سیگنال در حال پخش است،در اینصورت شمانیازمند یک Station هستید که در این محدوده فرکانسی کار کند،پیشنهادی که از نظر میزان هزینه به کارکرد مناسب باشد ،pico station 2 و یا nano station 2 می تواند باشد،هرچند شاید اگر از یک مودم/مسیریاب با این فرکانس کاری که دارای آنتن نیرمومند تری باشد بتوانید از این سرویس استفاده کنید.
شاید به زودی یک محدوده ای از منطقه فرهنگ شهر (اطراف استخر کوثر)به صورت ویژه (البته به صورت پیش فروش و اگر به حد مناسب رسید )زیر پوشش بیسیم بردیم(در حال دریافت نمایندگی و پهنای باند برای شهرستان های اطراف بودم که گویا پروژه به بن بست خورده ،در این صورت احتمالن بر روی همان ناحیه ها سرمایه گذاری خواهم کرد).
با دروود بر شما
به صورت کلی،اطلاعتی که دهمه شرکت ها در مود سرویس ها نا محدود داده اند ،ضریب 1 به 10 می باشد!بنابراین در بهترین حالت ممکن با سرعت پایه 128 شما باید 12 کیلوبایت سرعت داشته باشید!(دریافت و روشن است که ارسال نیز به نیم کاهش می یابد)
دوستان در صفحه های پیشین در مورد سرویس های 256 و 512 نیز بررسی هایی را نوشته بودندو.
ضریب اشتراک 1 به 10 چیست؟؟؟ اینکه مثلا اگه شما سرعت 128 کیلو/بیت گرفتی یعتی سرعت دانلود 128/8 هست که میشه 16 کیلو بایت... حالا این 16 کیلو بایت رو بین 10 نفر share کن که سرعت دانلود میشه 1.6 کیلوبایت که در حقیقت همینقدر هم بیشتر نیست و جای هیچ گونه اعتراضی نداری...
مثلا اگه اینترنت 512 کیلوبیت گرفتی سرعت دانلود باید باشه 64 کیلوبایت که اگه share کنی بین 10 نفر میشه 6.4 کیلو بایت که دوستان که گرفته بودن میگفتن دانلودمون در همین حده... جای هیچ اعتراضی هم نیست.... اصلا طرفشم نرو که جز پشیمونی چیزی نداره... با این سرعت دانلود اگه دو صفحه بخوای همزمان لود کنی سرعت کشش نداره و دیر لود میکنه....
خب پینگ که اصلا ربته به محدود یا نامحدود و یا سرعت و اینا نداره و تمام سرویسای شرکت ارم نت پینگشون به یه اندازس.. حدود 250 که که اگه تایم اوت بخوره تنگش نابوده
سرعت آپلود هم به همین صورتی که گفتم هست...
Last edited by arashsard; 05-07-2012 at 19:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)