هنوز براي منم ايميلي از طرف شاتل نيومده...!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
هنوز براي منم ايميلي از طرف شاتل نيومده...!
من که سوال کردم گفتند تا زمانیکه طرف استفاده میکنه از اینترنت برای شما حساب میشه .
چرا انقدر سرعت کم شده ؟
با 128 آرت1 با دانلود منیجر 17 بیشتر نمیشه سرعت !!!![]()
مشترك گرامي،
با احترام،
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم از آن جايي كه فراهم آوردن رضايت مشتريان و ارايهي سرويس با بالاترين كيفيت ممكن يكي از اصليترين اهداف شركت شاتل محسوب ميشود، اين شركت به طور مرتب و با برنامهريزي منسجم و دقيق، اقدامات لازم براي افزايش امكانات مورد نياز مخابراتي را در زودترين زمان ممكن انجام ميدهد...............
Last edited by mr.taherii; 08-07-2009 at 12:30.
تسليت عرض مي نماييم![]()
دانلود من الان بین 40 تا 60 است،ثابت نمیشه و متغیر است ولی در سایت speedtest سرعت من را این نشان می دهد،speedtest امکان دارد اشتباه کند؟(من eco512 دارم)
![]()
من از امروز اکانت رپیدشیر خریداری کرده و در حال استفاده هستم. جالب اینجاست که "قطعی چند ثانیه ای" همچنان وجود دارد و سند و ریسیو به صفر می رسد یعنی سرعت دانلود را در نرم افزار idm برابر صفر نشان می دهد اما برخلاف وقتی که اکانت نداشتم مجددا پس از چندثانیه به حالت عادی برمی گردد. شاید در طول دانلود یک فایل 100 مگی این حالت چند دفعه رخ می دهد.
زمانی که اکانت نداشتم وقتی این حالت رخ می داد دیگر ادامه دانلود فایل از رپیدشیر ممکن نبود یعنی باید فایل را از ابتدا دانلود می کردم اما الان که اکانت دارم فایل تا انتها به هر ترتیبی دانلود می شود اما همان طور که گفتم این قطعی چندثانیه ای چند بار در طول دانلود فایل اتفاق می افتد.
به علاوه نوسان سرعت نیز در حین دانلود از رپیدشیر وجود دارد هرچند که ظاهراً متوسط سرعت ثابت است و در نتیجه زمان دانلود چندان فرقی نکرده است.
ضمنا "حداکثر سرعت ثابت" برای دانلود از رپیدشیر با سرویس 256 برابر 32 تا 33 کیلوبایت است.
یادآوری می کنم قبلا زمانی که شاتل در وضعیت ایده آل خود قرار داشت من بدون اکانت و بدون آنکه با قطعی اینترنت مواجه شوم فایل های رپیدشیر را با سرعت ثابت 35 تا 36 کیلو دانلود می کردم
دوستان بفرمایند که این وضعیتی که من در دانلود از رپیدشیر دارم طبیعی است یا خیر؟ اگر غیرطبیعی است به خاطر همین افت کیفیتی است که شاتل چندی است با آن مواجه شده و امروز اطلاعیه داده؟
اضافه کنم تا وقتی که نامه را تحویل شاتل نداده بودم،درخواست من در حالت ثبت سفارش بود و مدارک من(شماره فیش واریزی،درخواست حضوری من) را هنوز به تهران نفرستاده بودند،این مطلب را در قسمت روند راه اندازی سرویس در سایت شاتل دیدم.
Last edited by mr.taherii; 08-07-2009 at 12:32.
شديدا خوش به حالت ! من الان دقيقا سي روزه كه منتظرم !من امروز شاتلی شدم... در کمتر از 2 روز adsl من وصل شد . Speedtest امکان دارد اشتباه کند؟(من eco512 دارم)
آره . بعضي وقتها قاطي مي كنه. چند دقيقه ديگه تست كن
تكذيب ميشه !تسليت عرض مي نماييم
Last edited by babak22ir; 09-04-2009 at 18:59.
یک مدت هم تست های اکو 512 من اینجوری میشد!
بیشتر هم میشد 11 مگابیت ولی لینک عکس اون را ذخیره نکردم!
![]()
Last edited by ahriman323; 09-04-2009 at 19:40.
ahriman323 جان 7 مگ سرعت گرفتی؟ کی تست گرفتی
عجب ب ب ب![]()
هم اکنون 220 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 220 مهمان)