تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 590 از 1137 اولاول ... 904905405805865875885895905915925935946006406901090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,891 به 5,900 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام اگه کسی سوال درسی مشاوره ای و هر چیزی که در مورد کنکور داشت.به من پی ام بده.
    تاپیک مهندس که بسته شد.منم دیگه پست نمیزارم.و توی هیچ تاپیکی شرکت نمیکنم.ولی جواب پی ام رو میدم.یه سال کنکور دادم.و یه مقدار
    تجربه دارم.همه ی کتابای کنکور و هم میشناسم و با بیشترشون کار کردم.
    یا حق

در آغاز فعالیت arash_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    T.E.H.R.A.N

پيش فرض

براي آموزش زبان فارسي ، كلاس رمزينه بهتره يا همگامان؟ ....

خودم جفتشو دارم ولي كدوم مفيدتره تا وقتم الكي تلف نشه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه fmpr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    پشت دریا ها :دی ( همون تهرون خودمون :دی )

پيش فرض

دوستان من چند تا سوال کوچیک دارم ازتون.لطف کنید و بهم کمک کنید:
    1. بعد از خوندن درس ادبیات ترجیح میدید تست های موضوعی بزنید یا درس به درس؟
    2. بین آرایه ها به جز استعاره آرایه ی دیگه هست که باهاش بیشتر از همه مشکل داشته باشید؟
    3. درمورد تاریخ ادبیات کدوم رو ترجیح میدید:
    - اینکه تست بر اساس اشتباه شما طراحی بشه.یعنی اینکه اسم کتاب ها رو با هم قاطی می کنید یا کتابای نویسنده ها رو با هم اشتباه می گیرید.
    - اینکه بر اساس حفظیات باشه صرفن.مثلن فقط بپرسن کتاب x مال کدوم نویسنده است.
    4. تست های تالیفی خوب و قوی رو ترجیح میدید یا تست های سنجشی؟
    5. کتابی که شامل تست های کنکور و سنجش و المپیاد و تست های آزمون های آزمایشی مثل گاج و گزینه دو و مرآت و ... باشه به نظرتون کتاب کامل و به درد بخوریه؟این کتاب رو ترجیح میدید به هر کتاب دیگه ای آیا؟ یا لازم نیست یه کتاب شامل همه ی تست ها باشه لزومن؟
    6. پاسخ نامه ها رو کامل میخونید؟چند درصد به دردتون میخوره و مشکلتون حل میشه؟ پاسخ نامه ای که کامل همه چیز رو ریز به ریز توضیح داده باشه راضی تون میکنه یا یه پاسخ نامه که کلیات رو تو چند سطر عنوان کنه؟

از اینکه چند دقیقه ای وقت میذارید و به این سوال ها جواب میدید به شدت ممنونم.
    احتمالا شما نمیخواید کتاب بنویسید که این سوالا رو میپرسید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

ميخوام يه كتاب جامع باشه در حد شيمي 2 مبتكران يا سه تا كتاب كم حجم برا اموزش . البته فعلا من رياضي 3 رو لازم دارم شايد لازم نباشه بقيشو بگيرم.

حالا با اين اوصاف يه چيزي به من معرفي كنيد من فقط برم اونو بخرم.

نظرتونو درباره رياضي مبتكران هم بنويسيد. اموزش هم داره؟ حجيمه؟
    ثواب داره ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من به کتاب الکترومغناطیس مهندسی ترجمه فارسی نیاز دارم . برای کنکور ارشد برق . لطفا هرکسی که از این کتاب هرچی و ترجمه هرکی رو داره لینک بذاره . ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ببینید من دنبال کتاب تست خوب برای ادبیات نیستم.من پارسال کنکور دادم و تموم شد و رفت.
    اگه لازمه بگم درصد ادبیاتم هم شد 86.
    من دارم یک کتاب تست جامع می نویسم.
    میخوام بدونم شماها دقیقن از یه کتاب تست ادبیات چی میخواید.تا الان تاریخ ادبیات و املاء و لغتش تموم شده.الان وسطای آرایه ام.
    واسه همین هم ازتون سوال می کنم.الان که هی پی کتاب هستید چه مشخصه هایی براتون مهمه؟
    پس با این اوصاف شما نه تجربه دارید نه سواد (البته بهتون بر نخوره ها ) شما پارسال کنکور دادین حالا می خواین برای کنکور تست جامع بنویسید ؟؟؟! عجب
    حتما می خواید از کتاب های دیگه کپی کنید ..
    حداقل چند سال دانشگاه ادبیات درس بخونید چند سال تدریس کنید بعد ....
    Last edited by alireza15; 05-10-2010 at 18:01.

7. این کاربر از alireza15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

ببینید من دنبال کتاب تست خوب برای ادبیات نیستم.من پارسال کنکور دادم و تموم شد و رفت.
    اگه لازمه بگم درصد ادبیاتم هم شد 86.
    من دارم یک کتاب تست جامع می نویسم.
    میخوام بدونم شماها دقیقن از یه کتاب تست ادبیات چی میخواید.تا الان تاریخ ادبیات و املاء و لغتش تموم شده.الان وسطای آرایه ام.
    واسه همین هم ازتون سوال می کنم.الان که هی پی کتاب هستید چه مشخصه هایی براتون مهمه؟

یعنی چی داری کتاب می نویسی!!!!!!!!!!!!!!!!!! کدوم انتشارات با شما قرداد بسته؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!مگه کتاب نوشتن الکییه ؟؟؟؟مگه هرکی تو کنکور درصد بالا بزنه باید بره کتاب بنویسه؟؟؟!!!!!
    ناراحت نشین ولی شما نه تاحالا تدریس کردین نه تجربه ای دارین در زمینه ادبیات دارین ؟؟؟!!!
    اگه هرکی که تو کنکور درصد بالا بزنه باید مولف بشه که معلم هایی که کتاب تالیف می کنند باید مگس بپرونن1!!
    اگه اینجوریه من که تو کنکور زبان زبان عمومی رو 89 و تخصصی رو حدود 70 زدم باید کتاب بنویسم بشم شهاب اناری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دانش آموزي كه ميتونه درصد بالايي بزنه براي كتاب نوشتن فقط 2 تا چيز لازم داره يكي قدرت انتقال مطلب و ديگري آشنايي با انتشارات مختلف
    دلم ميخواست هردوي اينها رو قشنگ شرح بدم ولي به نظرم ارزش نداره كه دانش آموز الان براي دروس عمومي كتاب بنويسه . اگه از الان شروع كني تا كتابت تموم بشه و تازه تونسته باشي انتشاراتي رو هم راضي كني كه كتابت رو چاپ كنه 1 سال گذشته و از عمر كنكور فقط 1 سال باي ميمونه . ممكن نيست براي دروس عمومي كتاب جديد از كسي قبول كنن
    وقتي كنكور حذف بشه فقط كتابهاي مبتكران و گل واژه و ژرف انديشان و دوسالانه كانون فروش ميرن بقيه كتابها جايگاهي نخواهند داشت . در دروسي مثل ادبيات هم كه همه جزوه هاي معلمشون رو ميخونن و نمونه سوالات كتاب هايي مثل گل واژه رو حل ميكنن

10. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه unlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـهرون

پيش فرض

پس با این اوصاف شما نه تجربه دارید نه سواد (البته بهتون بر نخوره ها ) ولی اگه پارسال کنکور دادین حالا می خواین برای کنکور تست جامع بنویسید ؟؟؟!
    حتما می خواید از کتاب های دیگه کپی کنید ..
    حداقل چند سال دانشگاه ادبیات درس بخونید چند سال تدریس کنید بعد ....
    به نام خدا..
    این جانب به دلیل علاقه وافری که به ادبیات فارسی داشتم در این زمینه مطالعات زیادی نمودم.
    من تمام کتاب های مرجع و تخصصی ادبیات رو ریز به ریز خوندم و بهشون مسلطم.فقط یک مثال میزنم.وقتی سبک شناسی ِ بهار رو میخوندم خود کتاب ها رو هم بررسی میکردم.توضیحات مربوط به تاریخ بیهقی رو که خوندم خود کتاب رو هم خوندم.تمام بخش ها رو بررسی کردم.یا وقتی کتاب تاریخ ادبیات ایران (ذبیح ا.. صفا) رو می خوندم به توضیخاتش اکتفا نمی کردم در کنارش از صبا تا نیما یحیی آرین پور رو هم می خوندم و ...
    میدونم وقتی میگم پارسال کنکور دادم و درصد ادبیاتم x شد این تصور میاد تو ذهنتون که یه دانش آموزی بودم مثل همه. خب من یه کم با اون چیزی که فکر می کنید فرق دارم.اون اطلاعاتی که دارید ازش حرف می زنید رو دارم.
    تجربه هم کمابیش دارم.دبیر ادبیاتم داشت کتاب آموزش و تست می نوشت من و یکی از دیگه از شاگرداش باهاش همکاری کردیم.کتاب آماده چاپه و به زودی منتشر میشه.
    درمورد کپی هم تا امروز که دو تا و نصفی موضوع (تاریخ ادبیات و لغت و املا و آرایه) رو نوشتم به این کار احتیاجی نبود.
    دیروز کتاب ادبیات جامع نوبل رو دیدم نوشته یه هیئت علمی شامل دبیرای با تجربه بود.گزینه های تست های المپیاد رو جا به جا کرده بودن و تو بخش تست های تالیفی آورده بودن.تست های دیگه ی بخش تالیفی هم به لعنت خدا نمی ارزید.مثلن این تست درس 2 ادبیات 2 بود:
    مفهوم بیت"دلیری کجا نام او اشکبوس/همی بر خروشید برسان کوس"در کدام بیت آمده است؟
    1. پهلوانان هرگز نمیتوانند نام اشکبوس را با صدای بلند فریاد بزنند.
    2. در کجا پهلوانی که چون اشکبوس است فریادی چون طبل سر می دهد.
    3. آن پهلوانی که نامش اشکبوس است فریادی چون طبل برآورد.
    4. اشکبوس،پهلوان معروف، طبل جنگ را به صدا درآورد.
    پاسخ نامه:
    کجا در این بیت "که" / "کوس" طبل/ "برسان" مانند

غالب تست ها در همین سطح بود.
    کپی از کتاب هایی که معتقدم اشکال دارن و به خاطر همین مشکلات درصدد نوشتن کتاب بر آمدم به نظرم خیلی بی معنی ِ .

12. 4 کاربر از unlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه B a r a n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستانی که تجربه سفارش با بانک کتاب رو دارن ...

چقدر طول میکشه ارسال کنن؟

همون روز ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •