تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 590 از 1138 اولاول ... 904905405805865875885895905915925935946006406901090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,891 به 5,900 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوتا دهنه اضافي، براي شتاب گرفتن سريعتر ساخته شده و معمولا تا زماني كه پدال از يه حدي بيشتر فشرده نشه اون دوتا باز نميشه.
    رسيدن به سرعت نهايي با دو دهنه جلويي امكانپذير هست ،اما شتاب اوليه كه بايد توسط اون دو دريچه اضافي ايجاد بشه ديگه وجود نخواهد داشت( درواقع اون دوتا دريچه كمكي براي پمپ شتاب هستند) و ماشين با قدرت خودش رو از حالت سكون خارج نميكنه.
    همان دو دريچه اولي، براي سربالايي و شتاب معمولي جواب ميده اما توان موتور ديگه اون چيزي كه استاندارد خودش بايد باشه نيست( توي شتابها و تخته گاز كردن اوليه و به اصطلاح بكسواد) و اين رو در مقايسه با يه بيوك ديگه كه دريچه هاي اضافي كاربراتورش عمل بكنه متوجه ميشيد( در وضعيتي كاملا مشابه كه همه چيز هر دو ماشين كاملا سالم و استاندارد باشه)
    در مقايسه با نوا بازهم شتاب بيشتري داره چون حجم موتور بالاتر و قدرت بيشتر و البته ورودي بالاي هوا و سوخت كاربراتور و تغذيه بيشتر موتور نسبت به نوا،باعث ميشه كه از نوا شتاب بالاتري داشته باشه.
    شما الان هرچي بپرسيد( كه البته خوب هم هست) اونجوري كه بايد و شايد متوجه جريان نخواهي شد، چون عملا بايد يه بيوك داشته باشي و با چند و چون قضيه از نزديك و بطور واقعي برخورد كني تا كم كم فرق اين دوتا و تفاوت و تشابه بيوك و نوا رو ببيني.
    مسلما در همان روزهاي اول ،ماشين دل بخواهت نيست و بايد روش كارهايي انجام بدي تا هموني بشه كه ميخواهي، بخصوص در مورد كاربراتور و شايد هم مثلا گيربكس.
    اكثر ما كه ماشينهامون رو براي مدتهاي زيادي صاحب هستيم، و يا حتي سالهاست از اونها استفاده ميكنيم، هر چند وقت يكبار بايد براي سرويس و تنظيم و خيلي چيزها اقدام كنيم( همه ماشينها، چه قديم و يا جديد اينطوريه) و تا اوني بشه كه دلمون ميخواد كار ميبره، بخصوص بعد از يه تعمير موتور يا بازسازي كه براي برگشتن به فرم اصلي كاركرد موتور بايد چند وقتي صبر كنيم تا همه چيز آب بندي بشه و روال عادي خودش رو بدست بياره و اونوقت يكي يكي سراغ ايرادات و اشكالهاي ديگه مثل ناميزان بودن دلكو، تنظيم مجدد كاربراتور و مصرف سوخت، تنظيم مجدد سوپاپها و يا چيزهاي از اين دست بريم.
    بنابراين زياد نگران اين قضيه باز يا بسته بودن دريچه ها نباشيد چون اونها درست شدني هست، شما بايد دنبال سلامت واقعي موتور و گيربكس، بدنه و جلوبندي و ديفرانسيال و داخلي و تزئينات و كلا همه چيز ماشين باشي، و مسائل جانبي رو كه با يه تعمير و يا تعويض قابل حل شدنه ، در درجه دوم اهميت بگذاري.
    همونطور كه قبلا هم گفتم، حتما بايد با يه نفر كه سالها آمريكايي داشته و واقعا فني و دست به آچار هست و از جزئيات سر در مياره براي خريد ماشين مورد نظرتون هماهنگ كني و البته بازهم با چك آپ كامل و بازديد و معاينه فني از طرف يك مكانيك خودروي آمريكايي كه واقعا دلسوزانه عمل بكنه، ماشين رو بازديد بكني و البته بعد از تمام اينها، بازهم جايي براي مشكلات بعدي در ذهنت بگذاري چون بقول معروف ماشين آب و آتيشه و ممكنه چند ماه بعد به هر دليلي يه مشكل فني بزرگ يا كوچك براش بوجود بياد.
    ........................

يك خبر خوب،
    Last edited by camaro lt; 04-01-2013 at 16:39.

2. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یه جفت دسته موتور برای نوا خریدم (چند هفته پیش)هر عدد 12500 تومان
    البته ابتدا یه مارک دیگه که به اسم اصلی میفروختن رو میخواسم بگیرم که هر عدد 28000 تومان بود ولی همشون بدون بسته بندی بودن و از نظر کیفیت بوش داخلی هیچ فرقی با نمونه ایرانی نداشتن !!!!
    خلاصه یکی از لوازم فروشهای پاساژ طوس گفت که اونها رو روی پوسته اصلی زدن و هیچ فرق خاصی با ایرانی نداره خلاصه این شد که همون ایرانی رو گرفتم .البته یه نمونه دیگه که چینی بود و روی برچسب MADE IN CHINA اون برچسب MADE IN INDIA زده بودن
    هم بود که دونه ای 11000 تومان بود ولی بوشهای داخلیش اصلا جاپیچ فلزی نداشت و بوشها توش لق میزد.خلاصه همون تولید ملی رو گرفتم.

4. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

در موردد مصرف فقط بگم من خودم یه بیوک دارم مدل 1366 همه چیز سالمه موتورش هم الحمدالله عالیه(البته یه برچسب بزرگ GoodWrench 350 روشه که نمیدونم با موتورای معمولی فرقی میکنه یا نه و موتور مشکی هم هست)من تو شهر مصرف صدی 16 و 18 رو هر دو رو تجربه کردم.ولی تو جاده شاهکار بود صدی 13 که به نظر من عالی بود.البته سرعت هم همش روی 120 بود البته بگم بعضی جاها هم به 180 رسید ولی سعی کردم همیشه روی 120 باشه.این ماشینا با بدنه سنگینشون چون تو شهر مداوم در حالت حرکت و ترمز و دوباره حرکت هستید برای به حرکت درآوردن این بدنه سنگین باید گاز بدی برای همین مصرفشون بالاس ولی تو جاده چون گاز به صورت عادی یه جا ثابته برای همین مصرفشون پایین میاد. البته نسبت به موتورشون که 5700سی سی چیزی مصرف نمیکنه صدی 18.شما همین لندکروز های 4500 میدونی مصرفشون تو شهر زیر صدی 20 نمیاد
    خواستم درباره مصرف کمکتون کرده باشم.
    سلام.
    موتورش ماشینتون عوض شده.
    موتور گود رنج چند سال پیش یه سری از کویت وارد ایران شد که ریبیلد شده بود.موتورهای خوبی هم هستن.

6. 4 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

از این موتورها (گود رنج)روی یه کاپریس (فکر کنم مدل 78 بود) دیدم .البته احتمالا از نظر فنی یه فرقایی باید داشته باشه که دقیقا نمیدونم.
    البته اگه بشه مجوز گرفت بدم نمیاد یه موتور 8 رو ماشینم باشه

من یه سری موتور 454 شورلتی که تولید سالهای مختلف بودند رو در ebay motors دیدم که در سالهای مختلف همون موتور قدرتهای مختلفی داشتند و یه 454 که روی مونت کارلو 1973 بود خیلی قوی بود (حدود 460 اسب) و همون 454 در سالهای بعد قدرت کمتری داشته (خیلی کمتر) .شاید اینهم همینطور باشه!

8. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    موتورش ماشینتون عوض شده.
    موتور گود رنج چند سال پیش یه سری از کویت وارد ایران شد که ریبیلد شده بود.موتورهای خوبی هم هستن.
    نه موتور اصلی خودشه تو سند هم زده .سند کارخونش هم گم شده بود رفتم از کارخونه المثنی گرفتم تو اون هم همین موتوره شمارش یکیه.تو اینترنت گشتم درباره این موتورا کمترین اسب بخاری رو که براشون نوشته 195 اسبه حالا نمیدونم اینا هم همینطورن یا نه.

10. 4 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب ظاهرا تنها راه اينه كه مقدار قدرت موتور رو با استفاده از يه دستگاه به نام دينامومتر ميشه قدرت رو اندازه گرفت،البته فكر كنم اين وسيله خيلي خاص باشه و بيشتر توي شرايط آزمايشگاهي ازش استفاده ميشه.
    مقدار حجم موتور و ورودي هوا و سوخت و البته نيروي گشتاور هم براي محاسبه استفاده ميشه ، اما در مورد اين موتور خاص ( Goodwrench) با جستجويي كه كردم به مطالب خيلي جالبي برخوردم كه نشون ميده اين موتور اصولا بيشتر از اون چيزي كه تصور ميكنيم قدرت داره.
    اين موتور براي خودروهاي توليدي از سالهاي 1973 تا 1985 قابل نصب بوده و قدرت اون 260 اسب بخار و گشتاور 350 فوت بر پوند هست!
    ( البته با استفاده از كارب 4 دهنه ويژه اين موتور و نصب هدرز)
    شركت جنرال موتورز آمريكا اين موتور رو براي مدت سه سال يا 100.000 مايل ( بيش از 160.000 كيلومتر) گارانتي كرده!
    از خود شركت ميتونين اين موتور رو سفارش بديد( البته نه توي ايران!) و با تركيبي از كارب معمولي يا ادلبروك و هدرزهاي مختلف، مانيفولدهاي آلومينيومي و قالپاقهاي سوپاپ كرومي و استيل و كلي متعلقات ديگه..!!
    خلاصه اينكه شما يه موتور خيلي خاص روي ماشينت داري، قدرش رو بدون!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خیلی جالب شد !!!!!260 اسب بخار
    پس واجب شد یه عکس از موتورتون بگذارید.
    راستی علی اقا در مورد تعویض موتور نوا با 8 سیلندر نظرتون چیه؟راستش من عاشق 8 سیلندر هستم ولی حوصله فروش ماشین و خرید یه 8 سیلندر رو ندارم و از طرفی ماشین خودم یه رنگ بخوره و بلبرینگ چرخها هم سرویس بشه دیگه کاری نداره و واقعا خیلی روش کار کردم.از طرفی یه انباری پر لوازم نوا دارم.
    من زمانی که موتور عوض کردم میتونستم 8 ببندم ولی ترسیدم به مشکل قانونی بخورم ولی بعدا فهمیدم که بیخود ترسیدم!رویه کار اینطور بود که :
    1-موتور جدید رو بستم و یه فاکتور از مکانیک گرفتم .
    2-رفتم تعویض پلاک و یه نامه برای مرکز معاینه فنی گرفتم.
    3-رفتم معاینه فنی و اتفاقا 2 تا امریکایی سوار خفن اونجا کار میکردن و از همون موقع که وارد شدم قربون صدقه ی ماشین میرفتن و سرهنگ اصلی از بیوک بیرنگش میگفت و کسی هم که ماشین رو سوار شد تا تست کنه از نوای سی 3 که تازه فروخته بود حرف میزد
    .خلاصه به تنها چیزی که نگاه نکردن همون موتور و شماره اون بود.
    4-بعد برگشتم تعویض پلاک تا ماشین رو از نظر شماره موتور چک کنند که اونهم چک نکردند و کسی که باید شماره رو میخوند بهم گفت که من حال ندارم تو خودت نگاه کن و شماره موتورو ببین!!

5-خلاصه یه نامه برا اگاهی زدن و رفتم اگاهی بعد گفتن ماشین رو ببر پارکینگ و فیشش رو برامون بیار .بعد یه برگ بازجویی از متهم به من دادند و یه نفر هم از من بازجویی کرد (اینکه چرا موتور عوض میکنی و کجا عوض کردی و ...) .
    6-بعد یه نامه دادن برا راهنمایی و رانندگی و رفتم اونجا تا یه کارشناس رو با من بفرستن پارکینگ تا موتورو ببینه .خلاصه یه کارشناس با من فرستادن پارکینگ تا موتورو چک کنه و جالب اینه که اونهم شماره موتورو نگاه نکرد و ازم 30 تومان گرفت و بعدا فهمیدم که اگر همون اول پولش رو میدادم دیگه لازم نبود حتی بریم سر ماشین!!!!کارشناس خیلی پولکی بود و اگه 8 سیلندر هم میبستم کاری نداشت و تایید میکرد .همش میگفت که ماشینت رو از دست نده که خیلی توپه!!

7-بعدم دوباره من رو فرستادن تعویض پلاک تا پلاک جدید رو بگیرم. تمام
    البته الان نمیدونم با توجه به بحث مدل و ... بازم بشه موتور عوض کرد یا نه؟

14. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب براي تعويض موتور چندتا مسئله هست و تا اونجايي كه يادم هست دوتا مشكل قانوني وجود داشت كه گويا در سالهاي اخير زياد بهش گير نميدن( يا شايد فقط اهواز اينقدر سختگيره).
    اول اينكه بواسطه يه قانوني كه نميدونم از كجا دراومده بود، تغيير در تعداد سيلندر و فرم اتاق خودرو ممنوع بود.
    اون موقعها( توي دهه 70 و يه سال قبل از خريد كامارو) يه جيپ ويليز آمريكايي داشتم كه ماجرايي بود! موتورش 4 سيلندر و بسيار بد قلق كه واقعا سرطان بود و خيلي از دستش عذاب كشيدم، به همين خاطر تصميم داشتم موتورش رو با يه نمونه شهباز 6 سيلندر عوض كنم، اما با توجه به طول بيشتر موتور شهباز 6 سيلندر، و جاي كم نمونه 4 سيلندري، امكانش نبود .
    بنابراين تصميم داشتم بجاش از يه موتور 8 سيلندر شورلت استفاده بكنم كه هم قدرت خوبي داشت و هم با طول كم ميتونست به راحتي زير كاپوت جيپ جا بشه، منتها از اونجايي كه( متاسفانه!!) من هميشه دنبال رعايت قوانين و قانون هستم، با شنيدن اين جواب از شماره گذاري كه قانون اجازه نميده، منصرف شدم..
    و البته قصد داشتم مثل نمونه هاي جيپ گلدن ايگل و رنگيد، اون رو از وضعيت كروك در بيارم و اتاق فايبر گلاس براش بگذارم كه اونم از نظر اين قانون كذايي امكان نداشت!
    البته همون موقع خيلي ها اتاق فايبر از يه كارگاه در شيراز ميخريدن و سوار ميكردن كه گويا خيلي هم تميز و خوب ساخته شده بود و كسي هم كاري به كارشون نداشت!!
    اما در مورد نوا، گويا يه مشكل خاص بزرگ هست و اونم كاپوت ماشين، كه بخاطر فرم و ارتفاع كمتر نسبت به بيوك، موقع بستن به درب محفظه فيل تر هوا برخورد ميكنه و كاپوت كامل بسته نميشه، حتي يكي رو هم ديدم كه اين كار رو كرد اما كاپوت رو نيمه باز ميگذاشت و كامل نمي بست.
    فكر كنم نمونه هاي نوا 8 سيلندر آمريكايي فرم دسته موتورهاي خاصي بايد داشته باشن كه موتور رو در وضعيت پايينتري نسبت به بيوك قرار ميده تا درب موتور بسته بشه. و يا شايد محفظه فيل تر هواي اونها كمي متفاوت باشه.متاسفانه هنوز نتونستم يه نوا 8 فابريك رو از نزديك ببينم كه مطمئن بشم. توي نت هم چيزي مشخص نيست.
    به هر حال اگه الان موتور نوا شما سالمه و مشكلي نداره، فكر ميكنم استفاده از همين موتور بهتر باشه چون با توجه به داستانهاي عجيب و غريبي كه در مورد ماشينهاي قديمي داره در مياد تا جايي كه امكان داره بايد سعي كنيم از دسترس آزار و اذيتهاي اين جماعت دور بشيم و كمتر باهاشون سرو كار داشته باشيم!!!

16. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو اولین فرصت حتما براتون عکس از موتورش میذارم.

18. این کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با تشکر از شما استاد گرامی
    نمیدونم چرا در مورد سقف این حرف رو زد!ولی بروگهام فکر کنم عقب سقفش یه لایه فایبرگلاس باشه.ایا بروگهام فرق دیگری هم داره؟

راستی این حافظه مربوط به صندلی برقی چطور عمل میکنه؟
    منظورتون از نامیزانی در قسمت جلو همون فیلر هست ؟
    Last edited by MJ1970; 05-01-2013 at 15:45.

20. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •