بعد معافیت تحصیلی هم داره؟
من میخوام دانشگاه انصارف بدم
بعد معافیت تحصیلی هم داره؟
متاسفانه در اين موارد اطلاعي ندارم...
بهتره اقايون اطلاعاتشون رو بهتون انتقال بدن.
Last edited by sansi; 29-07-2012 at 13:26.
و یک سوال دیگه
اگه یه دانشجو یه درسی رو ترم اول نتونه پاس کنه یعنی بیوفته و همون درس رو در ترم دوم هم بیوفته ، اونوقت هر دو نمره در معدل محسوب میشه؟
یه جایی شنیدم فقط نمره ی اول افتاده در معدل تاثیر داره
يراي ورودي هاي 87 به بعد نمره افتاده با نمره قبولي جمع ميشه و تو معدل كل تاثير ميذاره حالا اون وسطش اگه دوباره بيفته محاسبه نميشهو یک سوال دیگه
اگه یه دانشجو یه درسی رو ترم اول نتونه پاس کنه یعنی بیوفته و همون درس رو در ترم دوم هم بیوفته ، اونوقت هر دو نمره در معدل محسوب میشه؟
یه جایی شنیدم فقط نمره ی اول افتاده در معدل تاثیر داره
اگه الان دانشجويي و ميخواي انصراف بدي بياي پيام نور بعيد ميدونم بذارن اما در هر صورت براي دانشجوهاي فراگير هم معافيت تحصيلي ميدنبعد معافیت تحصیلی هم داره؟
بهتره وضعيت نظام وظيفتو اول با سازمان نظام وظيفه مطرح كني بعد هر اقداميو ميخواي انجام بدي
تا اون جایی که من اطلاع دارم هر دو نمره در معدل کل تاثیر میزاره .... چون هر ترم معدلش جدا حساب میشه و روی معدل کل تاثیر میزاره و از اونجایی که در ترم اول و دوم مثلا اون درسو اوفتاده تو معدل اون ترم حساب میشه پس در نتیجه رو معدل کل حساب میشه
امیدوارم فهمیده باشیچون خودم که نفهمیدم چی گفتم
![]()
اگه بشه که خیلی عالیه ... ولی با این مسئول آموزشی که ما داریم فکر نکنم قبول کنه ... چون همین که آدم دهنش رو باز میکنه میگه :
نه نه نه نمیشه
ممنون
توی معدل ترم چی؟ مثلا ترم اول با اون نمره معدل شده 16
ترم دوم هم دوباره این درس اقتاده ، نمرش توی معدل ترم دوم تاثیر داره؟ یا حذف میشه؟
بله توي معدل ترم دومش هم حساب ميشه!
سلام
دوستان درسته که کسانی که بیشتر از 2 ترم نخوندن نمیتونن ترم تابستانی بر دارن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)