تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 590 از 3745 اولاول ... 9049054058058658758858959059159259359460064069010901590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,891 به 5,900 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

نه من 15 گيگ 512 گرفتم حدود 5 گيگشو مصرف كردم 10.5 گيگ روش بود كه ديدم كلا 128ـه
    بهشون 100 تومن داده بودم واسه 512 -15 گيگ 3 ماهه ولي اشتباه فعال كرده بودن تو فرم هم نوشته بودم سرويس رو دقيق
    وقتي گفتم 128 سه ماهه 15 گيگ فعاله اومدن برام تغييرش دادن به 512 شش گيگ بعدشم 5 گيگ حجم بهش اضافه كردن كه شد 11 گيگي كه تقريبا تو حسابم باقي مونده بود تا اينجا كه مشكل از اونا بوده و برام برطرف كردن چرا ديگه بايد بخوام پول 5 گيگه خودمم بدم؟
    اشتباهه اونا بوده! در ضمن سرعت هيچ گونه تغييري نكرده به هيچ وجه... فكر كنم مخابرات اينجا بيشتر از 128 ساپورت نمي كنه

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همین دیگه
    شما 4.5 گیگت استفاده شده
    بعد اینکه سرویست 512 شد نباید دیگه ججم تغییر کنه
    چرا برات تبدیل کردن به 512 شش گیگ؟
    اینا پنل دارن راحت می تونن بدون اینکه حجم رو تغییر بدن سرعت رو کم و زیاد کنن.
    باید 512 با 10.5 گیگ حجم داشته باشی بدون اینکه هزینه اضافه بدی.

در ضمن سرعت هيچ گونه تغييري نكرده به هيچ وجه... فكر كنم مخابرات اينجا بيشتر از 128 ساپورت نمي كنه
    شب ها مهمه
    روز ها معمولا همه سرویس ها سرعتشون یکیه.
    شب ها سرعتت چنده؟باید حدود 60 باشه.

هم یه تست از اسپید تست بذار
    هم دان استریمت رو چک کن بگو چنده روز ها
    ضمنا ممکنه سرعتت بخاطر نویز و... کم باشه ، از صفحه مودمت اون قسمتی که snr و.. نوشته عکس بذار

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

ضمنا ممکنه سرعتت بخاطر نویز و... کم باشه ، از صفحه مودمت اون قسمتی که snr و.. نوشته عکس بذار
    ربط داره یعنی ؟
    من عکسا رو که صفحه قبل گذاشتم هر بار یه سرعت میده همین 5 دقیقه پیش زنگ زدم بهشون گفتن از نویز و این ها هست و با مودم دیگه تست کنید و اینا در غیر این صورت کارشناس میفرستیم که 15 تومن میگیره! گفتم خودم چک میکنم
    حالا واقعا نویز رو سرعت تاثیر داره ؟ سیم کشی خونه ما که سابقه نویز انداختن زیاد داره یکی دو سال پیش که هر 5 دقیقه یه بار چراغ adsl مودمم خاموش میشد فقط چشمک میزد بعد اون درست شد ولی 3-4 ماه هست که باز وقتی سیستم روشن میکنم چراغ adsl مودم چشمک میزنه یک ربع طول میکشه تا وصل شه و چراغ ثابت شه بعد اولین بار ثابت شدنش هم 4-5 بار هی خاموش روشن میشه چراغ ولی بعدش دیگه قطعی نداره

داره خودمونی میشه azaramir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان من تو اهواز هستم می خواستم بدونم 128 نامحدود سرعتش خوبه بازی سرش در نمیارن مشکلی نداره ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ربط داره یعنی ؟
    من عکسا رو که صفحه قبل گذاشتم هر بار یه سرعت میده همین 5 دقیقه پیش زنگ زدم بهشون گفتن از نویز و این ها هست و با مودم دیگه تست کنید و اینا در غیر این صورت کارشناس میفرستیم که 15 تومن میگیره! گفتم خودم چک میکنم
    حالا واقعا نویز رو سرعت تاثیر داره ؟ سیم کشی خونه ما که سابقه نویز انداختن زیاد داره یکی دو سال پیش که هر 5 دقیقه یه بار چراغ adsl مودمم خاموش میشد فقط چشمک میزد بعد اون درست شد ولی 3-4 ماه هست که باز وقتی سیستم روشن میکنم چراغ adsl مودم چشمک میزنه یک ربع طول میکشه تا وصل شه و چراغ ثابت شه بعد اولین بار ثابت شدنش هم 4-5 بار هی خاموش روشن میشه چراغ ولی بعدش دیگه قطعی نداره
    شما از حالت bridge وصل می شید انگار
    بصورت PPPoE هم همین مشکل رو دارید؟
    شما اگه امکانش رو داری برو از ابتدای خط چک کن که مطمئن بشی حطوط داخلی نویز داره یا نه
    از صفحه اصلی مودمت هم تصویر بگذار
    یه چیزی که توش SNR وLine Attenuation و... مشخص باشه

اون چراغ adsl که دیر روشن میشده و یا اصلا روشن نمیشده ممکنه مشکل از پورتتون هم باشه
    من دو ماه پیش همین مشکل رو داشتم و پورت رو برام عوض کردن البته باید شما مطمئن بشی مشکل داخلی نیست.
    شما از ابتدای خط چک کن ببین اگر چراغ زودتر ثابت شد که احتمالا خطوط داخلی مشکل داره ولی اگر اونجا هم به همین صورت بود یعنی احتمالا پورت مشکل داره.

6. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

شما از حالت bridge وصل می شید انگار
    بصورت PPPoE هم همین مشکل رو دارید؟
    شما اگه امکانش رو داری برو از ابتدای خط چک کن که مطمئن بشی حطوط داخلی نویز داره یا نه
    از صفحه اصلی مودمت هم تصویر بگذار
    یه چیزی که توش SNR وLine Attenuation و... مشخص باشه

اون چراغ adsl که دیر روشن میشده و یا اصلا روشن نمیشده ممکنه مشکل از پورتتون هم باشه
    من دو ماه پیش همین مشکل رو داشتم و پورت رو برام عوض کردن البته باید شما مطمئن بشی مشکل داخلی نیست.
    شما از ابتدای خط چک کن ببین اگر چراغ زودتر ثابت شد که احتمالا خطوط داخلی مشکل داره ولی اگر اونجا هم به همین صورت بود یعنی احتمالا پورت مشکل داره.
    مودم من فقط از حالت bridge میشه استفاده کرد از این مودم های قدیمی corcess هست که سال 85 گرفتم از اسیاتک تا الان هم دارمش برای همین تنظیم و هیچی نداره
    فکر میکنم مشکل از خط باشه چون زمستونا این مشکل اغلب دارم چون سیمای تلفن تو حیاطه بارون بخوره لختم هست .البته فکر میکردم فقط رو خاموش روشن شدن چراغ adsl مودم تاثیر داشته باشه نه سرعت

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

این اسمای مسخره چیه دیگه گذاشتن رو سرویس ها : کیمیا ، چالاک ، چلچله ، فشفشه ، فلفل

اینا صبح پامشین از خواب یه فکر جدید به سرشون میزنه

9. 5 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا چند ساعت پیش اینطوری نبود : دی
    بجای سرعت ها اسم نوشتن احتمالا دیدن موضعشون در خطره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این اسمای مسخره چیه دیگه گذاشتن رو سرویس ها : کیمیا ، چالاک ، چلچله ، فشفشه ، فلفل

اینا صبح پامشین از خواب یه فکر جدید به سرشون میزنه
    خسته نباشند واقعا زحمت میکشند. دیگه اسم نبوده. البته باید به علت این تغییر هم فکر کرد! بنظرم من که این تغییر اسم در جهت کاهش سرعتهاست چون دیگه کسی نمیگه که من سرعت فلان است و چرا حالا سرعت کم شده. اول سرعت شبانه را کم کردن و بعدا نوبت روزانه میشه

12. این کاربر از soheil.m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

کانفیگ کار خاصی نداره
    من با مودم شما کار نکردم تاحلا
    یه تصویری از صفحه مودم بذار
    دفترچه هم باید داشته باشه احتمالا که توش توضیح داده

ولی در کل به این این صورته که

1 - تو ادرس بار آی پی رو می زنی
    2 - حالا تو صفحه مودم دنبال گزینه setup می گردی (یا مشابهش مثلا interface setup و...)
    3 - اونجا یه سری گزینه است که باید ردیفشون کنی.
    اینترنت و وایرلس(اگر داشته باشه مودمت) و lan
    میری تو قسمت اینترنت اونجا باید VPI رو بذاری روی 0 و VCI رو بذاری 35
    بعد نوع ارتباط رو هم می تونی PPPoE بذاری یا Bridge که اولی بهتره بعد همونجا یوزر نیم و پسوورد رو می زنی و سیو می کنی.
    همین.

اگر در قسمت شماره 3 به مشکل خوردی یه تصویری از صفحه مودمت بعد از اینکه آی پی رو زدی بذار.
    من تمام گزینه ها رو توی فایل ورد اوردم بی زحمت نگاه کن من نمیدونم کدوم رو باید تیک بزنم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •