علت این ضربدرا چیه؟تازه نرم افزار رو نصب کردم,kaspersky internet security 8.0.0.357
![]()
علت این ضربدرا چیه؟تازه نرم افزار رو نصب کردم,kaspersky internet security 8.0.0.357
![]()
روی اون علامت قرمز بالا (Risk) کلیک کنید ببینید چه پیغامی میده.
عکس بگیرید از اون قسمت و قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
اگر سیستم عامل ویندوز 7 هست مشکل به خاطر اون هست.
اگر برنامه امنیتی دیگری هم نصب کرده باشید احتمال داره به خاطر تداخل با اون باشه.
یک آپدیت نا موفق هم میتونه باعثش بشه. هشدار قرمز رنگ رو بگید که چه پیامی میده.
یک بار کاسپر رو repair کنید یا پاک و دوباره نصب کنید. اگر مشکل باقی بود احتمال داره به خاطر نسخه پر اشکال 357 باشه. نسخه 8.0.0.506 رو نصب کنید.
Kaspersky Anti-Virus 2010 9.0.0.731 Beta
Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.731 Betaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ارورهای مختلفی میده.
بله ویندوزم 7 هست.
البته تازه ویندوز نصب کرده و کسپراسکی رو هم نصب کردم ولی همین اول کاری این ارورها رو میده.
در مورد اپدیت هم این نسخه رو هر وقت نصب می کنم هیچ وقت اپدیت نمیشه چه در ایکس پی چه در ویندوز 7,یعنی تا 99 درصد اپدیت میشه و متوقف میشه.
با تشکر از شما،Block Network Traffic رو برداشتم ولی اون parental control رو که گفته بودید پیدا نکردم و مشکلم هم حل نشد.
ممنون
نسخه های فعلی کاسپراسکای از ویندوز 7 پشتیبابی نمیکنند ولی قرار هست نسخه مخصوص این ویندوز به زودی منتشر بشه.
اما مشکل آپدیت در xp به خاطر اشکال درصد شمار هست. یعنی به خصوص در آپدیت های بالا ممکنه 60 درصد هم نرفته باشه ولی 99 درصد نشون بده . بنابراین روند کار رو از قسمت details در بخش آپدیت دنبال کنید که اگر با اروری مواجه نمیشید و آپدیت ادامه پیدا میکنه اجازه بدید خودش آپدیت رو تموم کنه و کاری به 99 درصد نداشته باشید.
وارد تنظيمات كاسپر (Settings) شويد.به بخش Content Filtering بريد و تيك جلوي Parentral Control را برداشته و كليه پنجره ها را Apply و Ok كنيد.
آخه کاملا اپدیت میشه و پیغام اپدیت به پایان رسید هم میاد و میگه سیستم رو ریستارت کنید ولی بعد از ریستارت کردن سیستم دوباره پیغام میده که: kaspersky antivirus out of date
تاریخ سیستم رو هم چک کنید. امروز 15 اکتبر 2009 هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)