تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 590 از 1081 اولاول ... 90490540580586587588589590591592593594600640690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,891 به 5,900 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

علت این ضربدرا چیه؟تازه نرم افزار رو نصب کردم,kaspersky internet security 8.0.0.357

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

علت این ضربدرا چیه؟تازه نرم افزار رو نصب کردم,kaspersky internet security 8.0.0.357

روی اون علامت قرمز بالا (Risk) کلیک کنید ببینید چه پیغامی میده.
    عکس بگیرید از اون قسمت و قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

3. این کاربر از adel28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگر سیستم عامل ویندوز 7 هست مشکل به خاطر اون هست.
    اگر برنامه امنیتی دیگری هم نصب کرده باشید احتمال داره به خاطر تداخل با اون باشه.
    یک آپدیت نا موفق هم میتونه باعثش بشه. هشدار قرمز رنگ رو بگید که چه پیامی میده.
    یک بار کاسپر رو repair کنید یا پاک و دوباره نصب کنید. اگر مشکل باقی بود احتمال داره به خاطر نسخه پر اشکال 357 باشه. نسخه 8.0.0.506 رو نصب کنید.

5. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Dreamland
    Guest

پيش فرض

Kaspersky Anti-Virus 2010 9.0.0.731 Beta
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.731 Beta
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

روی اون علامت قرمز بالا (Risk) کلیک کنید ببینید چه پیغامی میده.
    عکس بگیرید از اون قسمت و قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
    ارورهای مختلفی میده.
    اگر سیستم عامل ویندوز 7 هست مشکل به خاطر اون هست.
    اگر برنامه امنیتی دیگری هم نصب کرده باشید احتمال داره به خاطر تداخل با اون باشه.
    یک آپدیت نا موفق هم میتونه باعثش بشه. هشدار قرمز رنگ رو بگید که چه پیامی میده.
    یک بار کاسپر رو repair کنید یا پاک و دوباره نصب کنید. اگر مشکل باقی بود احتمال داره به خاطر نسخه پر اشکال 357 باشه. نسخه 8.0.0.506 رو نصب کنید.
    بله ویندوزم 7 هست.
    البته تازه ویندوز نصب کرده و کسپراسکی رو هم نصب کردم ولی همین اول کاری این ارورها رو میده.
    در مورد اپدیت هم این نسخه رو هر وقت نصب می کنم هیچ وقت اپدیت نمیشه چه در ایکس پی چه در ویندوز 7,یعنی تا 99 درصد اپدیت میشه و متوقف میشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Philadelphia

پيش فرض

2 مورد را چك كنيد:
    1-در قسمت تنظيمات چك كنيد ببينيد قسمت Parentral Control غيرفعال باشه.
    2-روي آيكون كاسپر در System Tray كليك راست كنيد ببينيد جلوي گزينه Block Network Traffic تيك نخورده باشه.
    با تشکر از شما،Block Network Traffic رو برداشتم ولی اون parental control رو که گفته بودید پیدا نکردم و مشکلم هم حل نشد.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ارورهای مختلفی میده.

بله ویندوزم 7 هست.
    البته تازه ویندوز نصب کرده و کسپراسکی رو هم نصب کردم ولی همین اول کاری این ارورها رو میده.
    در مورد اپدیت هم این نسخه رو هر وقت نصب می کنم هیچ وقت اپدیت نمیشه چه در ایکس پی چه در ویندوز 7,یعنی تا 99 درصد اپدیت میشه و متوقف میشه.
    نسخه های فعلی کاسپراسکای از ویندوز 7 پشتیبابی نمیکنند ولی قرار هست نسخه مخصوص این ویندوز به زودی منتشر بشه.

اما مشکل آپدیت در xp به خاطر اشکال درصد شمار هست. یعنی به خصوص در آپدیت های بالا ممکنه 60 درصد هم نرفته باشه ولی 99 درصد نشون بده . بنابراین روند کار رو از قسمت details در بخش آپدیت دنبال کنید که اگر با اروری مواجه نمیشید و آپدیت ادامه پیدا میکنه اجازه بدید خودش آپدیت رو تموم کنه و کاری به 99 درصد نداشته باشید.

10. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با تشکر از شما،Block Network Traffic رو برداشتم ولی اون parental control رو که گفته بودید پیدا نکردم و مشکلم هم حل نشد.
    ممنون
    وارد تنظيمات كاسپر (Settings) شويد.به بخش Content Filtering بريد و تيك جلوي Parentral Control را برداشته و كليه پنجره ها را Apply و Ok كنيد.

12. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

نسخه های فعلی کاسپراسکای از ویندوز 7 پشتیبابی نمیکنند ولی قرار هست نسخه مخصوص این ویندوز به زودی منتشر بشه.

اما مشکل آپدیت در xp به خاطر اشکال درصد شمار هست. یعنی به خصوص در آپدیت های بالا ممکنه 60 درصد هم نرفته باشه ولی 99 درصد نشون بده . بنابراین روند کار رو از قسمت details در بخش آپدیت دنبال کنید که اگر با اروری مواجه نمیشید و آپدیت ادامه پیدا میکنه اجازه بدید خودش آپدیت رو تموم کنه و کاری به 99 درصد نداشته باشید.
    آخه کاملا اپدیت میشه و پیغام اپدیت به پایان رسید هم میاد و میگه سیستم رو ریستارت کنید ولی بعد از ریستارت کردن سیستم دوباره پیغام میده که: kaspersky antivirus out of date

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آخه کاملا اپدیت میشه و پیغام اپدیت به پایان رسید هم میاد و میگه سیستم رو ریستارت کنید ولی بعد از ریستارت کردن سیستم دوباره پیغام میده که: kaspersky antivirus out of date
    تاریخ سیستم رو هم چک کنید. امروز 15 اکتبر 2009 هست.

15. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •