تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 590 از 2403 اولاول ... 9049054058058658758858959059159259359460064069010901590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,891 به 5,900 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

نقل و قول همه و حرف آخر:
    صهخغذ89غز8غ834غ89غ89
    حرف همه قبول

اما من جايي ميرم كه نياز منو برطرف كنه و بتونه به من سرويس بده و اگه خوب باشه اينجا ميگم !!!!!
    حالا جالبه كه بعضي ها ميان اينجا همچنين جبهه ميگيرن كه انگار سرمايه شون داره از دست ميره
    فعلا شاتل تو رشت داره از همه بهتر سرويس ميده و من اومدم اينجا

حالا كسايي كه فكر ميكنن ASK سال ديگه ميخواد سرعتش بيشتر بشه ، بمونن و انتظار بكشن ، من حوصله ندارم كه همش زنگ بزنم به پشتيباني و مزخرف بشنوم

راستي
    ديدين وقتي ميري ASK يه زنه اونجا هست صداش خيلي كلفته ، يهو داد ميزنه تمديد داري بيا اينجا =))

2. این کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نه بابا من که شبلا می رم لالا کلا دانلود زیادی ندارم والی دیروز خود روزش خو ب بود الان شده اینجوری الان 2 روزه گند زدن دم ظهر که می یام سیستمو روشن می کنم باید 1 ساعت واستم تا کانکت بشه به اینترنت

دوستان شاتلی اینا رو دیدید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    اخری برای پارسه
    البته حواسم نبود شما اکانت نامحدود هم داشتی که ازش استفاده میکردی.
    در کل با TAEL هم صحبت کردم دیشب اون هم تو تهران وضعش خراب بود.
    یکی هم تو تاپیک صبا میگفت پشتیبانی گفته چون تو شهریور بازرسی می کنند مجبور شدیم سرعتها رو بیاریم پایین می دونی که صبا هم وضعش خرابه حالا نمی دونم چقدر رو حرف پشتیبانش میشه حساب باز کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان
    می خوام یه راهنمائی به همتون کنم که خیالتون راحت بشه ، این اندیشه که می گین یه مدت سرعتش خوب شده بعد خراب شد دلیل داره منم بهتون می گم . درست از زمانی که شرکت مخابرات خصوصی شد یه مدت طول کشید تا ارتباطات شرکت مخابرات با شرکتهای دولتی خوب بشه و بتونه پهنای باند بگیره ، به خاطر همین اندیشه به جای اینکه از مخابرات پهنای باند بگیره مستقیما از شرکت زیرساخت خریده ، اونم یک STM1 حالا اینهمه پهنای باند رو چطور به مشترکین بده چون فعلا به اندازه این پهنای باند مشترک نداشت اومد یه کلکی زد ، پهنای باند اضافی رو تقسیم کرد بین همه مشترکین تا هم سرعتش بیشتر بشه هم بتونه مشترک بیشتر بگیره کلک جالبیه نه !!!!!!!
    حالا که مشترکاش به اندازه پهنای باندش رسیده فهمیده چه اشتباهی کرده ، راستش هم باور کنین برای شرکت صرف نمی کنه که با این قیمت بیاد چنین سرویسی بده
    من فکر می کنم شاتل به خاطر تجربه بیشتر نمی خواد چنین اشتباهی کنه به خاطر همین چون می دونست که اندیشه مدت زیادی نمی تونه دووم بیاره

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان
    می خوام یه راهنمائی به همتون کنم که خیالتون راحت بشه ، این اندیشه که می گین یه مدت سرعتش خوب شده بعد خراب شد دلیل داره منم بهتون می گم . درست از زمانی که شرکت مخابرات خصوصی شد یه مدت طول کشید تا ارتباطات شرکت مخابرات با شرکتهای دولتی خوب بشه و بتونه پهنای باند بگیره ، به خاطر همین اندیشه به جای اینکه از مخابرات پهنای باند بگیره مستقیما از شرکت زیرساخت خریده ، اونم یک STM1 حالا اینهمه پهنای باند رو چطور به مشترکین بده چون فعلا به اندازه این پهنای باند مشترک نداشت اومد یه کلکی زد ، پهنای باند اضافی رو تقسیم کرد بین همه مشترکین تا هم سرعتش بیشتر بشه هم بتونه مشترک بیشتر بگیره کلک جالبیه نه !!!!!!!
    حالا که مشترکاش به اندازه پهنای باندش رسیده فهمیده چه اشتباهی کرده ، راستش هم باور کنین برای شرکت صرف نمی کنه که با این قیمت بیاد چنین سرویسی بده
    من فکر می کنم شاتل به خاطر تجربه بیشتر نمی خواد چنین اشتباهی کنه به خاطر همین چون می دونست که اندیشه مدت زیادی نمی تونه دووم بیاره
    اولا اندیشه چند تا stm-1 داره نه یکی
    دوما مگه بده اگه پهنای باند دارن بدن ما حال کنیم
    سوما مشکل رو که گفتن تا اجرای پروژه core و super core هیچ شرکتی از جمله اندیشه تو استان نمیتونه پهنای باند زیاد کنه این بخاطر بیتوجهی به کاربرا نیست مخابرات امکانات نمیده.
    شاتل سرعت بیشتر نمیده چون پهنای باندش تو استان خیلی کمتر از اندیشست. البته مشتریاشم خیلی کمتر از اندیشست. ولی تجربه من میگه شاتل هم از اندیشه شکست میخوره میگین نه صبر کنید. تو تمام کشور اینجوری بوده نه اینکه اندیشه از مریخ اومده. تو هر استانی که سرویس دهنده محلیش بزرگ بوده شاتل و پارس و ... ازش عقب افتادن.
    مگه پارس انلاین از اندیشه کوچیکتر بود یا امکاناتش کمتر بود . دیدیم که اندیشه 10 برابرش مشترک گرفت ولی اونا نتونستن . شاتل هم همونه. شاتل زمانی اومد که اندیشه پهنای باندش تموم شد و دیگه نتونست پهنای باند جدید بگیره . شاتل مشکترکینش هم کم بود افتاد تو بازار. اما این شرایط دائمی نیست خیلی زود دوباره اندیشه کنترل رو بدست میگیره . یکم تصور کنید که اگه شاتل 3 ماه پیش اومده بود میخواست به چیش بنازه؟!!!! الان رو موج سواره چون شرایط بنفعشه. هنوز تو روز همه سرویس دهنده ها از اندیشه عقبن ولی تو شب چون تعداد مشترکین اندیشه حداقل 10 برابر این شرکتا تو استان گیلانه خب پس طبیعیه که وقتی سرویس رایگان میشه همه حمله میکنن به خط و خط کند میشه جالبه که دیگه با 60 کیلو هم راضی نمیشن.
    این نظر شخصی منه و ممکنه خیلیها قبولش نداشته باشن ولی اگه یکم به گذشته نگاه کنید میبینید که خیلی هم دور از ذهن نیست. این نظرات رو نمیشه ثابت کرد ولی زمان ثابت میکنه که این نظر درسته یا نه.
    تو این چند روزه دیدم که چند تا از بچه ها همدیگر رو شرمنده کردن که من به شخصه فکر میکنم جالب نبود . اینجا قراره نظرات مطرح شه نه اینکه بحث های دوطرفه بین بچه ها پیش بیاد

6. این کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behnam_gunner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سوما مشکل رو که گفتن تا اجرای پروژه core و super core هیچ شرکتی از جمله اندیشه تو استان نمیتونه پهنای باند زیاد کنه این بخاطر بیتوجهی به کاربرا نیست مخابرات امکانات نمیده.
    شاتل سرعت بیشتر نمیده چون پهنای باندش تو استان خیلی کمتر از اندیشست. البته مشتریاشم خیلی کمتر از اندیشست. ولی تجربه من میگه شاتل هم از اندیشه شکست میخوره میگین نه صبر کنید. تو تمام کشور اینجوری بوده نه اینکه اندیشه از مریخ اومده. تو هر استانی که سرویس دهنده محلیش بزرگ بوده شاتل و پارس و ... ازش عقب افتادن.
    مگه پارس انلاین از اندیشه کوچیکتر بود یا امکاناتش کمتر بود . دیدیم که اندیشه 10 برابرش مشترک گرفت ولی اونا نتونستن . شاتل هم همونه. شاتل زمانی اومد که اندیشه پهنای باندش تموم شد و دیگه نتونست پهنای باند جدید بگیره . شاتل مشکترکینش هم کم بود افتاد تو بازار. اما این شرایط دائمی نیست خیلی زود دوباره اندیشه کنترل رو بدست میگیره . یکم تصور کنید که اگه شاتل 3 ماه پیش اومده بود میخواست به چیش بنازه؟!!!! الان رو موج سواره چون شرایط بنفعشه. هنوز تو روز همه سرویس دهنده ها از اندیشه عقبن ولی تو شب چون تعداد مشترکین اندیشه حداقل 10 برابر این شرکتا تو استان گیلانه خب پس طبیعیه که وقتی سرویس رایگان میشه همه حمله میکنن به خط و خط کند میشه جالبه که دیگه با 60 کیلو هم راضی نمیشن.
    این نظر شخصی منه و ممکنه خیلیها قبولش نداشته باشن ولی اگه یکم به گذشته نگاه کنید میبینید که خیلی هم دور از ذهن نیست. این نظرات رو نمیشه ثابت کرد ولی زمان ثابت میکنه که این نظر درسته یا نه.
    تو این چند روزه دیدم که چند تا از بچه ها همدیگر رو شرمنده کردن که من به شخصه فکر میکنم جالب نبود . اینجا قراره نظرات مطرح شه نه اینکه بحث های دوطرفه بین بچه ها پیش بیاد
    خوب الان این شد یه جواب منطقی اما من وقتی میگم وضعیت شاتل چه طوره یکی دیگه میاد میگه که تا یه کارت يلایی گرفتین اندیشه رو فروختین که نشد جواب منم اینو میدونم که اندیشه کاربراش خیلی خیلی بیشتر از بقیه شرکت های ولی من میگم الان که اندیشه سرویس خوبی حداقل به من نمیده من برم شاتل خوب هر وقت اندیشه دوباره مثل قبل شد میام اندیشه نه این که هر وقت سوال بپرسی یکی پیدا شه بگه 2 ماه دیگه شاتل هم میبینیم خوب 2 ماه دیگه شاتل بد شد من میام دوباره اندیشه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا من یک چیزی بگم درمورد stm1 هر لینکش 155 مگابیت هست تا اینجا که همه می دونیم حالا این رو می خوان با ضریب 8 بفروشند 155 رو ضربدر 8 می کنند میشه 1240 مگابیت. حالا اگر اندیشه بخواد هر کدوم از شما ها رو سرویس 2 مگ با ضریب اشتراک 8 بده میشه 620 تا مشترک به نظر شما انقدر داره یا بیشتره؟
    این ها رو واسه این گفتم اگر این 620 تا مشترک بخوان همه با هم دانلود کنند سرعتشون میشه یک هشتم یعنی چیزی حدود 256 کیلوبیت . ولی اگر 77 نفر دانلود کنند هر کدوم سرویس 2 مگ دارند.
    امیدوارم واضح توضیح داده باشم.
    ولی هیچ کس نمیتونه دقیق بگه اینها چند stm1 دارند یا چقدر مشترک چون خودشون نمیگذازند جایی بروز کنه چون به ضررشون میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokhblash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

درود
    چه خبر اینجا بد جور تو این دو سه روزه بحث بالا گرفته دوستان عزیز بحث چی میکنید سر چند تا شرکت که پولشون از پارو بالا میره الکی خونتونو کثیف نکنید حالا این ماه ما میشیم شاتلی ماه دیگه اندیشه ماه دیگه اپولو13کاش که در این سرزمین مشکل ما جوونا همین باشه.
    پیروز باشید
    بدرود

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خدمت دوست عزیز
    جناب آقای Mailer
    من که نگفتم اندیشه یکی STM1 داره اتفاقا 2 تا داره یکم هم بیشتر مثلا 2 تا و نیم
    فکر کنم پارسال بود درست از زمانی که 2 تا شرکت وارد شهر رشت شدن که یکیش شاتل بود و همین که خواستن شروع به فعالیت کنن یهو من تبلیغات جدید اندیشه رو دیدم که نوشت کاهش قیمتها ، و شروع کرد به دادن سرویس با کیفیت بهتر بطوری که کاربراش شکه شدن ، منم برام جای تعجب بود تازه فهمیدم احساس خطر کرده و می خواد کاربراشو حفظ کنه
    بخاطر همین می گم که این شرکت با اینکه هم استانی ماست ولی هیچ اهمیتی واسش نداره که ما بریم ازش سرویس بگیریم و خدمات خوبی به ما بده می گین نه کافیه یه سری به دفترشون بزنین متوجه می شین
    چرا اون موقع به فکر سرویس خوب نبود یاتونه فکر نکنم زمان زیادی گذشته باشه
    اونا هم متوجه شدن که باید سرویس خوبی بدن تا تو میدان رقابت باشن
    من از شرکتی پشتیبانی نمی کنم شاید به شکلی همشون مثل همن
    ولی یه چیزی واسم جالبه این شاتل تو کل ایران خوب داره به مشتریاش حال می ده ، الان که 3 گیگ رایگان داده به همه
    شنیدم هر ماه هم یه اشانتیون واسه همه داره خوب این خیلی وسوسه کنندست که یه شرکت حداقل هوای مشتریاشو داره

اتفاقا فکر کنم اگه شاتل چند ماه پیش اومده بود مشتریای اندیشه نصف مشترکای الانش بودن
    در ضمن اندیشه که می دونست پهنای باند کم میاره واسه چی بیش از اندازه مشترک گرفته که اینطوری پنچر بشه دیدی من می گم فقط به فکر سودشه اصلا مشترک واسش اهمیت نداره ؟
    می تونست واسه همون پائیز که شما می گی درست می شه مشترک بگیره که هم تبلیغ بهتر بشه هم اینکه مشترکین فعلیش ناراضی نباشن

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

هنوز تو روز همه سرویس دهنده ها از اندیشه عقبن
    کی گفته تویه روزه از همه سره؟؟؟؟
    حیف ، واقعا حیف که من قبله اینکه بیام بیرون...یه pic از اون time out های منحصر فرده اندیشه و اون error ها نگرفتم.
    بله من سرعته 150 داشته باشم اما هر5 دقیقه یک بار dc بشم و فایل دانلودی دود بشه بره هوا
    حتما راهه حلش: لینک مستقیمه نه؟؟؟؟؟؟

ولی من میگم الان که اندیشه سرویس خوبی حداقل به من نمیده من برم شاتل خوب هر وقت اندیشه دوباره مثل قبل شد میام اندیشه نه این که هر وقت سوال بپرسی یکی پیدا شه بگه 2 ماه دیگه شاتل هم میبینیم خوب 2 ماه دیگه شاتل بد شد من میام دوباره اندیشه
    تایید میشه...حرفه منم همینه...
    من خودم روز هایه اولی که اومده بودم اندیشه رو یادم نمیره...واقعا فوق العاده بود...تازه با شرایطه بده ادنیشه (این اواخر) 2 ما هم صبر کردم و منتظر موندم که درست بشه...اما نشد و اومدیم بیرون.
    اما موضوع اینجاست آدم با خاطرات که زندگی نمیکنه!!

وقتی تعصب رو بذاریم کنار ، انتخابو تصمیم گیری راحت میشه!!
    -----------------
    اما یه واقعیت در مورد شاتل...عملا قیمت هاش از اندیشه میشه گفت بالاتره...اما فعلا سرویسش بهتره.
    چطور قیمت هاش بالاتره؟؟؟
    خب...شما تویه اندیشه سرویس 128 5 گیگ رو میگرفتین 19 تومان...اما شاتل اصلا 5گیگ نداره و 3 گیگ در ماه داره که قیمتش هست 13تومان...و مطمئنا این 3 گیگ برای مشترکین در ماه کم میاد ، پس باید برن حجم بخرن که هر 1 گیگ در شاتل 5 تومان هست...
    کلا برای 5 گیگ در شاتل باید 23 تومان پرداخت بشه...اما خب فعلا من ( امثاله من) کیفیت رو بر کمیت ترجیح میدیم و رویه پایین تر بودنه هزینه پافشاری نمیکنیم.
    Last edited by ho0rezam; 25-08-2010 at 23:52.

12. این کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behnam_gunner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من یکی از دوست هام که شاتل داره البته تو تهران میگه که از وقتی که اون 3 گیگ رو رایگان دادن به همه سرعت شبا افت داشته قضیه چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •