تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 590 از 800 اولاول ... 90490540580586587588589590591592593594600640690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,891 به 5,900 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من میخواستم ویندوز xp روی کامپیوترم بجای ویندوز xp قبلیم نصب کنم ولی به اشتباه بجای نصب دوباره بر روی درایو c بر روی درایو g نصب کردم حالا میخواستم بدونم چجوری باید ویندوزی را که بر روی درایو g نصب کردم را پاک کنم؟؟؟؟؟؟
    در ضمن کیبوردمم هم در محیط خارج از ویندوز و اونجایی که میخواهم یکی از دو ویندوز را انتخواب کنم کار نمیکنه و خود به خود بر روی ویندوز نصب بر روی درایو g میره حالا چه کار کنم؟؟؟؟

پروفشنال asextor1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من میخواستم ویندوز xp روی کامپیوترم بجای ویندوز xp قبلیم نصب کنم ولی به اشتباه بجای نصب دوباره بر روی درایو c بر روی درایو g نصب کردم حالا میخواستم بدونم چجوری باید ویندوزی را که بر روی درایو g نصب کردم را پاک کنم؟؟؟؟؟؟
    در ضمن کیبوردمم هم در محیط خارج از ویندوز و اونجایی که میخواهم یکی از دو ویندوز را انتخواب کنم کار نمیکنه و خود به خود بر روی ویندوز نصب بر روی درایو g میره حالا چه کار کنم؟؟؟؟
    اگه کیبورد اونجا کار نمیکنه تنها کاری که میتونی بکنی اینه که دوباره ویندوز نصب کنی البته توی C

3. 4 کاربر از asextor1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

اينكه كيبورتون كار نمي‌كنه فكر كنم صفحه كليدتون از نوع USB هست و بايستي در تنظمات بايوس USB Legacy Devise رو فعال كنيد.

با فعال كردن اين گزينه يا گزينه مشابهي مثل USB Keyboard Support صفحه كليدتون در حالت داس هم كار مي‌كنه.

بعد از ورود به ويندوزي كه در درايو C نصب هست مي‌تونيد ويندوز درايو G رو فرمت كنيد.

شاد باشيد

5. 6 کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مشکل تازه برام به وجود اومده
    سطل آشغال من نمیدونم چرا این شکلی شده

کسی میدونه مشکل کجاست؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اينكه كيبورتون كار نمي‌كنه فكر كنم صفحه كليدتون از نوع USB هست و بايستي در تنظمات بايوس USB Legacy Devise رو فعال كنيد.

با فعال كردن اين گزينه يا گزينه مشابهي مثل USB Keyboard Support صفحه كليدتون در حالت داس هم كار مي‌كنه.

بعد از ورود به ويندوزي كه در درايو C نصب هست مي‌تونيد ويندوز درايو G رو فرمت كنيد.

شاد باشيد
    ممنون از راهنماییتون مشکل کیبردم حل شد.
    اما حالا یک سوال دیگه دارم که شاید ابتدایی باشه!! میخواست ببینم چجوری میتونم ویندوز را از توی درایو بدون اینکه کل درایو را فرمت کنم باید پاک کنم؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pcnondaily's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Cyberspace, Iran

6

ممنون از راهنماییتون مشکل کیبردم حل شد.
    اما حالا یک سوال دیگه دارم که شاید ابتدایی باشه!! میخواست ببینم چجوری میتونم ویندوز را از توی درایو بدون اینکه کل درایو را فرمت کنم باید پاک کنم؟؟؟
    بهترین کار اینه که یه بار از اول xp رو روی درایو C نصب کنی. بعد از توی ویندوز جدید سه تا پوشه: Windows، Program Files و Documents and Settings موجود در درایو G رو پاک کنی. این ساده ترین کاره.

9. 2 کاربر از pcnondaily بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام
    من وقتي attrib رادر cmd وارد مي كنم پيغام زير رو مده
    attrib is not recognized as an internal or external command operable program or batch file
    ويندوزمم xp هست ولي در ويندوز xp ديگه راحت اجرا شد

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    attrib is not recognized as an internal or external command operable program or batch file

دستور help رو تايپ كنيد و اجرا
    بعد ببينيد كه آيا attrib واسش تعريف شده هست يا خير؟!

موفق باشيد.

12. 3 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    سلام
    برین به کنترل پنل بعد System بعد به تب Advanced بعد به Environment Variables برین و در قسمت System Variables در قسمت Variables گزینه Path رو پیدا کنین و Edit رو بزنین و عبارت زیر رو به اول Variable Value اضافه کنین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 6 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    برین به کنترل پنل بعد System بعد به تب Advanced بعد به Environment Variables برین و در قسمت System Variables در قسمت Variables گزینه Path رو پیدا کنین و Edit رو بزنین و عبارت زیر رو به اول Variable Value اضافه کنین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بسيار بسيار بسيار متشكرم

16. 2 کاربر از sayan_se666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •