برات 2000تا از هر ریسورسی فرستادم الکس.قبلا هم برات فرستاده بودم.مگه یادت نیست؟3روز پیش.2تا میل هم برات زدم.با یوزر Regolus black
برات 2000تا از هر ریسورسی فرستادم الکس.قبلا هم برات فرستاده بودم.مگه یادت نیست؟3روز پیش.2تا میل هم برات زدم.با یوزر Regolus black
فردا هم دوباره برات میفرستم.سعی میکنم هر روز حداقل 2000تا از هر ریسورسی بهت بدم.
ترایب ما به طور ناگهانی تغییرات گسترده دیپلماسی داد! دشمنان دیگر دشمن نیستند atf از nap به آلیانس تغییر کرد و Liiv2 هم به حالت nap در آمد! یه مشت احساساتی توی ترایب ما ریختن!
یکی از متحدان که در رده ی 65 است با یه ترایب رده ی 60 درگیری شدید پیدا کرده که می گه طی این جنگ شدید 25 هزار نفر از نیروهای دشمن به جهنم واصل شدند و حاله از ما کمک خواسته و گفته که اگه به این ها حمله کنید به راحتی می توانید این ترایب را نابود کنید ...
سلام به همۀ استراتژیست های گل گلاب !
من خودم به شدت به این سبک علاقمندم ، اونم از نوع تیمی . راستش رو بخواین تا حالا این یکی رو بازی نکردم (چون اصولا خیلی به بازی Online با Dial up اعتقاد ندارم ) . حالا اگه عضو جدید می پذیرید ، ما هم بیایم . ولی اول باید چند تا نکته رو بهم بگین لطفا .
1 -
در مورد یادگیری این بازی اصلا مشکلی نیست و خیلی سریع همه چیز رو پیدا میکنم ، فقط مشکل اینجاست که با توجه به پستهاتون متوجه شدم شما تا الآن حسابی یه آش شعله قلم کار درست کردین و در محدودۀ شما معلوم نیست چه خبره !!!
فکر کنم دودستگی شده ، نه ؟ (البته امیدوارم چند دستگی نشده باشه !!!)
من خیلی دوست دارم بیام تو میدون ولی باید عضو کدوم گروهتون بشم ؟
2 -
اصولا چه قدر با قوی ترین تیم فاصله دارین ؟(اگه خودتون قوی ترین نیستین )
3 -
در حال حاضر چند تا عضو دارین ؟
4 -
راستی چرا دو تا تاپیک برای این بازی هست ؟؟
Last edited by StormWielder; 13-10-2007 at 01:37.
ببین دوست عزیز تو پست اول بازی یه pdf هست که اگه بخونیش برای شروع بازی راه میفتی
ولی در مورد گروه بندی باید بگم که این بازی جهانیه و گروهای خیلی زیادی در این بازی شرکت دارن که خیلی
حرفه ای هستن و ما با اونها خیلی فاصله داریم ,اول خود ما یه گروه ایرانی تشکیل دادیم ولی بعدا به این نتیجه
رسیدیم که هنوز تجربه کافی برای اداره یه گروه و نداریم و شدیدا به این خاطر داشتیم ضربه میخوردیم,بخاطر همین
تصمیم گرفتیم فعلا از هم جدا بشیم و به گروههای خارجی بریم تا کسب تجربه کنیم و بعدا که اصول کار دستمون
اومد دوباره یه گروه قوی تشکیل بدیم
دلیل اینکه دو تا تایپیک برای این بازی وجود داره اینه که این بازی از چند world جدا تشکیل شده که هیچ ربطی به هم
نداره ,شما هم میتونی از طریق لینکی که تو آموزش pdf هست ثبت نام کنی و مطمعن باش همه ما در کمک
کردن به افراد تازه وارد دریغ نمیکنیم
هر مشکلی داشتی بگو تا برات رفعش کنیم![]()
.
این نامه ای که kyselina به من زده
The leader from ATF wrote to me minutes ago and appologized for attacking one of our members sentica. He admited to my nobling of one of attacker truantboy3 villages. The thing is history now and we should celebrate because from now ATF are our allies.
اونجوری که من فهمیدم رئیسهای دو گروه باهم مذاکره کردن و از اینکه هر کدوم اشتباهی به دهکده های هم حمله
کردن یه جورایی معضرت خواستن و قرار شده با هم متحد بشن
در ادامه توضیحات صفا باید بگم که اینکه عضو چه گروهی بشی بستگی به موقعیت روستات هم داره.
اعضای گروهتون هر چی بهت نزدیک تر باشند سریعتر میتونن کمکت کننن.
شما موقع شروع ورلد 10 و south west رو بزن .
ورلد 11 سرعتش کمه و با ایرانیها خیلی فاصله پیدا میکنی.البته میتونی هر دو تاش رو همزمان بازی کنی.
حتما هم از لینک داخل pdf ثبت نام کن.چون اینجوری بعد از امتیاز 500 هم خودت 7 روز پریمیوم میگیری .هم صاحب لینک 5 روز .
خیلی ممنون از توضیحات شما دوستان ، به زودی به شما می پیوندم .
ویژگی ADSL !!! ...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)