تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 590 از 1635 اولاول ... 9049054058058658758858959059159259359460064069010901590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,891 به 5,900 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه hastimasiha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز دوربینSX20 کانن روی کاغذ خیلی خوبه اما کیفیت عکس بالایی نداره . من عکسهاش رو از اینترنت دانلود کرده ام و زیاد خوشم نیومد.
    امتیازات SX20 کانن در سایت Photographyblog از 5 نمره :
    طراحی---------------4
    خصوصیات-----------4.5
    آسانی استفاده----------4
    کیفیت عکس-----------3.5
    ارزش پول------------3.5
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

امتیازات HX1 سونی در سایت Photographyblog از 5 نمره :
    طراحی---------------4.5
    خصوصیات-----------4.5
    آسانی استفاده----------4
    کیفیت عکس-----------4
    ارزش پول------------4.5
    از نظر فیلمبرداری دوربین خیلی خوبیه و کیفیت عکسش هم خیلی خوبه اما اندازه عکس 9 مگاپیکسلی این دوربین دیگه قدیمی شده.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوربین SX210 کانن : فیلمبرداریش 1280x720 و 30 فریم است ، با صدای دو کاناله و بخاطر Bit rate بالایی که داره (24Mbps) تصویر براق و با غلظت رنگ خیلی خوبی داره . اما با حرکت دوربین نوسان نور خیلی زیاده و بهتره موقع فیلمبرداری از سه پایه استفاده کرد . عکسش هم بخاطر اینکه فوکوسش یک نقطه ای است نسبت به مدلهای با فوکوس 11 نقطه ای از کناره های عکس کمی تاره .
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوربین SX200 کانن : فیلمبرداری بدون زوم ولی مشابه SX210 ، با صدای یک کاناله و بازم مشکل فوکوس یک نقطه ای .

بطور کلی کیفیت فیلمبرداری دوربینهای عکاسی چند پله عقب تر از دوربینهای فیلمبرداری است و هیچ وقت به کیفیت دوربینهای فیلمبرداری نمیرسه . پس زیاد روی فیلمبرداری حساب نکن . وقتی میگیم دوربین عکاسی یعنی وظیفه اش عکس گرفتنه نه فیلم گرفتن. مهمترین توقع از یک دوربین عکاسی خوب اینه که عکس خوبی داشته باشه و فیلمبرداریش یه موضوع فرعیه .

لطفا این سوالات رو جواب بده تا بگم چی بخری.
    1-اندازه دوربین برات مهمه ؟
    2-دوربین حرفه ای میخوای ؟ اصلا با اصطلاحات عکاسی مثل شاتر و دیافراگم و.. آشنایی داری ؟

جناب hastimasiha عزیز ضمنا دکمه تشکر پایینه .
    پونل عزیز ممنون از راهنمایی ات

دوست عزیزمن این اولین وآخرین دوربینی است که می خوام بخرم چون خودمو کشتم وبعد از مدتها تونستم انقدر مبلغ را برای خرید دوربین فیلمبرداری وعکاسی جمع کنم از اصطلاحات عکاسی چیزی سر در نمی یارم البته علاقه وافری به عکاسی وفیلمبردای د ارم وقصد دارم به کلاس های مربوطه اش بروم واز طرفی عکس هایی که رو می گیرم دوست دارم تو فتوشاپ زیبا کنم وفیلم ها را میکس کنم

اندازه دوربین هم اصلا برام مهم نیست فقط یه چیزی می خوام که همراه عکاسی فیلمبرداری معقولی هم داشته باشه که بتونم مجالس خانوادگی خوبی را باهاش فیلمبرداری کنم ودر سفرها ومنزل کس های خوبی بگیرم

ممنون از اینکه وقت می زارید پاسخ مرا می دهید

داره خودمونی میشه omid1351's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان

از صفحه چند بخونم میتونم یک دوربین تا 300 تومان انتخاب کنم.

ممنون

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

پونل عزیز ممنون از راهنمایی ات

دوست عزیزمن این اولین وآخرین دوربینی است که می خوام بخرم چون خودمو کشتم وبعد از مدتها تونستم انقدر مبلغ را برای خرید دوربین فیلمبرداری وعکاسی جمع کنم از اصطلاحات عکاسی چیزی سر در نمی یارم البته علاقه وافری به عکاسی وفیلمبردای د ارم وقصد دارم به کلاس های مربوطه اش بروم واز طرفی عکس هایی که رو می گیرم دوست دارم تو فتوشاپ زیبا کنم وفیلم ها را میکس کنم

اندازه دوربین هم اصلا برام مهم نیست فقط یه چیزی می خوام که همراه عکاسی فیلمبرداری معقولی هم داشته باشه که بتونم مجالس خانوادگی خوبی را باهاش فیلمبرداری کنم ودر سفرها ومنزل کس های خوبی بگیرم

ممنون از اینکه وقت می زارید پاسخ مرا می دهید
    منم نمی تونم زیاد برای دوربین هزینه کنم ... ولی بعد از بررسی های زیاد به این نتیجه رسیدم :

Panasonic FZ35
    Fujifilm S200 EXR
    Canon SX20 IS
    Canon G11

G11 و S200 فیلمبرداری HD ندارند ولی عکس های خیلی خوبی می گیرند مخصوصا G11
    FZ35 و SX20 فیلمبرداری HD دارند ولی در عوض نویزشون یکم زیاد تره
    Sonu HX1 فیلمبرداری Full HD داره ولی در عوض نویزش از قبلیا هم زیادتره و کیفیت عکسشم به خوبی اونا نیست

FZ35 دوربین منه. در موردش صفحه قبل توضیح دادم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ok118's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با تشکر از همه دوستان گرامی که لطف کردند و به من جواب دادند مخصوصا rostamiani که لینک آن سایت را گذاشتند
    یکی از دوستان A490کانن رو پیشنهاد داده بود
    راستش ما دخترها وقتی می خوایم چیزی بخریم به زیبایی و شیک بودنش خیلی اهمیت میدیم خوب دختریم دیگه دست خودمون نیست
    من هم A490کانن و هم L21نیکون رو توی فروشگاه از نزدیک دیدم
    راستش این مدل کانن با اون شکل و بدنه حجیم وبرآمدش مثل یه سیب زمینی بزرگ میمونه که توی هیچ جیبی جا نمیشه و با اون بدنه نازک پلاستیکی خیلی آسیب پذیره و فکر نمیکنم حتی توی کیف یه دختر دانشجو دوام بیاره
    اما این مدل نیکون خیلی خوشگل و خوش استیل است و اندازه کوچک و بدنه فلزی بادوام و محکمی دارد و خیلی شیک است
    و جالب اینجاست که از فروشنده که خودش عکاس بود خواستم A1100ISکانن و L21نیکون را برایم بیاورد و ازش راهنمایی خواستم که کدوم یکی رو بخرم گفت که گران تر بودن A1100کانن به دلیل بیشتر بودن امکانات آن است اما از نظر کیفیت عکس L21نیکون عکس های خیلی شفاف و قشنگی می گیرد یعنی می خوام بگم که L21نیکون را حتی بهتر از A1100کانن می دانست
    حالا اگه نظر دوستان این است که نیکون های کامپکت بی کیفیت هستند خوشحال میشم دلایل خود را بیان کنند

راستی در صفحات قبلی خیلی در مورد سونی بحث شد می خواستم نطر دوستان رو در مورد سایبر شات DSC-S2000سونی هم بدانم قیمت این مدل هم 130 تومان است

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

راستی در صفحات قبلی خیلی در مورد سونی بحث شد می خواستم نطر دوستان رو در مورد سایبر شات DSC-S2000سونی هم بدانم قیمت این مدل هم 130 تومان است

سلام
    تو اون رنج قیمت دوربینها معمولآ کارایی و کیفیت یکسانی دارند و فرق زیادی با هم ندارند
    از بین کانن وسونی یا نیکون وحتی فوجی هر کدوم که ازنظر ظاهر اندازه و رنگ نظرتون جلب کنه بگیری زیاد فرقی نمیکنه

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا الان کسی از آخرین قیمت کانن SX20 خبر داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام دوستان

از صفحه چند بخونم میتونم یک دوربین تا 300 تومان انتخاب کنم.

ممنون
    اول بگو از دوربین چی میخای؟ زوم بالا / کیفیت فیلم HD / کوچیک بودن و . . .
    بهترین دوربین فعلانه در این قیمت میشه SX200 نام برد.
    که:
    12X زوم داره
    کیفیت فیلم HD داره
    ماکرو عالیه داره
    و . . .

اینا رو هم ببین:
    کد:
    کد:
    کد:
    Last edited by AliSub; 15-06-2010 at 13:54.

9. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

آقا الان کسی از آخرین قیمت کانن SX20 خبر داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام
    ♠♠♠♠♠
    فکر کنم قیمت SX20 دوروبر 420 هزار تومن باشه!

در ضمن تاپیک قیمت:
    کد:

11. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

بالاخره منم sx120 رو به داداشم گفتم بگیره ، اونم گرفت و حالا دستمه اما داداشم یه کارایی کرد که خییییلی به دلم ننشست!!!

اول اینکه دوربین رو 226 گرفته.
    گفتم با بیمه نامه ی ماشین نویس بگیره ، دست نویس گرفته .حالا شد 231 ...
    گفتم شارژر و باتری هنل 2500 میلی آمپر به بالا بگیره ، سونی گرفته اونم 2000 میلی آمپر با قیمت 27 تومن !!!!! حالا خدا کنه تقلبی نباشه (هولوگرام که داره)
    گفتم مموری 8 گیگ کلاس 6 بگیره ، یه مموری 8 گیگ بی کلاس ( !!!! روش کلاسشو ننوشته ) گرفته 17.5 تومن ...

اما به هر حال دوربینو گرفتم ....

حالا مشکلات و سوال ها ...

اول اینکه داداشم مموری فابریک دوربین رو تست کرده (بعد از غرغر من که چرا به کلاس مموری توجه نکردی ) و سرعت نوشتنش 5.5 mb/s و خوندنش 20 mb/s بوده اما سرعت این مموریه که گرفته نوشتنش 4.5 mb/s و خوندنش 17 mb/s هست ...
    میخواستم بدونم شمایی که مموری کلاس 6 گرفتین سرعت مموریتون چقدره؟
    سرعت کم توی این مموری کاملا" واضحه در حالی که کاملا" خالیه !!!
    یه بار هم دوربین به مموری گیر داد که بعد از در آوردن و سرجا نشوندنش درست شد ...

موضوع دوم هم مربوط به فوکوس دوربینه توی حالات غیر دستی.
    بعضی از مواقع مخصوصا" وقتی جسم به لنز نزدیکه و نیاز به حالت ماکرو هست ، دوربینه نوفهمه!!!!اصلا" هیچی نوفهمه !!!
    حین فوکوسش به بهترین حالت میرسه اما ازش میگذره و روی یه فاصله ی دیگه ثابت میمونه ...
    این موضوع خیییلی تو ذوق میزنه و آزاردهندست بطوریکه اگه فوکوس دستی نداشت تا حالا سکته کرده بودم !!!

موضوع بعدی هم لرزشگیر دوربین هست.من دستم بیش از حد معمول نمی لرزه اما جرات ندارم دیگه سرعت شاتر رو بیشتر از 1/400 بذازم ؛ چون ارزیدن عکس راحت معلومه.
    این معمولیه ؟ قدرت لرزشگیر همینقدره؟

موضوع آخر هم مشخص نبودن تقریبا" کل lcd توی نور آفتاب هستش که کاریش نمیشه کرد.امیدوارم کنون بیشتر روی این قضیه کار کنه ...

در کل دوربین خوبیه اما کمتر حدیه که ازش انتظار داشتم...
    خیال میکردم در مقابل مثلا" a710 خدا باشه اما میبینم بهتره ، اما نه خیلی.امیدوارم این موضوع به خاطر بلد نبودن من باشه ...

سلام
    رو اون جسمی که فوکوس میشه نباید تک رنگ باشه // بخاطر همین تشخیص نمیده.
    درضمن هر وقت میخای از فاصله نزدیک عکس بگیری ماکرو روشن کن که بفهمه اولویت روی سوژه نزدیک هست. ♥

موضوع بعدی هم لرزشگیر دوربین هست.من دستم بیش از حد معمول نمی لرزه اما جرات ندارم دیگه سرعت شاتر رو بیشتر از 1/400 بذازم ؛ چون ارزیدن عکس راحت معلومه.
    این معمولیه ؟ قدرت لرزشگیر همینقدره؟
    تاثیر لرزش گیر تو زوم زیاد خیلی بیشتر نشون میده

در کل دوربین خوبیه اما کمتر حدیه که ازش انتظار داشتم...
    خیال میکردم در مقابل مثلا" a710 خدا باشه اما میبینم بهتره ، اما نه خیلی.امیدوارم این موضوع به خاطر بلد نبودن من باشه ...
    3-4 هزارتا عکس بگیری دوربین تو دستت میاد
    منم الان حدود 5000 تا با دوربینم (H20) عکس گرفتم و تازه داره میفهم چه جایی از چه تنظیماتی استفاده کنم.

داره خودمونی میشه omid1351's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز از جوابگویی شما

من زیاد وارد نیستم و زیادم با منو هاش ور نخواهم رفت
    اگه فیلمبرداری کنه فبها
    راحت به تی وی و کامپیوتر وصل بشه
    زیاد شارژ نخواهد
    بشه اتوماتیک باهاش عکس گرفت
    من 20 تا 30 صفحه به آخر رو خوندم
    ببخشید ماکرو چیه؟

اول بگو از دوربین چی میخای؟ زوم بالا / کیفیت فیلم HD / کوچیک بودن و . . .
    بهترین دوربین فعلانه در این قیمت میشه SX200 نام برد.
    که:
    12X زوم داره
    کیفیت فیلم HD داره
    ماکرو عالیه داره
    و . . .

اینا رو هم ببین:
    کد:
    کد:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •