می بازیم !! بازم می گم !! :دي قضیه ی همون قبلیس !
می بازیم !! بازم می گم !! :دي قضیه ی همون قبلیس !
البته من میگم اینجوری بهتره. احتمالا هیگواین رو وسط بازی میاره. هیگواین هم وقتی از اول میاد گند میزنه.ترکیب به نظر من ترکیب خوبیه ولی اگه جای رائول و هیگواین عوض میشد بهتر بود.
البته این ترکیب قطعی نیستش. از شوستر بعید نیست یه تغییراتی بده.
اینجا نمیشه بگم(به کسی بر نخوره!منطورم کسایی هستن که از روی فضولی میان تویه این تاپیک منتظر بهونه هستن تا مارو بفروشنه!)ولی بهت بعد بازی(اگه برده بودیم) توسط پیغام میگم...اگه نیام چی کار می کنی ؟؟؟ :دي
--------------------------------
کلن ترکیب عجیبی شده!باید ببینیم چی پیش میاد...یک نکته جالب حضور گوتی در ترکیب رئال هستش. نظر شما چیه ؟
من دارم شاخ در میارم!اصلا میگفتن که حتی برا بازی هم دعوت نمیشه!!!حالا قراره بازی کنه!!!راستی په په مگه مصدوم نیست؟؟
-----------------------------------
ممد اینقدر نرو رو اعصاب من!تو چه گیری دادی به این رائول!!!بقول"h_starboy"هیگواین وقتی از اول بازی میکنه تر میزنه!این رو دیگه همه میدونن حتی خودت!اما نمیدونم چرا گیر دادی به رائول؟!!!!ترکیب به نظر من ترکیب خوبیه ولی اگه جای رائول و هیگواین عوض میشد بهتر بود
-----------------------------
موفق باشی وحید!!!ک دیمی بازیم !! بازم می گم !! :دي قضیه ی همون قبلیس !
---------------------------
منم موافقم...احتمال تغییرش زیاده...البته این ترکیب قطعی نیستش. از شوستر بعید نیست یه تغییراتی بده
---------------------------------
هر کی امشب نیاد از گروه بندازش بیرون وحید!!: دی: دی
سلام اگه نبریم کسانی که کشته خواهند شد عبارتند از :!
1- وحید !
2- شوستر
3- کالدرون
4- هیگواین
5-وحید !
6-وحید !
شترو بی خیال من با این میرم !
![]()
ایول! من هم پایتم! مخصوصا مورد اول و دو مورد آخر!![]()
اشتباه کردی!10 نفراول وحید!!: دیسلام اگه نبریم کسانی که کشته خواهند شد عبارتند از :!
1- وحید !
2- شوستر
3- کالدرون
4- هیگواین
5-وحید !
6-وحید !
برای بقیه هم نفرای اول تا 20 هم بازم وحید!!!تازه از اونجا به بعد افراد دیگه میان تو کار...مثلا وحید!!!!: دی
---------------------------------------
امین این رو چد خریدی؟!؟!؟شترو بی خیال من با این میرم !
![]()
منم میخوام!!: دی
وحید ببین بچه ها چقدر دوست دارن!!!!!!!: دی :د ی
همه آرزوی سلامتیت رو دارن!: دی
دمتون گرم !!![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)