تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 590 از 1219 اولاول ... 904905405805865875885895905915925935946006406901090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,891 به 5,900 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام دوستان
    من از ps3 هیچی نمیدونم
    کپی خور کردنش چجوریه؟
    چقدر هزینه میبره؟
    خودم میتونم انجام بدم یا حتما باید بدم بیرون؟
    در ضمن
    دانگل چیست؟
    مرسی
    جواب سوالات شما :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

سلام
    ولی من با تلویزیون خودم که 3بعدی هم نیست آواتار رو بازی کردم که اتفاقا گزینه 3D هم میشد فعال کرد و وقتی اینکار رو میکردی دقیقا انگار داشتی یه تصویر 3D رو بدون عینک تماشا میکردی .
    جالبه که تلوزیونی که تری دی نیست ، تصاویر تری دی اونم بدون عینک می ده !!!!!!!!!!!!! یعنی نیتندو کلا الکی الان تری دی اس رو داده بیرون و این همه هم روش تبلیغ کرده تلوزیون شما تکنولوژزیش خیلی بالاست ! که بدون عینک می شه تصاویر سه بعدی رو دید اونم در حالی که تری دی نیست !!!!!!!!!! ای خدا.....

4. 4 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

جالبه که تلوزیونی که تری دی نیست ، تصاویر تری دی اونم بدون عینک می ده !!!!!!!!!!!!! یعنی نیتندو کلا الکی الان تری دی اس رو داده بیرون و این همه هم روش تبلیغ کرده تلوزیون شما تکنولوژزیش خیلی بالاست ! که بدون عینک می شه تصاویر سه بعدی رو دید اونم در حالی که تری دی نیست !!!!!!!!!! ای خدا.....
    خروجی های سه بعدی انواع و اقسام داره ، اکثرشون روی تلویزیون های معمولی قابل پخش هستند مثل Anaglyph که عینک آبی و قرمز میخواد و کنسولهای بازی میتونند همه مدل خروجی براشون ایجاد کنند .

6. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

11

خروجی های سه بعدی انواع و اقسام داره ، اکثرشون روی تلویزیون های معمولی قابل پخش هستند مثل Anaglyph که عینک آبی و قرمز میخواد و کنسولهای بازی میتونند همه مدل خروجی براشون ایجاد کنند .
    میلاد جان والا من رو هر تلوزیونی که دیدم تا به امروز چه فیلم چه بازی اگه تلوزیون تری دی نباشه گزینش غیرفعاله ، برای فیلم که پلیر هم باید تری دی ساپورت باشه تا پخش کنه !!!! حالا در هر صورت تو دنیا چیزایی هست که من ندیدیم دلیل نمی شه که چون من ندیدم نیست ! کلا جالب بود که تلوزیونی که تری دی ساپورت نیست تصاویر سه بعدی اونم بدون عینک می ده این تبلیغات تلوزیون های سه بعدی اینا هم الکی کلا ........ برم پلی سم رو بزنم به تلوزیون سی آر تیم یهو دیدی تصویر سه بعدی بدون عینک داد کی به کیه !

اینم بگم که من نمی دونم تری دی بازی آواتور چجوریه که دوستمون فرمودن ، چون من خودم بازی دویل می کرای روی کامپیوتر به صورت تری دی و با عینک بازی کردم ، که کارت گرافیکم بازی رو تری دی می کنه و رو مانتیور نمایش می ده که با عینک به صورت سه بعدی نرم افزاریه دو تصویر می شه ، البته افت فریم داشتم زیاد !

8. 3 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

3DS رو کسی کاری نداره که . تا حالا بدون عینک به تصاویر 3D نگاه کردی ؟ منظورم وقتیه که یه فیلم 3D رو که باید با عینک ببینی رو بدون عینک نگاه کنی ( دیدی بدون عینک انگار چند تا تصویر روی هم افتاده و تصویر تار هست ؟)

شما یه بار یا چندبار دیگه با دقت مطلبی که من نوشتمو بخون . شما گفتی تلوزیون هایی که تری دی نباشن ، کلا گزینه تری دی تو بازی غیر فعاله و شما نمی تونید بازی رو تری دی کنید که بخواید با عینک بازی کنید !!!
    من Full HD Tv Monitor M2794DP LG دارم که 3D نیست و باهاش فقط بازی میکنم . دقت کن 3D نیست . باهاش XBOX360 و PS3 بازی میکنم . بازی آواتار نسخه XBOX360 رو داری ؟ تو تنظیمات بازی گزینه 3D رو داره که میتونی فعالش کنی و وقتی فعال میکنی همونطور که در بالا گفتم تصویر بهم میریزه و دقیقا مثله وقتی میشه که وسط تماشای یه فیلم 3D با عینک , عینک رو از چشمات برداری .
    جاوید جان کل حرف من اینه که گزینه 3D رو حداقل تو بازی آواتار که با تلویزیون خودم تست کردم میشه فعال کرد . حالا اینکه با عینک + TV غیر 3D بشه تصویر رو 3بعدی دید رو نمدونم . فقط چیزی رو که خودم تست کردم گفتم .
    ;-)
    Last edited by boy_teh; 02-03-2011 at 01:13.

10. 4 کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

تم های ps3 رو از کجا دانلود کنم ؟

13. 7 کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستان خواهشا یک بحثی رو شروع میکنید تا آخرش برید دیگه !!

خب الان چی شد ؟ بالاخره قابلیت 3D بدون TV3D با عینک تست شده ؟؟

15. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

11

3DS رو کسی کاری نداره که . تا حالا بدون عینک به تصاویر 3D نگاه کردی ؟ منظورم وقتیه که یه فیلم 3D رو که باید با عینک ببینی رو بدون عینک نگاه کنی ( دیدی بدون عینک انگار چند تا تصویر روی هم افتاده و تصویر تار هست ؟)

شما یه بار یا چندبار دیگه با دقت مطلبی که من نوشتمو بخون . شما گفتی تلوزیون هایی که تری دی نباشن ، کلا گزینه تری دی تو بازی غیر فعاله و شما نمی تونید بازی رو تری دی کنید که بخواید با عینک بازی کنید !!!
    من Full HD Tv Monitor M2794DP LG دارم که 3D نیست و باهاش فقط بازی میکنم . دقت کن 3D نیست . باهاش XBOX360 و PS3 بازی میکنم . بازی آواتار نسخه XBOX360 رو داری ؟ تو تنظیمات بازی گزینه 3D رو داره که میتونی فعالش کنی و وقتی فعال میکنی همونطور که در بالا گفتم تصویر بهم میریزه و دقیقا مثله وقتی میشه که وسط تماشای یه فیلم 3D با عینک , عینک رو از چشمات برداری .
    جاوید جان کل حرف من اینه که گزینه 3D رو حداقل تو بازی آواتار که با تلویزیون خودم تست کردم میشه فعال کرد . حالا اینکه با عینک + TV غیر 3D بشه تصویر رو 3بعدی دید رو نمدونم . فقط چیزی رو که خودم تست کردم گفتم .
    ;-)
    دوست عزیز من به میلادم گفتم که نمی دونم تری دی بازی آواتور چجوری ولی بازی هایی که لوگو تری دی زیرشون خورده باید تلوزیون تری دی ساپورت باشه که بازی رو تری دی نشون بده و گفتم که بازی دویل می کرای رو با مانیتور معمولی به صورت تری دی همون مات که شما گفتین و عینک لازم داره رو پی سی اجرا کردم ولی این تری دی با اون تری دی فرق می کنه ! اون تری دی که شما می گید نرم افزاری ولی این تری دی که باید تلوزیون تری دی باشه روش کار شده و نرم افزاری نیست ! من منظور شما رو بد متوجه شدم من فکر کردم منظورتون اینه که بدون عینک داره تصویر تری دی می کده مثل تری دی اس ببخشید ...

اینم به میلاد گفتم شما توجه نکردی : )
    اینم بگم که من نمی دونم تری دی بازی آواتور چجوریه که دوستمون فرمودن ، چون من خودم بازی دویل می کرای روی کامپیوتر به صورت تری دی و با عینک بازی کردم ، که کارت گرافیکم بازی رو تری دی می کنه و رو مانتیور نمایش می ده که با عینک به صورت سه بعدی نرم افزاریه دو تصویر می شه ، البته افت فریم داشتم زیاد !
    با اجازه یه عکس گذاشتم از اپشن بازی کیل زون سه روی تلوزیون غیر تری دی ! همونطور که مشاهده می کنید گزینه تری دیش غیر فعاله !! بازی کیل زونم هم نسخه اصلی رو دستگاه اسلیمه که کپی خور نیست و فریم ور 3.56 روشه ...

عکس دوم رو برای اینکه نوشته خوانا تر باشه گذاشتم !

می خواستم از گراند توریسما پنجم عکس بذارم ولی اون گزینش اینجوری خاموش نیست فقط وقتی روش کلیک می کنی اتفاقی نمی افته ! بازی پرنس کالکشن و sly کالکشن هم گزینه تری دی شون غیر فعاله رو تلوزیون معمولی ....

دوستان خواهشا یک بحثی رو شروع میکنید تا آخرش برید دیگه !!

خب الان چی شد ؟ بالاخره قابلیت 3D بدون TV3D با عینک تست شده ؟؟
    باز یآواتور که دوستمون می گن حتما می شه و ایشونم فرمودن تست کردن ولی این بازیا که من نام بردم هیچ کدوم نمی شه ، رو تلوزیون غیر تری دی فعال کرد ...
    Last edited by J A V I D; 02-03-2011 at 12:30.

17. 6 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باز یآواتور که دوستمون می گن حتما می شه و ایشونم فرمودن تست کردن ولی این بازیا که من نام بردم هیچ کدوم نمی شه ، رو تلوزیون غیر تری دی فعال کرد ...
    من فقط این که گزینه 3D فعال هست یا نه رو تست کردم ولی عینک نداشتم که تست 3D بگیرم .

19. 3 کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •