hamid_s عزیز میتونی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تفاوت دو تا گوشی رو ببینی
همچین زیاد هم تفاوت ندارن
hamid_s عزیز میتونی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تفاوت دو تا گوشی رو ببینی
همچین زیاد هم تفاوت ندارن
bineshan جان دستت درد نکنه اما با مستر رسیت هم درست نشد در قسمت پخش موسیقی مشکلی نداره در ضمن من تصویریام روی مموری 1gbهست
صداي دبليو 850 بهتره ولي دربينش 2 هست و فلشش هم ضعيفه. كا800 دوربينش 3.2 مگاپيكسل هست با فلش زنون فقط كمي صداش كمتره والبته قيمتش جفتشون تو يه رده است دور و بره 430-460
به نظر من كا80 بيشتر ميارزه
setting->calls->handsfree->answering mode->automatic
با تشکر دوست عزیز تنظیمات موبایل درست است با توجه به درستی تنظیمات دلیل وصل نشدن را نمی دانم
حتی ریست هم کرده ام
من جایی خوندم که حالت اتوماتیک وصل نمیشه اگه اشتباه نکرده باشم
تا حالا هم ازش استفاده نکردم
اگه کسی چیزی میدونه دوستمونه کمک کنه
منم تا حالا خودم استفاده نكرده بودم.الان امتحان كردم.جواب نداد.نمي دونم پس اون اتوماتيك براي چيه
bineshan جان دستت درد نکنه اما با مستر رسیت هم درست نشد در قسمت پخش موسیقی مشکلی نداره در ضمن من تصویریام روی مموری 1gbهست ولی هنوز در قسمت پخش موسیقی قفل میشه و دیگه حرکت نمی کنه بعد از مدتی یا خاموش میشه یا خاموش میشه بعد روشن میشه
آخرين قيمت K800i (ترجيحا تمام رنگهاي موجود در بازار---با گارانتي سيتادل---با گارانتي متفرقه ولي رجيستر شده اصلي) چقدره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)