یه بار سوال کرد در مورد صدای این گوشی که ایا از 6600 ضعیفتر هست یا خیر؟ کسی جواب نداد پس دوباره میپرسم
یه بار سوال کرد در مورد صدای این گوشی که ایا از 6600 ضعیفتر هست یا خیر؟ کسی جواب نداد پس دوباره میپرسم
ینی تا یه هفته دیگه دوباره پر میشه یا نه؟
من این هفته اگه خدا بخواد پول دستم میاد میخوام ببینم صبر کنم یا خیر؟
مهدی جان صداش رو حقیقت من با 6600 مقایسه نکردم ولی به نظر من صداش بعد نیست حساب کن وقتی من 3250 داشتم و این گوشی رو خریدم خیلی ناراضی نبودم و صداش برای من مناسب هست
در ضمن هیچ به بازار ایران اعتماد نکن پولت رو جمع کن اگه شد که هیچ اگه نشد صبر کن تا p1 بیاد پایین
برات ارزوی موفقیت میکنم
سلام دوستان، سوالاتی در رابطه با این گوشی دارم...
قیمت این گوشی در حال حاضر چنده؟
کسانی که این گوشی رو دارید، آیا راضی هستید؟
برای خرید چه گزینه های دیگری رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون از شما
موفق باشید
قیمتش الان معلوم نسیت تا وقتی اینکه دوباره زیاد بشه !!!
من واسه یکی از دوستام گرفتم واقعا ازش راضیه
فعات واسه خریدش اقدام نکنی بهتره !!
قیمتش که گفته بود 170 هزار تومن ولی ما 150 هزار تومن خریدیمش
از توی شهر خودمون دزفول گرفتم
از موقعی که این گوشی ساخته شد اولین و آخرین گوشی از این مدل بود که توی این شهر اومد که اونم من خریدمش
قیمتش رو که بالا گفتم
اگه مثل من دوربین برات مهم نیست بهترین گوشی همینه
پشیمون نمیشی![]()
منظورتون 250 هست دیگه؟؟؟؟؟اخه 150 زیادی کمه!!!قیمتش که گفته بود 170 هزار تومن ولی ما 150 هزار تومن خریدیمش
از توی شهر خودمون دزفول گرفت
سلام.سلام دوستان، سوالاتی در رابطه با این گوشی دارم...
قیمت این گوشی در حال حاضر چنده؟
کسانی که این گوشی رو دارید، آیا راضی هستید؟
برای خرید چه گزینه های دیگری رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون از شما
1-مشخص نیست!
2-من خیلی راضیم.البته بستگی به نیازت داره.
3-بازم بستگی به نیازتون داره!!!اما این گوشی از نظر من با توجه به کارایی هایی که داره قیمتش مفته.
سلام
1- هنگام دريافت درخواست قبول براي يك بلو توث هيچ بوق و يا زنگي ندارد كه بفهميم ؟كجا تنظيم كنم.كه زنگ بزند.
2- هنگاميكه يك نرم افزار را از طريق بلوتوث گرفتيم و در sms inbox قرار گرفت آنرا چگونه در شاخه مثلا other save كنيم نمي شود (اگر روي آن كليك كنيم شروع به نصب مي كند.
با تشكر
سلام
برنامه xplore را كه اجرا ميكنم پيغام مي دهدكه براي دريافت نسخه به روز اقدام كنيد و اجرا نميكند فقط اگر تاريخ گوشي را عقب به چند ماه پيش ببرم درست كار ميكند آيا راه ديگري دارد كه نخواهيم تاريخ را دستكاري كنيم؟ ورژن 1.05
دوستان عزیز خواهش می کنم کمکم کنید
من حدود یک ماه پیش w950 خریدم . از همه چیزش راضیم فقط چند تا مشکل باهاش دارم که اگه کمکم کنید حل بشه ممنونتون می شم . ( البته من کل فروم w950 رو زیرو رو کردم ) :
1 . برای دیدن فایل های ÷ی دی اف یه برنامه تو همین فروم معرفی شده بود به اسم pdf+ demo که حر کاری می کنم نصب نمی شه . میگه سکوریتی چک ارور می ده .
2. برنامه کوییک ـفیس رو هر جا گشتم کرک شدش رو پیدا نکردم کسی می دونه از کجا می شه پیداش کرد . نسخه ی تریلش رو نصب کردم که حالا بعد 15 روز کد فعال سازی می خواد .
3 . این گوشی چرا برنامه ای برای دیدن عکس ها نداره . اگه برنامه ای می شناسید بگید .
واقعا ممنون می شم اگه کمکم کنید .
جبران می کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)