دقیقا حرف Roteal جان درسته.....
دقیقا حرف Roteal جان درسته.....
ایول کارت درسته
از دلایل خالی شدن باتری می تونه
فرستادن بلوتوث ( نه روشن بودن به تنهایی)
وصل به باتری ماشین که به علت نوسان خودور باتری رو خراب میکنه
و تماس که مهمترین عامله در حال صحبت حداکثر 3 تا 4 ساعت کار می کنه
÷خش mp3 که حدود 18 ساعت کار می کنه
اطلاعات دقیق تر رو از shop.ir و شهرموبایل.com بگیرید
این حرف کاملا درسته مثلا اگه شما بخواید 1 ساعت با موبایلتون فیلم برداری کنید خیلی بیشتر باتری مصرف میشه تا اینکه بخواید توی گالری اون کار کنید.
من هم زیاد با موبایلم کار می کنم ولی تقریبا هر 2 روز یکبار شارژش می کنم.
دوست عزیز . مرسی از تاییدتون ولی اگه لطف کنین دلیل و مدرک قانع کننده ای در این مورد تاییدتون بگین ما هم استفاده می کنیم...!
سلام
گوشیم موقع فیلمبرداری مکث داره و هر چند ثانیه مکث کوتاهی میکنه
راه حل چیه؟
مي خوام براي n70 رم بخرم اصلا با مدلهاي رم آشنا نيستم چه ماركي باشه خوبه؟در حد 1gb .
ببینید دوست من اگه میخوای گوشیت هنگ نکنه و سرعتش افت نکنه باید مموری اصل بگیری اصلا مموری متفرقه نگیر با اینکه قیمتش ارزون تره ولی اصلا به درد نمیخوره باید Kingston یا Adnavce بگیری..
سلام به همه ی دوستان میدونیم که باز بودن برخی برنامه ها مثل پخش و همچنین رادیو میتونه شارژ موبایل رو به شدت کم کنه میتونیم با نگه داشتن دکمه منو حدود 3ثانیه ببینیم که چه بر نامه ای باز و در حال اجرا است همچنین میشه از یه برنامه بپریم به برنامه های دیگه لازم به بستن یه برنامه نباشه من این کار رو برای مواقعی که با رادیو گوشی کار میکنم استفاده میکنم به هر حال امیدوارم ترفند قدیمی نبوده باشه
-------------------------------------------------
تا بعد یا علی
با اینکه قدیمی بود ولی ممنون شاید بعضیا نمیدونستند
عزیز همونطور که دوستمون گفت میتونی از رم هایی با مارک هایی مثل :microsim _gel و رم اصلی نوکیا استفاده کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)