ايشون هم نسخه ي ارجينال بازي رو نميگرن ولي مهم اينه كه به خاطر اين بازيها يك 360 ميگيرنهمچین میگی انگار خودت Pirate نیستی![]()
ايشون هم نسخه ي ارجينال بازي رو نميگرن ولي مهم اينه كه به خاطر اين بازيها يك 360 ميگيرنهمچین میگی انگار خودت Pirate نیستی![]()
شایعه: Alan Wake در نیتیو رزولوشن 547p!!
------------------------------------------------
آیا بلاک باستر مایکروسافت در کیفیت sub-HD عرضه خواهد شد؟
MazingerDude،شخصی که پیش از انتشار نسخه Xbox 360 بازی Final Fantasy XIII و همچنین Splinter Cell: Conviction خبر از 547p بودن رزولوشن ان دو بازی داده بود پستی را در فروم NeoGAF قرار داده و در آن به آنالیز Alan Wake پرداخته است.او که برای Eurogamer Digital Foundry division نیز کار می کند مدعی شده است که Alan Wake در رزولوشن 547 × 960 اجرا خواهد شد یعنی پایین تر از کیفیت 720p)HD)!
برای دیدن پست این شخص درفروم NeoGAF می توانید به آدرس زیر مراجعه کنید:
هنوز شخصی از Remedy و مایکروسافت به این خبر واکنش نشان نداده است.باید دید آیا این خبر صحت خواهد داشت یا خیر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-------------
منبع:
n4g.com/xbox360/NewsCom-509880.aspx?CT=1
ساسان جان فکر نکنم همچی چیزی صحت داشته باشه چون واقعا هم خیلی ضایع هست و هم اینکه تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو صفحه مربوط به این بازی رزولوشن رو HDTV 720p نوشته!
اين تريلر 11 دقيقه اي كه منتشر شده هركي ديده كف خون قاطي كرده . من خودم 3 دقيقه اولش رو ديدم واقعا عالي بود . سنگ تموم گذاشتن براي اين بازي و قدرت 360 رو به نمايش گذاشتن تا يه سري بازي multi شاخ نشن : دي .Things are about to change now, as we are seeing games such as Alan Wake equaling or surpassing PS3 exclusives in term of visuals. And the most impressive thing is: Alan Wake is running on a $199 console with limited storage capacity (DVD9)
يه چيز ديگه ! اين بازي كلا هيچ وقت روي گرافيك مانور نداد و هيچ تبليغي نكرد كه بگه ما بهترين گرافيك روي كنسول رو داريم يا درصد گيري كنه يا بگه استاندارد جديدي رو آورديم و ازين حرفا . همه چي رو در عمل نشون دادن . كمتر از 1 ماه ديگه به انتشار اين ابر شاهكار مونده .
Last edited by resident_evil; 17-04-2010 at 12:44.
تایید میشه اساسی
واقعا این همه سال تاخیر خوردن نشون داد که داشتن چه میکردن developer ها !
سلاماين تريلر 11 دقيقه اي كه منتشر شده
لینک یوتوبشو میزارید
ممنون.
Remedy تایید کرد که بازی در حالت 720P اجرا میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حرکت هوشمندانه رمیدی در این نسخه این بود که به جای اینکه بیاد از تعداد پلیگانهای خیلی زیاد استفاده کنه تا اجسام خیلی نرم تر و طبیعی تر به نظر برسند , از نور پردازی واقع گرایانه تر که معمولا فشار کمتری رو به سیستم میاره (تا پردازش چند ضلعی ها) استفاده کرد و اکثر بازیکنان هم بیشتر از همه تحت تاثیر همین نور پردازی نظرات خودشون رو ارائه می دن ... ولی گفتن این مطلب که بهترین گرافیک نسل فعلی کنسولهاست رو بهتره به دست فن ها و سایت ها پشتیبان 360 , بدیم ... چون بالاخره (به قول دوستمون) Blah Blah کردن معمولا کار فنهاست...
یه عالمه تصویر از بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر شده و بعضی هاش هم تکراری بود!
گذاشتن همه همت زیادی رو طلب می کرد که از عهده من خارج بود واسه همین لینک گذاشتم خودتون برین ببینید : دی
خوب خدا رو شکر رزولوشن 720p تأیید شد.من خودم هم که با دیدن تریلرهای بازی کف کرده بودم خیلی تعجب کردم.حیف بود اگه یک چنین بازی ای رزولوشن 547p می داشت.هرچند حتی اگه این رزولوشن رو هم می داشت باز هم به خاطر جو سینمایی عالی،افکت های صوتی فوق العاده،voice acting حرفه ای و داستان پرکشش یک must buy در روز اول انتشار می بود.
اگه شما 360 بازها یه کوچولو واسه زحمت 5 ساله remedy ارزش قائل بشید باید نسخه اریجینال بازی رو بخرید.از اون بازی هایی هست که وقتی نسخه کپیش رو بازی کنی شبا کابوس میبینی!(من تو این 3-2 ساله اخیر موقع بازی کردن نسخه کپی بایوشاک،the witcher و GTA IV دچار این مشکل شده بودم!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)