تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 535 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

دوستان من با DivX در ویستا مشکل دارم اونم اینه که تا وقتی بازش میکنم Stop Working می کنه کسی نمیدونه باید چکارش کنم؟؟؟

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

بر و بچ خوش تيپ من ميخواهم ويندوزو بگيرم
    1 _ چند سيديه؟ ( نگفتم ديوي دي )
    2 _ چند تومانه ؟
    3 _ چيجوريه؟
    4 _ فقط مخصوص بازيه يا ميشه به اينترنت وصل شد؟
    5 _ ارزش خريدن رو داره يا نه؟
    Last edited by S A M; 21-02-2007 at 18:58.

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اقااین آموزش رودانلودکنید مطمئن باشیدجواب میگیریدفقط اگرشماره سریال کارندادبایه ایمیل هاتمیل ازمایکروسافت درخواست کدکنیدخیلی راحته مشکلی بوددرخدمتم

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

دوستان می خواستم ببینم چطور می تونم ویستا رو 64 بیتی نصب کنم ؟؟
    قبل میزدم زو vista ultimate x 64 ولی الان دیگه این گزی نه را نداره وفقط ultimate خالیه وقتی خم که نصب میکنم 32 بیتی اگه میشه کمک کنید اینم cpu :3700 Athlon 64

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

از لطف و راهنمايي شما دو دوست بزرگوار تشكر ميكنم.Elfin جان فرقي در روش نصب ويستا ميكنه؟اينكه از ويندوز XP نصب كنم يا از ابتدا و از راه اندازي سيستم از روي DVD Writer؟
    يك سوال؟اگر قراره اون سريالي كه از ماكروسافت گرفتم به دردي نخوره چه لزومي داره كه موقع نصب اون سريال را وارد كنم؟چون در راهنماي كركهاي موجود كه ميخوندم نوشته بود ويستا را بدون سريال نصب كنيد و بعد اين كركها رو اجرا كنيد.نظر شما چيه؟چون نميخوام دوباره كاري انجام بشه.
    با تشكر.
    سلام
    فکر نمکینم برای کرک به روش استاپ تایمر پروداکت کی لازم باشه ولی برای روش کرکی که کمال جان در انجمن مقالات آموزش دادن اون سریال لازمه...
    فرقی بین نصب از اکس پی و یا از بوت نداره
    مخلصیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

از لطف و راهنمايي شما دو دوست بزرگوار تشكر ميكنم.Elfin جان فرقي در روش نصب ويستا ميكنه؟اينكه از ويندوز XP نصب كنم يا از ابتدا و از راه اندازي سيستم از روي DVD Writer؟
    يك سوال؟اگر قراره اون سريالي كه از ماكروسافت گرفتم به دردي نخوره چه لزومي داره كه موقع نصب اون سريال را وارد كنم؟چون در راهنماي كركهاي موجود كه ميخوندم نوشته بود ويستا را بدون سريال نصب كنيد و بعد اين كركها رو اجرا كنيد.نظر شما چيه؟چون نميخوام دوباره كاري انجام بشه.
    با تشكر.
    سلام
    البته من خوندم که بد.ن سریال نصب کنید ولی فکر نکنم بشه!
    دوست عزیزدر حال حاضر دیگه مایکروسافت نه سریال می ده و نه سریال های گرفته شده قبلی رو اکتیو می کنه
    چون این سریال ها مربوط به نسخه های بتا می شدند و از اول فوریه دیگه بتا ها ساپورت نم شن

من خودم با توجه به داشتن سریال (بتا از قبل) به راحتی دو بار قبل از اول فوریه ویندوز رو اکتیویت کردم اما حالا وقتی به مایکروسافت وصل می شی ارور میده

به هر حال روش تثبیت زمان (سال 2099 ) به خوبی جواب می ده و برای من بعد از گذشت 4 روز از نصب ویستا هچنان 29 روز مانده می زنه

در مورد سوال دوستمون که گفته بودند چند تا سی دیه و روی این مورد اصرار هم داشتند باید بگه هنوز کسی نتو نسته اونو به چند سی دی تبدیل کنه و به هر حال باید شما دی وی دی رام بگیرید
    سوال دوم شما رو هم متوجه نشدم برا بازی ؟ یا وصل اینترنت؟
    به هر حال این ویندوزه با تمام امکانات یه ویندوز! بازی . اتصال به اینترنت و .....
    به شرطی که سخت افزارتون پشتیبانیش کنه
    قیمتش فکر کنم 6 تومنه

در مورد دوستمون هم که در مورد 64 بیتی سوال کرده بودند باید بگم برای نصب ویستای 64 بیتی باید دی وی دی ویستای 64 بیتی رو بگیری
    دی وی دی موجوددارای هر دو نوع نیستش (یک دی وی دی یه لایه گنجایش هردوتا رو نداره )

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

سلام
    البته من خوندم که بد.ن سریال نصب کنید ولی فکر نکنم بشه!
    دوست عزیزدر حال حاضر دیگه مایکروسافت نه سریال می ده و نه سریال های گرفته شده قبلی رو اکتیو می کنه
    چون این سریال ها مربوط به نسخه های بتا می شدند و از اول فوریه دیگه بتا ها ساپورت نم شن
    ولی من که دوروز پیش باز یه سریال دیگه گرفتم ازش واکتیوکردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض کمک

من وقتی داشتم vista میریختم 2 تا درایوم fat32 بود که یادم رفت ntfs شون کنم حالا تو my computer ام 2 drive
    کم دارم چی کار کنم اون 2 تا برکرده کمک............................................ .
    Last edited by SINOZIT; 18-02-2007 at 16:45.

داره خودمونی میشه maso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    iran

12

من وقتی داشتم vista میریختم 2 تا درایوم fat32 بود که یادم رفت ntfs شون کنم حالا تو my computer ام 2 drive
    کم دارم چی کار کنم اون 2 تا برکرده کمک............................................ .
    سلام فکر نکنم که اگر فت 32 باشند در ویستا دیده نشند ، ممکنه فرمتشون کرده باشی اگر هنوز باقیمانده باشند فکر کنم بتونی تو داس یا ویندوز 98 ببینیشون خوب می تونی از یک دیسک راه انداز داس با ساپورت انتی اف سی استفاده کنی تا فایل های مورد نیازتو انتقال بدی ولی بهترین راه نصب کردن اکس پی رو سیستمت و تبدیل آن ها به ان تی اف اس است

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

فکر میکنم با پارتیشن مجیک هم امکان پذیر باشه.البته اگر روی ویستا اجرا بشه
    مخلصیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •