دوستان من با DivX در ویستا مشکل دارم اونم اینه که تا وقتی بازش میکنم Stop Working می کنه کسی نمیدونه باید چکارش کنم؟؟؟
دوستان من با DivX در ویستا مشکل دارم اونم اینه که تا وقتی بازش میکنم Stop Working می کنه کسی نمیدونه باید چکارش کنم؟؟؟
بر و بچ خوش تيپ من ميخواهم ويندوزو بگيرم
1 _ چند سيديه؟ ( نگفتم ديوي دي )
2 _ چند تومانه ؟
3 _ چيجوريه؟
4 _ فقط مخصوص بازيه يا ميشه به اينترنت وصل شد؟
5 _ ارزش خريدن رو داره يا نه؟
Last edited by S A M; 21-02-2007 at 18:58.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقااین آموزش رودانلودکنید مطمئن باشیدجواب میگیریدفقط اگرشماره سریال کارندادبایه ایمیل هاتمیل ازمایکروسافت درخواست کدکنیدخیلی راحته مشکلی بوددرخدمتم
دوستان می خواستم ببینم چطور می تونم ویستا رو 64 بیتی نصب کنم ؟؟
قبل میزدم زو vista ultimate x 64 ولی الان دیگه این گزی نه را نداره وفقط ultimate خالیه وقتی خم که نصب میکنم 32 بیتی اگه میشه کمک کنید اینم cpu :3700 Athlon 64
سلام
فکر نمکینم برای کرک به روش استاپ تایمر پروداکت کی لازم باشه ولی برای روش کرکی که کمال جان در انجمن مقالات آموزش دادن اون سریال لازمه...
فرقی بین نصب از اکس پی و یا از بوت نداره
مخلصیم
سلام
البته من خوندم که بد.ن سریال نصب کنید ولی فکر نکنم بشه!
دوست عزیزدر حال حاضر دیگه مایکروسافت نه سریال می ده و نه سریال های گرفته شده قبلی رو اکتیو می کنه
چون این سریال ها مربوط به نسخه های بتا می شدند و از اول فوریه دیگه بتا ها ساپورت نم شن
من خودم با توجه به داشتن سریال (بتا از قبل) به راحتی دو بار قبل از اول فوریه ویندوز رو اکتیویت کردم اما حالا وقتی به مایکروسافت وصل می شی ارور میده
به هر حال روش تثبیت زمان (سال 2099 ) به خوبی جواب می ده و برای من بعد از گذشت 4 روز از نصب ویستا هچنان 29 روز مانده می زنه
در مورد سوال دوستمون که گفته بودند چند تا سی دیه و روی این مورد اصرار هم داشتند باید بگه هنوز کسی نتو نسته اونو به چند سی دی تبدیل کنه و به هر حال باید شما دی وی دی رام بگیرید
سوال دوم شما رو هم متوجه نشدم برا بازی ؟ یا وصل اینترنت؟
به هر حال این ویندوزه با تمام امکانات یه ویندوز! بازی . اتصال به اینترنت و .....
به شرطی که سخت افزارتون پشتیبانیش کنه
قیمتش فکر کنم 6 تومنه
در مورد دوستمون هم که در مورد 64 بیتی سوال کرده بودند باید بگم برای نصب ویستای 64 بیتی باید دی وی دی ویستای 64 بیتی رو بگیری
دی وی دی موجوددارای هر دو نوع نیستش (یک دی وی دی یه لایه گنجایش هردوتا رو نداره )
ولی من که دوروز پیش باز یه سریال دیگه گرفتم ازش واکتیوکردم
من وقتی داشتم vista میریختم 2 تا درایوم fat32 بود که یادم رفت ntfs شون کنم حالا تو my computer ام 2 drive
کم دارم چی کار کنم اون 2 تا برکرده کمک............................................ .
Last edited by SINOZIT; 18-02-2007 at 16:45.
سلام فکر نکنم که اگر فت 32 باشند در ویستا دیده نشند ، ممکنه فرمتشون کرده باشی اگر هنوز باقیمانده باشند فکر کنم بتونی تو داس یا ویندوز 98 ببینیشون خوب می تونی از یک دیسک راه انداز داس با ساپورت انتی اف سی استفاده کنی تا فایل های مورد نیازتو انتقال بدی ولی بهترین راه نصب کردن اکس پی رو سیستمت و تبدیل آن ها به ان تی اف اس است
فکر میکنم با پارتیشن مجیک هم امکان پذیر باشه.البته اگر روی ویستا اجرا بشه
مخلصیم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)