سلام . .نوشته شده توسط rasoul_s
دوست گرامي . . قشنگيه تم . . به سازنده ي اون تم بستگي داره . . و هيچ ربطي به مذل گوشي نداره . .
موفق باشي . .
سلام . .نوشته شده توسط rasoul_s
دوست گرامي . . قشنگيه تم . . به سازنده ي اون تم بستگي داره . . و هيچ ربطي به مذل گوشي نداره . .
موفق باشي . .
نوشته شده توسط digitalbass
جالب بود
یعنی میخوای بگی سازنده تمای سونی اریکسون با سلیقه تر از سازنده تمای نوکیاست![]()
میدونی ؟ من تمایی رو دوس دارم که علاوه به تم زیبایی که دارن آیکن های زیبایی هم درست میکنن یعنی واسه همه شرتکات ها یه آیکن تمیز میذارن خصوصا آیکون فولدر ها ، چون آیکون پیش فرض نوکیا برای فولدرها یه حالت قدیمی داره
البته من چن تا تم باحال از این دست پیدا کردم ولی خب بازم هر کدوم یه عیبی داره
مثلا یه تم ایکس پی پیدا کردم که آیکوناش خیلی قشنگ بود اما تصویر پشت آیکونها اونقد پر رنگ بود که نمیشد درست اونارو ببینی ، البته بگم که این تم روی صفحه دسکتاپ موبایل همون عکس معروف منظره پیشفرض ایکسپی رو به شکل زنده و جون دار قرار میده منظورم این که براش چمن متحرک گذاشته که مثلا با باد تکون میخورن![]()
ببخشید پر حرفی کرد
البته میخواستم یه چیزای دیگه هم بگم که وقتی بالا رو دیدم خجالت کشیدم![]()
سلام . .
منظور شما تم هاي اصلي گوشي هاي نوكيا و سوني اريكسونه . .؟
پس زمینه های جدید از مدل Ipod برای گوشی سونی اریکسون.
دانلود حجم در حدود ۳۰ کیلو بایت - لینک از depositfiles
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک از mihd.net
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستتون درد نكنه
سلام . .
دوستان گرامي . . يك تم متحرك و زيبا براي گوشي هاي نوكيا . . .
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن گوشي هاي نوكيا در حالت معمولي به هيچ عنوان تم متحرك روشون كار نميكنه . . اين رو هم كه ميبينيد من گذاشتم . . چون يك برنامه هم همراهش هست كه اول بايد اون رو نصي كنيد . . تا تم بصورت متحرك بشه .
موفق باشيد . .![]()
i need themes for 3250
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط (hooman)
مرسي wookman جان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)