لینوکس همش اینترنت و شبکست اگه تازه کارین توزیع ubuntu خوبه نسخه 8.04
نسخه خانگیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینوکس همش اینترنت و شبکست اگه تازه کارین توزیع ubuntu خوبه نسخه 8.04
نسخه خانگیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینوکس فدورا رو به صورت دستی پارتیشن بندی کردم
طبق برداشت درست یا غلط من از تابهای موجود واینترنت لینوکس فدورا رومیشه تنها با 2تا پارتیشن ساخت
یه پارتیشن 1024 تایی برای swap که برای کمک به حافظه ram به کارمیاد بدون هیچ اسم وعلامتی
دومی مابقی فضای ازاد که حداقل 4تا7 گیگ فضاست که مابقی فضای خالی من 18 وخورده ای بود که با اسم / و نوع فرمت ext3
وبعدازاون نصب فدورا باحالت اتوماتیک فرقی نداشت
ولی بازهم مشکل بالانیومدن ویندوز سرجاش بود ومجبو ربه حذف لینوکس ونصب مجدد ویندوز شدم توقسمت گراب گزینه انتخاب سیستم عامل وجود داره وزمانی که OTHER روانتخاب می کنم باید ویندوز بالابیاد ولی این اتفاق نمیافته
مشکل ازهاردم هم نیست چون با راهنمایی یه عزیز وبا استفاده از نرم افزار HDDSCAN_V2.8 هاردم روتست کردم وهیچ مشکلی نداشت
یه سوال دیگه چه توزیعی ازلینوکس( ابونتا ،دبیان ،و....) خیلی شبیه به فدوراست؟؟؟
شاید مشکل با عوض کردم نسخه ای از لینوکس برطرف بشه ونمی خوام دوباره دنبال کتاب ومرجع فارسی بگردم
به نظرم شما داری یه جای کار اشتباه می کنی ! قبل از نصب فدورا ویندوزتون بوت می شد ؟
توزیع پارسیکس برای شما مناسبتر است تا فدورا ! کتاب فارسی به همراه راهنمای نصب هم داره که از داخل LiveCD قابل دسترسی هست.
باوركنيد تمام مراحل رو درست مي رم
اره ويندوز بالامياد قبل از نصب فدورا
واولين باركه فدرا ي 7 نصب كردم سيستم اصلا فدورا رونشناخت وگفت كه كرنلش رونمي تونه پيداكنه ولي ويندوز بالامي يومد ودوباره كه نصب كردم فدورا بالااومد ولي ويندوز رو غير فعال كرد
--------
پارميس هستم ولي چون سيستمم به خاطر نصب فدوراخراب شد اومدم خونه دوستم
دوست عزیز ابتدا یک مطلب بگم شما نیاز نیست هر دفعه ویندوز بریزید، سی دی ویندوز رو بگزارید و بوت کنید بجای نصب به recovery برید و انجا دستور fixmbr رو بزنید تا سیستم ویندوز برگرده.
ثانیا اگر به گفته ی خودتون ویندوز سر جاش هست و فقط بوت نمیشه! خوب شما بیا و فایل گراب رو آنقدر ادیت کن تا بوت بشه! بالاخره این ویندوز داره (حالا با اشتباه یا بی اشتباه سیستمنون) از یکجایی بوت میشه!
در مورد این که با یک نام کاربری دیگه اومدید!دوست من مگه شما خونه دوستت می ری نام کاربریت رو نمی بری
یعنی از ایمیل اون هم استفاده می کنی![]()
موفق باشید
نسخه ی پارسیکس زنده رومی شه نصب کرد؟؟
یه گزینه ی نصب داره ولی من می ترسم نصب کنم یهو غات بزنه
نصبش خیلی آسون تر از فدوراهه
ولی اول راهنمای نصبشو بخونید و بعد باتوجه به راهنما نصبش کنید
موفق باشید
من حداقل ده بار فدورا را در کنار ویندوز نصب کرده ام و هیچوقت این مشکل را نداشته ام ( آخرین بارش دیروز )
1. آیا نسخه ی ویندوزتان را عوض کرده اید ؟
2. swap را درست است که اسم و علامتی ندارد اما باید نوع پارتیشن را مشخص کنید .
3. به نظرم می رسد که گرفتاری از ویندوز باشد . آیا از این ویندوزهای دستکاری شده ( فارسی شده و گل و بلبل دار !! مثلا MRT و از این قبیل چیزها) استفاده می کنید ؟
ویندوزم روعوض کردم
ابتدا مدیا سنتر2005 بعد ویندوز 2004 وبعد سرویس پک 3 وبعدسرویس پک2 ودراخر سرویس پک 2نسخه ی طلایی
swap ابتدا هیچ اسمی ندادم وبعد ازبین نوع پارتیشن ها swap روانتخاب کردم که گزینه بالا ش(یعنی نام پارتیشن )کاملا غیرفعال شد که نشانه درست بودنش به نظرمنه (شاید اشتباه برداشت کردم
وقبلا یعنی حدود سه هفته پیش من با فدورا و مدیاسنترمشکلی نداشتم
وبعدازعوض کردن نسخه ی فدورادچارمشکل شدم
الان اگه بخوام فدوراهای قبلی مو نصب کنم مشکل حل میشه ولی به هیچ عنوان هیچ کارت صدای روپشتیبانی نمیکنه
درهردوصورت مشکل اساسی دارم
کاش بتونم از پارسیکس وصل اینترنت بشم تا دیگه نیاز به ویندوز به طوراساسی نداشته باشم
Last edited by P A R M I S; 03-08-2008 at 12:44.
سلام من هفته ی قبل سه شنبه از sito.ir اوبونتو نسخه ی dvd رو خرید پستی کردم ولی تا حالا دستم نرسیده میگید چی کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)