تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 307 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

لینوکس همش اینترنت و شبکست اگه تازه کارین توزیع ubuntu خوبه نسخه 8.04
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نسخه خانگی

پروفشنال P A R M I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

در موقع پارتیشن بندی اون گزینه استفاده از فضای خالی رو نزن
    خودت بیا توی فضای خالی یه پارتیشن به اندازه ۲برابر رم سیستمت درست کن و در قسمت فرمت swap رو انتخاب کن بعد بقیه فضای خالی رو خودت با فرمت ext3 درست کن و بعد نصب رو ادامه بده
    بعد اینکه حتما یه راهنمای نصب رو بخون و همراه با راهنما کار نصب رو انجام بده
    شما اول باید سیستم عامل رو درست نصب کنی تا بعد بقیه کارها رو بتونی انجام بدی
    حالا اگر ویندوز توی منوی گراب نیومد می تونی تعمیرش کنی و احتیاج به نصب مجدد ویندوز نیست و ما دوباره برمی گردیم به خونه اول
    لینوکس فدورا رو به صورت دستی پارتیشن بندی کردم
    طبق برداشت درست یا غلط من از تابهای موجود واینترنت لینوکس فدورا رومیشه تنها با 2تا پارتیشن ساخت
    یه پارتیشن 1024 تایی برای swap که برای کمک به حافظه ram به کارمیاد بدون هیچ اسم وعلامتی
    دومی مابقی فضای ازاد که حداقل 4تا7 گیگ فضاست که مابقی فضای خالی من 18 وخورده ای بود که با اسم / و نوع فرمت ext3
    وبعدازاون نصب فدورا باحالت اتوماتیک فرقی نداشت
    ولی بازهم مشکل بالانیومدن ویندوز سرجاش بود ومجبو ربه حذف لینوکس ونصب مجدد ویندوز شدم توقسمت گراب گزینه انتخاب سیستم عامل وجود داره وزمانی که OTHER روانتخاب می کنم باید ویندوز بالابیاد ولی این اتفاق نمیافته
    مشکل ازهاردم هم نیست چون با راهنمایی یه عزیز وبا استفاده از نرم افزار HDDSCAN_V2.8 هاردم روتست کردم وهیچ مشکلی نداشت
    یه سوال دیگه چه توزیعی ازلینوکس( ابونتا ،دبیان ،و....) خیلی شبیه به فدوراست؟؟؟
    شاید مشکل با عوض کردم نسخه ای از لینوکس برطرف بشه ونمی خوام دوباره دنبال کتاب ومرجع فارسی بگردم

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

طبق برداشت درست یا غلط من از تابهای موجود واینترنت لینوکس فدورا رومیشه تنها با 2تا پارتیشن ساخت
    یه پارتیشن 1024 تایی برای swap که برای کمک به حافظه ram به کارمیاد بدون هیچ اسم وعلامتی
    دومی مابقی فضای ازاد که حداقل 4تا7 گیگ فضاست که مابقی فضای خالی من 18 وخورده ای بود که با اسم / و نوع فرمت ext3
    ولی بازهم مشکل بالانیومدن ویندوز سرجاش بود ومجبو ربه حذف لینوکس ونصب مجدد ویندوز شدم توقسمت گراب گزینه انتخاب سیستم عامل وجود داره وزمانی که OTHER روانتخاب می کنم باید ویندوز بالابیاد ولی این اتفاق نمیافته
    مشکل ازهاردم هم نیست چون با راهنمایی یه عزیز وبا استفاده از نرم افزار HDDSCAN_V2.8 هاردم روتست کردم وهیچ مشکلی نداشت
    شاید مشکل با عوض کردم نسخه ای از لینوکس برطرف بشه ونمی خوام دوباره دنبال کتاب ومرجع فارسی بگردم
    به نظرم شما داری یه جای کار اشتباه می کنی ! قبل از نصب فدورا ویندوزتون بوت می شد ؟
    توزیع پارسیکس برای شما مناسبتر است تا فدورا ! کتاب فارسی به همراه راهنمای نصب هم داره که از داخل LiveCD قابل دسترسی هست.

4. این کاربر از sudotux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه samaneh87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

به نظرم شما داری یه جای کار اشتباه می کنی ! قبل از نصب فدورا ویندوزتون بوت می شد ؟
    توزیع پارسیکس برای شما مناسبتر است تا فدورا ! کتاب فارسی به همراه راهنمای نصب هم داره که از داخل LiveCD قابل دسترسی هست.
    باوركنيد تمام مراحل رو درست مي رم
    اره ويندوز بالامياد قبل از نصب فدورا
    واولين باركه فدرا ي 7 نصب كردم سيستم اصلا فدورا رونشناخت وگفت كه كرنلش رونمي تونه پيداكنه ولي ويندوز بالامي يومد ودوباره كه نصب كردم فدورا بالااومد ولي ويندوز رو غير فعال كرد

--------
    پارميس هستم ولي چون سيستمم به خاطر نصب فدوراخراب شد اومدم خونه دوستم

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

باوركنيد تمام مراحل رو درست مي رم
    اره ويندوز بالامياد قبل از نصب فدورا
    واولين باركه فدرا ي 7 نصب كردم سيستم اصلا فدورا رونشناخت وگفت كه كرنلش رونمي تونه پيداكنه ولي ويندوز بالامي يومد ودوباره كه نصب كردم فدورا بالااومد ولي ويندوز رو غير فعال كرد

--------
    پارميس هستم ولي چون سيستمم به خاطر نصب فدوراخراب شد اومدم خونه دوستم
    دوست عزیز ابتدا یک مطلب بگم شما نیاز نیست هر دفعه ویندوز بریزید،‌ سی دی ویندوز رو بگزارید و بوت کنید بجای نصب به recovery برید و انجا دستور fixmbr رو بزنید تا سیستم ویندوز برگرده.
    ثانیا اگر به گفته ی خودتون ویندوز سر جاش هست و فقط بوت نمیشه! خوب شما بیا و فایل گراب رو آنقدر ادیت کن تا بوت بشه! بالاخره این ویندوز داره (حالا با اشتباه یا بی اشتباه سیستمنون) از یکجایی بوت میشه!

در مورد این که با یک نام کاربری دیگه اومدید!‌دوست من مگه شما خونه دوستت می ری نام کاربریت رو نمی بری
    یعنی از ایمیل اون هم استفاده می کنی
    موفق باشید

7. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نسخه ی پارسیکس زنده رومی شه نصب کرد؟؟
    یه گزینه ی نصب داره ولی من می ترسم نصب کنم یهو غات بزنه

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نصبش خیلی آسون تر از فدوراهه
    ولی اول راهنمای نصبشو بخونید و بعد باتوجه به راهنما نصبش کنید
    موفق باشید

10. این کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

من حداقل ده بار فدورا را در کنار ویندوز نصب کرده ام و هیچوقت این مشکل را نداشته ام ( آخرین بارش دیروز )

1. آیا نسخه ی ویندوزتان را عوض کرده اید ؟

2. swap را درست است که اسم و علامتی ندارد اما باید نوع پارتیشن را مشخص کنید .

3. به نظرم می رسد که گرفتاری از ویندوز باشد . آیا از این ویندوزهای دستکاری شده ( فارسی شده و گل و بلبل دار !! مثلا MRT و از این قبیل چیزها) استفاده می کنید ؟

12. این کاربر از Ceramic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من حداقل ده بار فدورا را در کنار ویندوز نصب کرده ام و هیچوقت این مشکل را نداشته ام ( آخرین بارش دیروز )

1. آیا نسخه ی ویندوزتان را عوض کرده اید ؟

2. swap را درست است که اسم و علامتی ندارد اما باید نوع پارتیشن را مشخص کنید .

3. به نظرم می رسد که گرفتاری از ویندوز باشد . آیا از این ویندوزهای دستکاری شده ( فارسی شده و گل و بلبل دار !! مثلا MRT و از این قبیل چیزها) استفاده می کنید ؟
    ویندوزم روعوض کردم
    ابتدا مدیا سنتر2005 بعد ویندوز 2004 وبعد سرویس پک 3 وبعدسرویس پک2 ودراخر سرویس پک 2نسخه ی طلایی
    swap ابتدا هیچ اسمی ندادم وبعد ازبین نوع پارتیشن ها swap روانتخاب کردم که گزینه بالا ش(یعنی نام پارتیشن )کاملا غیرفعال شد که نشانه درست بودنش به نظرمنه (شاید اشتباه برداشت کردم
    وقبلا یعنی حدود سه هفته پیش من با فدورا و مدیاسنترمشکلی نداشتم
    وبعدازعوض کردن نسخه ی فدورادچارمشکل شدم
    الان اگه بخوام فدوراهای قبلی مو نصب کنم مشکل حل میشه ولی به هیچ عنوان هیچ کارت صدای روپشتیبانی نمیکنه
    درهردوصورت مشکل اساسی دارم
    کاش بتونم از پارسیکس وصل اینترنت بشم تا دیگه نیاز به ویندوز به طوراساسی نداشته باشم
    Last edited by P A R M I S; 03-08-2008 at 12:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ma@@#'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    وقتي كه رسيدم اطلاع ميدم

پيش فرض

سلام من هفته ی قبل سه شنبه از sito.ir اوبونتو نسخه ی dvd رو خرید پستی کردم ولی تا حالا دستم نرسیده میگید چی کار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •