تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 74 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 739

نام تاپيک: TD-LTE - Wireless / شرکت زیتل - Zitel

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

زیتل Firmware جدیدی برای مودم P11 های خودش نسبت به نسخه 3.2.18 ارائه کرده؟
    روی این نسخه برای من سر انتخاب Cell مناسب رفتارهای عجیبی انجام میده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

زیتل Firmware جدیدی برای مودم P11 های خودش نسبت به نسخه 3.2.18 ارائه کرده؟
    روی این نسخه برای من سر انتخاب Cell مناسب رفتارهای عجیبی انجام میده.
    بله فریمور جدید داده 3.2.23 ولی برای همه مشترکا آپدیت انجام نشده

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

زیتل رو سرویس خانگی IP استاتیک نمیده. سرویس سازمانی هم ماهی 500 هزار تومان هست که گرونه به نسبت خانگی ماهی 150. به شما رو کدوم سرویس داره IP استاتیک میده ؟
    اوایل شروع به کار پرسیدم ازشون رو خانگی IP استاتیک نمیدادن دلیل روشنی هم نمی آوردن.
    رایگان ی دونه IP رو سرویس های ویژه داد

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

سلام
    کسی یوزر و پسورد ورود به تنظیمات رو داره
    من می خواهم دکل رو عوض کنم
    دیفالت مودمش farabord

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با فرابرد نمیتونی پاپ سایت و سل رو عوض کنید دسترسی ادمین میخاد

داره خودمونی میشه mobile-1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

چقدر کودکانه به اون دوستی که شما رو راهنمایی کردن جواب دادید
    شما با مطالب غلط خودتون سطح این تاپیک رو چند پله آوردید پایین
    هرچی که راجع به DNS نوشته بودید کاملا اشتباه هست گرامی لطفا با اطلاعات اشتباهی که دارید بقیه کاربرای انجمن رو گمراه نکنید
    اگه جنبه و ظرفیت شنیدن چیزی که باب میلتون نیست رو دارید و نمیاید به بنده هم بپرید باید خدمتتون عرض کنم که حق با @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست عزیزم
    درود
    بعد چند ماه الان اومدم اشتراک ریتل رو برای دوربین های مداربسته جایی تمدید کنم دیدم شده 235 هزار تومن!! که اومدم داخل تاپیک بگم دیدم شما هم پست یک سال پیش من رو ریپلای کردی!

آقا اصلا این حرفا رو نداریم با هم، به اندازه کافی تو این مملکت دارن تو سرمون میزنن که همین یه ذره هم هوای هم رو نداشته باشیم کار تمومه... الان رفتم دوباره پست خودم رو هم خوندم شاید لحنم رو بد منتقل کردم نمیدونم، به هر صورت از @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز هم عذرخواهی میکنم اگه یک درصد بی احترامی انجام گرفته چون واقعا منظوری نبوده پشت اون صحبت ها اینو قلبا میگم احترام یوزرهای قدیمی فروم به هر شکل واجبه.

اما راجع به بحثی که در مورد خود TD ایرانسل اون زمان انجام گرفت، هنوز هم صحبت من همونه نه فقط من! چندین و چند سال راجع به مشکل دانلود TD ایرانسل مفصل بررسی انجام گرفت توسط دوستان همین فروم تا مشخص شه داستان چی بوده. "دوستانی" هم که میگم جدای از این که تقریبا همه یوزرای خودمون میشناسنشون، کارهایی که این چند سال انجام دادن تو این داستانا مثل فریمورهایی که ادیت زدن و آنلاک مودم ها و ... تا کشورهای دیگه هم رفته!

نتیجه اون زمان این بود که آقا داستان TD ایرانسل برمیگرده به DNS که البته الان چند ماهم هست که برطرف شده اتفاقا من نگفتم صحبت های @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز غلطه، گفتم خیلی "کلی" هست و ارتباطی با ماجرای ایرانسل نداره. درست هم بود کاملا صحبت ایشون چنین مشکلی میتونه خیلی موارد مختلف جدای از DNS رو هم شامل بشه، اما در مورد "ایرانسل" ماجرا همون چیزی بود که دوستان بررسی کرده بودن و تماما برمیگشت به روت مزخرف و DNS هایی که ایرانسل استفاده میکرد اون زمان برای این شبکه.

به قدری سر این داستان اون زمان داخل تاپیک همسایه بحث شده بود که اصلا خسته کننده است بخواد دوباره استارتش زده شه، بعدا همون تاپیک رو یه سرچ کوتاه بزنی برای شما هم محرز میشه کاملا صحبت من و بقیه دوستان.

به هر صورت باز هم اگر لحنم بد بوده معذرت میخوام واقعا واقعا واقعا منظوری نبوده!
    Last edited by mobile-1199; 01-06-2022 at 23:05.

7. 2 کاربر از mobile-1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

روز سومیه که زیتل گرفتم. (محدوده تهران، خیابان پیروزی، نزدیک مترو پیروزی)
    دور و برمون کلی ساختمون بلند هست ولی با مهارت کارشناس نصب یه نقطه‌ی خرپشته رو پیدا کردیم که پارامترهای مناسبی داشت و نصب انجام شد.
    توی تایم های مختلف شبانه روز تست ازش گرفتم. ظهر، شب، صبح، ساعتای شلوغی؛ تحت هیچ شرایطی سرعت از 30 پایینتر نمیاد.
    گهگاهی هم تا 40 فیکس میده (البته به سرور داخلی)

سرعت دانلود از خارج هم با داخل تقریباً یکیه. پینگم به 8.8.8.8 حدود 100 هست و پایداری خوبی هم داره.
    درسته که رمز ادمین مودم رو نمیدن و آی پی اختصاصی هم نمیدن! (که ناراضیم از این بابت) ولی کیفیتش به نظر خوب میاد. امیدوارم همینطوری بمونه.

9. 2 کاربر از Ed96win بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

رفقا قضیه چیه من هر دو روز یکبار باید تماس بگیرم تا سرعت رو درست کنن!!!
    چرا اینجوریه این شرکت اوایل که گرفته بودم حدودا شش ماه پیش خوب بود هر چی جلوتر میره بدتر میشه انگار...

11. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان کسی میدونه مودم D-Link 2750u رو برای زیتل میدونه، من یه سری تنظمات رو اصلا پیدا نمیکنم

داره خودمونی میشه Citrix Systems's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    وضعیت زیتل سمت شرق تهران ، نارمک ، افتضاحه، شبا پهنای باند روی 4 5 مگ هست ، روزا هم روی 20 مگ
    شبا واقعا نمیشه هیچ کاری کرد ، دوستان راه حلی سراغ ندارند ؟چیکار باید بکنم ؟ اینطوری نمیشه استفاده کرد واقعا ، قبلا مبین نت داشتم انصافا سرعتش خیلی بهتر بود ، درسته حجمی بود اما سرعتش خیلی بهتر بود
    از مودم روی پشت بوم تا اکسز پوینت هم 30 متر کابل کشیده شده ، تاثیری داره ؟
    Last edited by Citrix Systems; 28-06-2022 at 16:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •