من جواب داده بودم همه رو :|
نميدونم چرا Tapatalk قاطى كرده send نشده :|
يادم رفت كپى كنم متنش رو [emoji24][emoji24][emoji24]
Sent from my iPhone using Tapatalk
من جواب داده بودم همه رو :|
نميدونم چرا Tapatalk قاطى كرده send نشده :|
يادم رفت كپى كنم متنش رو [emoji24][emoji24][emoji24]
مثل اینکه ایرانسل برنامه داره علاوه بر باند 3500 بره باند 2300 و cat6 tdlte هم بیاره .. امیدوارم مبین نت برنامه اونجوری داشته باشه برای رقابت و گرنه اوت میشه قشنگ
سلام دوستان ،
بنده میخوام در این یکی دو روز سرویس lte بگیرم
بین دو شرکت مبین نت و ایرانسل دو دل هستم
مبین نت : در منطقه ی ما پوشش داره و قیمت بسته هاش خیلی بهتر هست ولی میگن سابقه ی وای مکس خوب و پشتیبانیه خوبی نداشته ولی lte کسی رو نمیشناسم داشته باشه.
ایرانسل : فقط تا ابتدای خیابانمون پوشش lte داره و حتماً باید مودم فضای باز ZW101 بگیرم که گفتند گیرندگی خیلی قوی داره ولی وای فای نداره و باید اکسس پوینت هم براش بخرم (هزینه ی اضافه تر)
دوستانی که این سرویس ها رو دارند اگه بگن راضی هستن یا نه ممنون میشم.
تشکر پیشاپیش
مبین نت بسته های قیمت متنوع نداره ... مشکلش اینه !
ممنون ، از خود سرویس و سرعت و پشتیبانی و مودم ارائه شده راضی هستید ؟
اون مودم اکسترنال ایرانسل الکی هست مثل مودم های دیگش ... ایرانسل خیلی بده کیفتش . اون مودم یک مودم ( کاملا معمولی ) هست
مبین نت هم که گفتم خیلی بسته متنوع نداره .. بگردید بسته خوب اگه بود عضو بشید ... بقیه چیزاش بستگی به فاصلتون داره با دکل ..
دوستان میشه با این آی پی پینگ بگیرید؟> من تایم اوت شدید دارم (بعد 30ثانیه اول پینگ) اگر امکانش هست شما هم برای 20 30 ثانیه پینگ بگیرید و نتیجشو به من اعلام کنید. چون با اینترنت دیگه درسته.
104.160.142.35
با تشکر
(البته الان درست شد ولی این مشکل از دیشب هی داره اتفاق میوفته خیلی عجیبه)
Last edited by rezausa2020; 07-05-2017 at 10:39.
براى منم ٦-٧ بار time out داد ولى بعدش اوكى شد،متوسط ١٠٠ميلى ثانيه داد...
دوستان میشه بفرمایید این که میفرمایید شب ها سرعت میاد پایین منظور همون ساعت 2 تا هفت هست فقط؟ چون 20 صفحه اخیر رو خوندم یکی دو جا انگار گفته بودن 10 شب؟؟؟
بعضی از دوستان میگن شبا مشکل سرعت دارن ولی در کل ساعت رایگان سرعت میشه ۴ مگ
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)