تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 859 اولاول ... 94955565758596061626369109159559 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

داره خودمونی میشه Adrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

برای منم شدیدا مشکل داره
    سرعت که چند ماهه روی LTE حدود ۲ مگابیت بیشتر نمیره و از امشب دایما قطع میشه و باید مودم را روشن خاموش کنم یک نیم ساعت کار میکنه و دوباره از کار میوفته
    سعادت اباد تهران

Sent from my iPhone using Tapatalk
    شما هم اگر میشه بفرمایید مودمتون از کدوم مدله؟ Z6000 یا DT-350 ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اگر مودم من ایراد داشته باشه شما چه پیشنهادی میدین؟ این پشتیبانیشون که فکر نکنم زیر بار بره، چه باید کرد؟
    من مودم بيروني رو تهيه كردم مدل ZW101 واقعا كيفيت و گيرندگي عالي داره

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

اگر مودم من ایراد داشته باشه شما چه پیشنهادی میدین؟ این پشتیبانیشون که فکر نکنم زیر بار بره، چه باید کرد؟
    والا عوض که فکر نمیکنم
    به نظرم بفروشش رو‌دیوار یکی دیگه از ۳۵۰ تهیه کن
    چون من ۳۵۰ دارم هم پنلش خیلی درست حسابی تره هم خودش کلا کمپانیش درست درمون تره
    مودم خارجی هم من جای دیگه تست کردم گیرندگیش اونجوری که میگن نیست یعنی داخل بقل همین ۳۵۰ تست کردم بهتر که نبود بدتر بود
    اما چون میشه گذاشتش بسرون اونجا مسلما سیگنال بهتر هست
    ولی به نظر من بهترین مودمشون ۳۵۰ هست
    چون خودشونم فهمیدن اون یکی مدل ایراد داره قیمتشو اوردن پایین که زودتر تموم شه

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

ایرانسل حتی خرید ترافیک اضافه رو هم تو TDD اضافه نکرده
    واقعا با چه انگیزه ای این سرویس رو ارائه داده؟؟؟؟

5. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز مودم شما هم Z6000 هست؟

بله همین مدل هست. افت سرعت شدید که الان این موقع شب شده حدود 10 مگابیت البته با دانلود منیجر و 32 کانکشن ! همینطوری تک کانکشن که 3-4 مگابیت سرعتشه. بسیار مضخرف.

بله همین مدل هست. افت سرعت شدید که الان این موقع شب شده حدود 10 مگابیت البته با دانلود منیجر و 32 کانکشن ! همینطوری تک کانکشن که 3-4 مگابیت سرعتشه. بسیار مضخرف.
    تو حالت معمول idm چند سرعت میده بهت؟ همون 3 و 4 مگ بیشتر اوقات؟

این سرعت منه. با idm هم حدودای 2 اینطورا سرعت میده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

من فکر میکردم td lte سریعتر باشه من تو مشهد با 4جی گوشیم حداقل 80 90 مگابیت بر ثانیه سرعت دارم

فرستاده شده از SM-J700Fِ من با Tapatalk

پروفشنال william's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بچه ها به هیچ عنوان مودم z6000 نگیرید. قطعی های دایم و مکرر که نیاز به ریستارت نرم افزاری یا سخت افزاری داره. ساعات 2 تنظیم می کنی که یه فایل بگیره صبح بلند می شی می بینی چند درصد رفته و لینک مودم داره چشمک می زنه. حتی تو وای فای هم برای من قطعی داره. از روی 2 لپ تاپ و 4 گوشی چک کردم. قطع و وصلی های زیادی داره. به نظره من ایرانسل موظف تمام این مودم ها رو جمع اوری کنه و با مدل 350 جایگزین بشه چون ایراد اساسی داره. کم مبلغی هم نیست برای این مودم بی کیفیت.

9. این کاربر از william بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

بچه ها به هیچ عنوان مودم z6000 نگیرید. قطعی های دایم و مکرر که نیاز به ریستارت نرم افزاری یا سخت افزاری داره. ساعات 2 تنظیم می کنی که یه فایل بگیره صبح بلند می شی می بینی چند درصد رفته و لینک مودم داره چشمک می زنه. حتی تو وای فای هم برای من قطعی داره. از روی 2 لپ تاپ و 4 گوشی چک کردم. قطع و وصلی های زیادی داره. به نظره من ایرانسل موظف تمام این مودم ها رو جمع اوری کنه و با مدل 350 جایگزین بشه چون ایراد اساسی داره. کم مبلغی هم نیست برای این مودم بی کیفیت.
    با چیزایی که میخونیم به نظر میرسه این مدل مشکل اساسی داره یا باید با اپدیت درست کنن یا مودم ها عوض بشه که فکر نکنم با سیستم ایران انجام بشه

11. این کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان این مودم DT-350 هم آش دهن سوزی نیست که بخواین با اون عوضش کنید!
    اینم اگر آنتن ضعیف باشه (که معمولا هست)، هی بین وایمکس و TD-LTE سوییچ می کنه و بدون ریستارت معمولا توی این حالت درست نمیشه! تاحدی مشکل مشابه شما رو منم با DT-350 دارم.
    نقشه هاشم که ایرانسل کاملا چرته! با نقشه جدید دو جا رو من توی مشهد تست کردم. یک جا که باید پوشش داخلی هم داشته باشه بزور وصل میشه (نهایت SNR = 5db و حداکثر سرعت ۹ مگابیت)
    جای دیگه هم که داخل پوشش خارجی بود و با مرز پوشش داخلی فاصله زیاد داشت، آنتن به نسبت بهتر (SNR = 21 db و با سرعت حدود ۳۸ مگابیت ) (تست ها با speed test )
    تهران هم جایی که هستم باید پوشش داخلی داشته باشه (خونه پنجره شمالی و جنوبی داره)، فقط پنجره جنوبی آنتن میده اونم به زور (حداکثر 5 db و معمولا حدود 1 db )،‌سمت شمالی خونه که به دکل نزدیک تره هم کلا وصل نمیشه!
    به پشتیبانی هم گزارش دادم یک بار هم خودشون زنگ زدن ولی هنوز مشکل حل نشده! معلوم نیست چه غلطی می کنن! حیف این همه پول!

13. 2 کاربر از karname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Adrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان این مودم DT-350 هم آش دهن سوزی نیست که بخواین با اون عوضش کنید!
    اینم اگر آنتن ضعیف باشه (که معمولا هست)، هی بین وایمکس و TD-LTE سوییچ می کنه و بدون ریستارت معمولا توی این حالت درست نمیشه! تاحدی مشکل مشابه شما رو منم با DT-350 دارم.
    نقشه هاشم که ایرانسل کاملا چرته! با نقشه جدید دو جا رو من توی مشهد تست کردم. یک جا که باید پوشش داخلی هم داشته باشه بزور وصل میشه (نهایت SNR = 5db و حداکثر سرعت ۹ مگابیت)
    جای دیگه هم که داخل پوشش خارجی بود و با مرز پوشش داخلی فاصله زیاد داشت، آنتن به نسبت بهتر (SNR = 21 db و با سرعت حدود ۳۸ مگابیت ) (تست ها با speed test )
    تهران هم جایی که هستم باید پوشش داخلی داشته باشه (خونه پنجره شمالی و جنوبی داره)، فقط پنجره جنوبی آنتن میده اونم به زور (حداکثر 5 db و معمولا حدود 1 db )،‌سمت شمالی خونه که به دکل نزدیک تره هم کلا وصل نمیشه!
    به پشتیبانی هم گزارش دادم یک بار هم خودشون زنگ زدن ولی هنوز مشکل حل نشده! معلوم نیست چه غلطی می کنن! حیف این همه پول!
    هر دم از این باغ بری میرسد! چقدر خوب شد که بالاخره یک نظر هم از شما که DT-350 دارم میخونم و مشکلات این مودم هم اینجا نوشته میشه و بررسی میکنیم. بقیه دوستان گرامی هم بیان و اینجا راجع به تجربه خودشون از مودم های TDD مخصوصا DT-350 بنویسند تا همه چیز این کلاه برداری بزرگ مشخص بشه.

جناب karname عزیز من خیلی مایلم که شما با جزئیات بیشتری این قطعی مودم رو توضیح بدید مثلا اینکه سطح سیگنال شما چقدره یا توی کدوم منطقه و محل هستید و اینکه چه زمانهایی این قطعی اتفاق میفته و چند تا عکس هم کنار هم اینها همه ما رو بهتر روشن میکنه. ممنون
    Last edited by Adrian; 10-12-2016 at 10:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •