شما که فیفا باز هستید از شما بعیده که یکم بیشتر بازی کرده باشید !
و در ضمن مثل روز روشن هستش که PES و تیم سازنده همیشه با کمبود شدید زمان مواجه هستن . خب مشخص هستش شما در مورد تیم سازنده بازی اطلاع ندارین .
چیزی که تو یه زمان محدود و مشخص ساخته میشه نمیخواد کامل باشه و نه تنها این هیچ بازی کامل نخواهد بود ! تیم سازنده خیلی کوچک و کم تعداد هستند و اصلا اون رو با تیم سازنده بازی مورد علاقه تان مقایسه نکنید ! که البته می تونیم بگین با اون ظرفیت پایین یه شاهکار ارایه دادن به خصوص در بخش گیم پلی و بالانس و فیزیک به یقین خیلی جلوتر هستند این رو من نمیگم به وفوور در فروم های خارجی تمجید شده از بازی و خیلی ها بعد چندین سال به PES برگشتن .
مساله الان دقیقا سر امتیاز هستش که چرا IGN به بازی که میشه گفت بدون لیسانس این نمره رو داده ! مساله خط آخر صحبت های من هستش .
الان نسخه دمو رو واسه چی گذاشتن ؟! یکی از علت هاش واسه اینکه طرف که به قول شما می خواد پول بده بخره قبلش بره تست کنه و ببینه خوشش میاد یا نه بعدش بخره !
عجله و شتاب زدگی رو تو بازی FIFA17 با اون توپ بادکنکی و نقض قوانین فیزیک نیوتون البته با دارا بودن تیم سازنده عظیم و البته با بودجه عظیم تبلیغات نمیشه حس کرد ؟!
طبیعی و مسلم هستش که پیام هایی مخالف در مقابل نقدهای هر دو بازی نوشته بشه و البته مهم هستش که اون ها رو کی نوشته !
مرسی که IGN رو هم زیر سوال بردین !

پس الان بلاخره نمره IGN به FIFA17 چیه قضیه اش ؟! این رو قبول دارین یا نه ؟!
عزیز دل ، در نهایت با شناختی که من از شما دارم همیشه باید یه حرفی برای گفتن داشته باشید !!!