دوستان، اصرار بر خرید سیم هایوب چیه؟ قیمت هاش که خیلی مسخرست....مزیتی داره که من اطلاع ندارم؟
دوستان، اصرار بر خرید سیم هایوب چیه؟ قیمت هاش که خیلی مسخرست....مزیتی داره که من اطلاع ندارم؟
جایی که Adsl هاش بیشتر از 4 مگ نمیکشه و Tdlte و وایمکس آنتن نداده و نخواهد داد و برای سرعت بالاتر نسبتا و قیمت کمتر مجبور به استفاده از همین سیم کارت ها با قیمت مسخره هستیم .
متری 1 میلیون برای کابل کشی فیبر نوری قیمت دادند . البته با توجه به اینکه مخابرات آشنا داشتم .
وگرنه یا باید از اپراتورهای همراه گیگی 3 به بالا اینترنت بگیرم یا با همین های وب بسازم![]()
يه مثال ساده برات بزنم ، من زياد دانلود ميكنم يه بسته 600 گيگي هاي وب ميگيرم رومينگ ميكنم رو شبكه ايرانسل با حداقل سرعت دانلود 30 مگابيت دانلود ميكنم .
بسته هاي وب رو ميگيرم 4,791,000 ریال در حالي كه هيچ كدوم از شركت هاي ايرانسل و همراه اول و رايتل چنين بسته اي با چنين حجم ترافيكي ارايه نميدن.
بعد اگر همين بسته رو از شركت هاي ارايه دهنده ADSL مثل شاتل بگيري قيمت ش ميشه 13,080,000 ریال اونم اگر خيلي كيفيت سيم كشي ت خوب باشه با سرعت 16 مگابيت
پس قاعدتا هاي وب خيلي مزيت ها داره نصبت به اپراتور هاي ديگه ...
![]()
معذرت میخوام فکر میکردم باید اینجا سوالمو مطرح کنم..ممنون که جواب دادین![]()
معذرت میخوام فکر کردم اینجا باید مطرح کنم مرسی که جوابمو دادین![]()
ممنون
به اون دو تا توجه نکردم...
چون من خودم از بسته ۱۰۰ گیگ سالیانه استفاده میکنم، دیدم های وب گرون تر میافته ....
اپراتور های معمولی به نفع من هست تو این بسته ها
دوستان کسی بحث رومینگ های وب رو از طریق سامانه 195 پیگیری کرده ؟
جواب های پشتیبانی های وب خیلی مسخرس
این که رومینگ رو غیر فعال میکنن غیرمنطقیه
بنظرتون راهی بجز 195 هست یا نه ؟
رومینگ داشتن روی خط های وب به دلیل اختلالات شبکه و مشکل فنی هست .
رومینگ برای سیم کارت های سازمانی و سیم کارت ادارت و سازمان های دولتی هست .
شما بسته رو حدود 8000 تا 9000 ریال بخرید و روی رومینگ ایرانسل استفاده کنی برای اون بسته های مصرفی های وب باید 30000 تا 40000 به ایرانسل پرداخت کنه . با این رویه همون رومینگ هایی که دارید بی سرو صدا استفاده کنید . اگر هم قطع شد کاری نمیتونید انجام بدید .
سیم کارت امروز رسید بالاخره، برای فعال شدن VoLTE باید درخواست داد؟
![]()
سلام دوستان
من برای سیم کارت 4جی های وب ثبت نام کردم و منتظر ارسال مدارک از سمت های وب هستم،فقط وقتی داخل گوشی شیامی میام سرچ شبکه ها را میزنم شبکه های وب را نمیتونه سرچ کنه ولی زمانی که رومینگ گوشی را روشن میکنم و مجدد سرچ شبکه میزنم میبینم 43212 4G به لیست شبکه ها اضافه میشه.
با این حساب شهری که خودم ساکن هستم های وب میتونه پوشش بده؟
و اینکه اگر از سمت های وب زنگ زدن برای ارسال مدارک شهری که خودم ساکن هستم رو میتونم ادرس بدم؟ چون روستایی که زدم از توابع شهری که ساکن هستم.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)