سلام كسي برنامه اي داره كه بشه با فرستادن اس ام اس گوشي رو قفل كرد
سلام كسي برنامه اي داره كه بشه با فرستادن اس ام اس گوشي رو قفل كرد
من تا حالا همچين چيزي نشنيدم ولي اگه بشه محشر ميشهنوشته شده توسط hnct2006
.
اگه كسي راجع به اين ميدونه خواهشا زودتر جواب بده
لطفا يكي هم جواب ما رو بده.يه برنامه واسه 6600 مي خوام كه بتونه فايل هاي mp3 رو به عنوان زنگ موبايل پخش كنه.و يك برنامه ديگه كه بتونه عكس هايي رو كه روي گوشي هستن رو مثل ACD See به صورت كوچيك نشون بده و فرضا بزار روي background گوشي.لطفا full ورژن بزارين. خيلي ممنون.
سلام دوست عزيزشما در قسمت تنظيمات گوشي ميتوانيد اينكار را انجام دهيد:نوشته شده توسط nazi6600
منو را باز كن برو به settings گزينه پنجم security را انتخاب كن و گزينه phone and SIM را انتخاب كن گزينه چهارم Auttolock period را انتخاب كن بعد User defined را تيك بزن در اين قسم از شما درخواست تايم ميكند يعني بعد از چند دقيقه ميخواهيد گوشي قفل بشه/مثلا 10را تايپ كنيد كهبعد از 10 دقيقه گوشي قفل بشه/شما با وارد كردن عدد و زدن ok حالا از شما lock code ميخواهد كه اكثر گوشي ها پيش فرض 12345 ميباشد /انرا وارد كنيد وokبزنيد///گوشي شما از اين به بعد در صورت كار نكردن با آن بعد از تايمي كه بهش دادين مثلا 10دقيقه قفل ميشود و از شما كد را ميخواهد//ضمنا در گزينه پايينتر آنlock code شما ميتوانيد كد خود را تغيير دهيد كه اول كد قديمي را ميخواهد بعد كد جديد.
شما با فعال كردن اين هر موقع گوشي را خاموش كرديد و روشن كنيد از شما كد ميخواهدو روشهايي ديگر هست كه موقع اظطراري صفحه كدخواستن را بياوريد روي صفحه
اميدوارم تونسته باشم مطلب را برسانم
من برنامه ای میخوام که بشه فهمید کسی که الان بلوتوثش روشنه شمارش چنده؟
راستی یکی از دوستام گفت کدی هست که وقتی اونو به موبایل میدی 3 دقیقه ی اول صحبتتو مجانی برات حساب میکنه کسی این کد رو داره؟
Last edited by rb97; 08-02-2006 at 11:38.
با موبیلاک جدید شماره طرف میشه فهمید ولی هنوز کرک نشده ونخواهد هم شد.نوشته شده توسط rb97
با سلام خدمت دوستان عزيز
اگر كسي برنامه اي داره كه ميشه گوشي سامسونگ مدل آ800 رو فلش كرد به ما يه حالي بده
با تشكر
smt
E-Mail : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...من برنامه powermp3 1.01رو دانلود كردم اما ريجستري مسخواد......اگه كسي برنامه شو داره بزاره؟لطفا"
آقا كسي برنامه fccoller 3.3را نداره براي ما لنكش بگذارد سه روز پيش تا حالا درخواست كرديم كسي نبود
نوشته شده توسط amin123456789
ديگه برنامه اي براي اينكار نيست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)