شما برو سراغ واید
LG 206 WTQ
SAMSUNG 2032BW
کنراست هردو 1:3000 این یعنی تضاد تاریکی و روشنایی
brighte ness یعنی شدت روشنایی تصویر
شما برو سراغ واید
LG 206 WTQ
SAMSUNG 2032BW
کنراست هردو 1:3000 این یعنی تضاد تاریکی و روشنایی
brighte ness یعنی شدت روشنایی تصویر
سلام
الان مدتیه
وقتی سیستم رو روشن میکنم مانیتو روشن نمیشه
میشه بگشن مشکل از کجا میتونه باشه ؟
ممکنه از سرما باشه ؟
سلام من هم تقریبا همین مشکل دارم اما اول روشن میشه loading windowsهم میره اما بعد از اون یه دفعه monitorخاموش میشه چرا؟؟؟اما به tv وصل میشه البته می دونین که سیمی که به tv میخوره با اونی که ه monitor میخوره از 2جای متفاوت کارت گرافیک خارج میشن ...... به نظرتون مشکل می تونه از جایی باشه که سیم monitor به گرافیک وصل میشه باشه؟؟؟؟؟باید چیکار کنم؟؟؟لطفا زود تر بگین از بی monitor ی مردم!!!!
دوستان سلام میخواهم مانیتور خودم که samsung sync master mb17985 است را بفروشم ویه lcd بگیرم و هیچ اطلاعاتی در این مورد ندارمفقط شنیدم lcd به چشم آسیب کمتری میزنه
لطفا راهنمایی کنید چی بخرم با تشکر
![]()
سلام
بستگی داره شما تا چه حدی بخواهی هزینه کنی
پیشنهاد من یکی از مدل های زیر است
samsung
1731
1931
از مدل های واید هم
1931
اگه میتونی بیشتر هزینه کنی مدل های 20 و 22 واید هم میتونید روش فکر کنید
Last edited by ali65; 17-02-2008 at 22:14.
دوست عزیزاگه میشه قیمتا را برام بگو اگه میشه عکس وامکانات را هم برام بگو بازم ممنون
![]()
سلام
این مشخصات 1931bw ا عکس
قیمت ها را الان دقیق ندارم ولی مدل 931 bw باید حدود 360 شاید یا کمی کم و بیش باشه
مدل cw هم باید 5 تا 10 تومان گرون تر باشه
مابقی مدل ها را نیز می توانید از سایت زیر ملاحظه نمایید و مقایسه کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ali65; 18-02-2008 at 13:24.
کسی در مورد مانیتور زیراکس اطلاعانی داره به من بده؟ از Lg و samsung بهتره؟
دوستان مانیتور من Lg 1960tr هست وقتی یه صفحه ای رو با موس میگیرم و به صورت عمودی و افقی جا به جا میکنم نوشته های مشکی روی صفحه از خودشون سایه سفید جا میزارن اول زیاد اهمیت نمی دادم گفتم شاید عادی باشه ولی وقتی با مانیتور دوستم که مدل L1530s مدلش خیلی پایینتر از مال من هست مقایسه کردم دیدم که اینطوری نیست حالا به نظر شما این مانیتور ایراد داره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)