من تهران هستم نمیدونم بدنه گارانتی کجا داره
نظر خودم روی uf850 بود سایز 49 اینچ
که توسایت های خارجی گفته شده رفرش ریت پنلش 120 هست اگه اشتباه نکنم
ju7000 چطوره ؟ سرعتش خوبه؟ و کنترل جادوی ال جی داره؟
من تهران هستم نمیدونم بدنه گارانتی کجا داره
نظر خودم روی uf850 بود سایز 49 اینچ
که توسایت های خارجی گفته شده رفرش ریت پنلش 120 هست اگه اشتباه نکنم
ju7000 چطوره ؟ سرعتش خوبه؟ و کنترل جادوی ال جی داره؟
Last edited by pcelite; 26-03-2016 at 14:21.
دوست عزیز یکم بیشتر بزارین میتونید مدل 55 بگیرین
نخیر 850 پنلش 100 هرتز هستش
ازju7000 زیاد اطلاعات ندارم اما بچه های سایت خریدن چند نفر120Hz هستش پنلش
ولی فکر کنم
خوب همون ju7000 انتخاب کردم چون اولویت اولم پنل 120 به بالا بودفکر هم نکنم با این پول 3 یا 4 تومن من پنل 128 که سه بعدی و اسمارت هم باشه تو سایز 48.49.50 گیر بیاد درسته؟
سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید برای خریدم
من میخوام حداکثر تا مبلغ 3 میلیون تومان یه تلویزیون بخرم بین 43 تا 50 اینچ و برام 3D اصلا اهمیت نداره ولی کیفیت تصویر بالا و عمر تلویزیون خیلی مهمه، لطفا چند مدل معرفی کنید.
بعضی ها میگن میتونم 4K های سامسونگ و الجی هم با این قیمت بگیرم ولی عده ای میگن 4K این رنج قیمت رفرش ریت خوبی نداره و رفرش ریت پایین دارن! و بهتره FHD های با رفرش ریت بالا بگیرم.... در همین راستا بهم سونی w800c رو پیشنهاد کردند که هم 43 و هم 50 اینچ داره و بدون گارانتیش رو از بانه میتونم حدود 3 میلیون بخرم... نظر دوستان چیه؟؟ هم نظرتون رو درباره این مدل سونی بگید و هم بهم توی این رنج قیمت FHD یا 4K های با کیفیت با رفرش ریت بالا معرفی کنید ممنونتون میشم.![]()
اگه شما هم مثل من دنیال رفرش ریت هستینju7000 بالاترین نرخ رفرش ریت تو این رنج قیمت داره که 128 هست 4k هم هست ولی نمیدونم اسمش تو ایران چیه ولی بدونه گارانتی بگردی میتونی پیدا کنی
سلام ممنونم دوست عزیز از راهنماییتون، فرمودید رفرش ریت گزینه ی پیشنهادی شما 128 هست؟ اما Sony W800C رفرش ریت 800 داره... که فکر میکنم خیلی بهتر باشه... اینطور نیست؟
به هر حال ممنونم از پیشنهادتون، ممنون میشم دوستان دیگه هم نظرشون رو درباره سوالم و تلویزیون Sony 43W800C بفرمایند و راهنمایی کنند.![]()
دوست من عدد800رفرش عدد کامپیوتری هست و برای ju7000بالای 1000هست اما پنل اینا کلا 128هست نهایتن256 اونی هم که شما گفتین 128هست. منم بین این دو موندم
سلام ممنونم از راهنماییتون، الان توی سایت بانه دیدم 3.870.000 زده قیمتش رو (البته 50 اینچ)، یکم قیمتش بالاست :( این مدل زیر 50 اینچم داره؟؟ سونی w800C با اینکه 4K نیست بنظرتون میتونه رقیب JU7000 باشه؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. با سپاس![]()
j7000 فقط در صورت اجرای کلیپ 4k برتر هست .
در صورت اجرای محتوای یکسان Full HD و یا اجرای شبکه های تلویزیونی معمول به نظرم سونی کیفیت بالاتری داره .
سلام دوست عزیز، ممنونم از راهنماییتون، راستش من میخوام حداکثر 3 تا 3.300 هزینه کنم، برند هم ملاکم نیست، ولی کیفیت ساخت (عمر و دوام) و کیفیت تصویر برام خیلی مهمه، اینم بگم اصلا 3D به کارم نمیاد و نیاز ندارم، چی پیشنهادتونه؟؟؟ ممنونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)