سلام
متاسفانه در اپلیکیشن Mail نمیتونم اکانت گوگل اضافه کنم
بعد از کلیک روی اسم Google در حد چند صدم ثانیه تصویر صفحه لاگین گوگل رو میبینم ولی بلافاصله این پیام میاد:
We can't connect to the service you need right now. Check your network connection or try this again later
ممنون.
با VPN یا فییلتر شکن هم امتحان کنید.
بهتره Mail هم اگه آپدیت نیست آپدیت کنید + restart.
ویندوز 7 نصب کردم روی لپتاپ بعد پیام اومد که رایگان اپدیت کنم به 10 . منم مراحلشو انجام دادم . دانلود کردم . ولی موقع نصب تا 99 درصد میره و دیگه واکنشی نداره. علت چیه ؟
سلام
ویندوز 10 pro نصب کردم آپدیت هم شد شماره آپدیت یادم نمیاد حدودا 3.6 گیگ هم بود بعد از اون کلیه از قابلیت های خوبش مثل گزینه های Power تو کلیک راست و ... از بین رفت .
مشکل دیگه هم عوض شدن فونت ، من اون فونت Segoe UI رو خیلی دوست دارم چجوری باید برش گردونم؟
من خودم 10 ندارم ولی یه سرچ زدم این 2تا فایل reg رو پیدا کردم واسه تغییر فونت ویندوز
این دستورات رو توی notepad کپی کنید و با پسوند reg ذخیره کنید.بعد از اجرا باید logout و login کنید.restart هم جواب میده
این واسه تغییر فونت ویندوز به فونت پیشفرض که همون Segoe UI هستش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم واسه تغییرش به فونت دیگه.جای Tahoma باید اسم فونتی که میخواید رو بنویسید
من خودم تست نکردم و صرفا نتیجه ای که بعضیا توی اینترنت تایید کرده بودن رو نقل کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از لطفتون اسم فایل چی باید باشه؟
وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم مینویسه آماده شدن برای آپدیت اتوماتیک بعد یه صفحه میاره که نوشته ریکاوری
فرستاده شده از LG-D855ِ من با Tapatalk
سلام
ویندوز 7 استفاده میکنم
ویندوز 10 از لحاظ استفاده از منابع سیستم و خوب بودن چطور هست نسبت به 7 و 8 ؟
وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم مینویسه آماده شدن برای آپدیت اتوماتیک بعد یه صفحه میاره که نوشته ریکاوری
فرستاده شده از LG-D855ِ من با Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)