تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 115 اولاول ... 94955565758596061626369109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 1146

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2016

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

PES 2016 JVPES Patch 2016 v0.1 Released Sep 17, 2015

Salve salve rapaziada, anúncio para vocês o primeiro patch da JVPES para o PES 2016 PC! Neste patch licenciamos todos os clubes do jogo, adicionamos uniformes em todos os clubes e realizamos algumas transferências. LEMBRANDO ESSE PATCH É BÁSICO!!!

*Tradução e Narração PTBR do PES 2016
    Conteúdo do Patch:
    Transferências 90% Europa 70% Brasil. (NÃO CRIAMOS JOGADORES NESSA VERSÃO)
    Premier League: Nome dos times, emblema, kits 100%
    Sky BET Championship: Nome dos times, emblema, kits 100% (2ª divisão Inglaterra)
    Ligue 1: Já está correta padrão.
    Ligue 2: Já está correta padrão.
    Série A TIM: Nome dos times, emblema, kits 100%.
    Série B: Nome dos times, emblema, kits 100% (2ª divisão Itália)
    Everedise: Já está correta padrão.
    Liga BBVA: Já está correta padrão.
    Liga Adelante: Já está correta padrão. (2ª divisão Espanha)
    Liga Portuguesa: Nome dos times, emblema, kits 100%.
    Brasileirão Série A: Nome dos times, emblema, kits 100%.
    Primeira Division: Nome dos times, emblema, kits 100%. (Campeonato Argentino)
    Campeonato Chileno: Nome dos times, emblema 100%.

2. 2 کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

PS4 یا طعم PES2016 .

4. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

چرا کسی این مسأله براش مهم نیست؟ شاید براتون عجیب باشه ولی من از حدود 10 سال پیش بیشتر از اینکه خودم بازی کنم، در حالت cpu با cpu مسابقه و جام میذارم و فقط نگاه میکنم، حتی رو کاغذ جدول و جدول گلزن ها و غیره هم مینویسم. البته مستر لیگ رو هم میذارم رو حالت "کوچ مد" و بدون اینکه خودم بازی کنم بازی تیمم رو نگاه میکنم و لذت میبرم، خوشبختانه این سری بازی تیم ها در حالت کوچ مود خیلی طبیعی و هیجان انگیز شده برعکس نسخه قبل. اما همچنان از اون ایراد اول ناراحتم. توی نسخه های قدیمی تر حتی میشد "کونامی کاپ" و لیگ گذاشت و همه تیم ها رو cpu بازی کنه، من واقعن مثل تماشای فوتبال واقعی از تماشای جامی که خودم میذاشتم بین تیمها لذت میبردم. که این هم چندین ساله حذفش کردن.
    من هم کاملا به مسایل مرتبط به آنالیز فوتبال علاقمندم و بازیهای واقعی رو سعی میکنم جور دیگه ای ببینم.
    در pes هم امسال هم در مستر لیگ و هم در کوچ مود،آمارهای جالبی از بازیکنان ارائه میشه.در حالت کوچ مود اگه به حالت data برید (با زدن دکمه 3 یا مثلث) میبینید که آمارهای جالبی مثل تعداد دفعات لمس توپ،شوتها،توپ گیری و آمارهایی از کل تیم لحظه به لحظه ارائه میده.در مورد مسترلیگ هم قبلا توضیحاتی داده بودم.منتظرم یه پچ کامل بیاد تا مستر رو شروع کنم.

متاسفانه بجز حالت کوچ مود،نمیشه بازی cpu vs cpu گذاشت.من در هر نسخه ای حداقل در دو بازی این حالت رو میذارم تا ببینم که تیمها چقدر شبیه به حالت طبیعی خودشون بازی میکنند و واقعا تجب میکنم که دوستان میگن تفاوتی بین تیمها نمی بینند.

----------------------
    من اون شور و شوق تماشاچیان که دوستان میگند رو حس نمیکنم البته شاید مشکل از سیستم باشه.من در قسمت ستینگ،هم استریو رو تست کرده ام و هم سوراند اما باز هم صدای تماشاگران بخصوص موقع گلزنی اصلا جالب نیست.برای شماها چجوریه؟
    Last edited by mohammad_87; 19-09-2015 at 12:25.

6. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen-jj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

----------------------
    من اون شور و شوق تماشاچیان که دوستان میگند رو حس نمیکنم البته شاید مشکل از سیستم باشه.من در قسمت ستینگ،هم استریو رو تست کرده ام و هم سوراند اما باز هم صدای تماشاگران بخصوص موقع گلزنی اصلا جالب نیست.برای شماها چجوریه؟
    صدای تماشاگرا برا من عالیه حرف نداره ولی من یه مشکل دیگه دارم اینکه توی هوای بارونی ، توپ که میخوره زمین هیچ اثری از آب دیده نمیشه ! گرافیکم خوبه رو high هم بازی میکنم ، برا شما چجوریه ؟
    راستی این حالت هوای متغیر چی شد ؟ سر کاری بود ؟

- - - Updated - - -

----------------------
    صدای تماشاگرا برا من عالیه حرف نداره ولی من یه مشکل دیگه دارم اینکه توی هوای بارونی ، توپ که میخوره زمین هیچ اثری از آب دیده نمیشه ! گرافیکم خوبه رو high هم بازی میکنم ، برا شما چجوریه ؟
    راستی این حالت هوای متغیر چی شد ؟ سر کاری بود ؟

8. 2 کاربر از mohsen-jj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

KONAMI اعلام کرد، اولین آپدیت رسمی بازی هفته آینده منتشرخواهد شد .

- - - Updated - - -

KONAMI اعلام کرد، اولین آپدیت رسمی بازی هفته آینده منتشرخواهد شد .

10. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

دوستان نکته ی جالب در مسترلیگ
    شما چند هفته مونده به نیم فصل اگر خوب با تیم نتیجه بگیرید درخواست از تیم ها برای مربی گری بهتون داده میشه و میتونید در همون نیم فصل تیم رو عوض کنید و دیگه نیاز نیست تا اخر فصل صبر کنید و پیشنهادات رو بررسی کنید

فقط از دوستان کسی اموزش دریبل داره ؟ حیف هست فوتبال به این زیبایی دریبل بلد نیستم

12. این کاربر از Ali_pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

گیم پلی ۲۰۱۵ بهتر بود. کل تیمها شبیه هم شدن. چ با تیم در پیت بازی کنید چ ب با بارسا یا رعال هیچ تفاوتی احساس نمیکنید. بازیکنها هم همه شبیه هم شدن با دروازه بان میتونید در حد کریس رونالدو دریبل بزنید
    نظر من دقیقا برعکسه من تو 15 با رئال بازی میکردم و با یه تیم داغون بازی میکردم هردوتاشون یجور بودن و خیلی سخت میشد بعضی اوقات مخصوصا وقتی ک میزبان بودن!!!
    ولی الان خیلی بهتر شده وبازیکنا هم خیلی تفاوت دارن الان براوو با اینکه قدرتش از کاسیاس کمتره ولی خیلی بهتر دروازبانی میکنه واس من!

- - - Updated - - -

گیم پلی ۲۰۱۵ بهتر بود. کل تیمها شبیه هم شدن. چ با تیم در پیت بازی کنید چ ب با بارسا یا رعال هیچ تفاوتی احساس نمیکنید. بازیکنها هم همه شبیه هم شدن با دروازه بان میتونید در حد کریس رونالدو دریبل بزنید
    نظر من دقیقا برعکسه من تو 15 با رئال بازی میکردم و با یه تیم داغون بازی میکردم هردوتاشون یجور بودن و خیلی سخت میشد بعضی اوقات مخصوصا وقتی ک میزبان بودن!!!
    ولی الان خیلی بهتر شده وبازیکنا هم خیلی تفاوت دارن الان براوو با اینکه قدرتش از کاسیاس کمتره ولی خیلی بهتر دروازبانی میکنه واس من!

14. این کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه akharen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    زادگاه قیصر

پيش فرض

بچه ها تنظیمات دسته کجا پیدا کنم بزنم قاطی شده

- - - Updated - - -

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

فایل setting در محل نصب بازی
    ------------------------------------
    جالبه ترک we will rock you بصورت پیش فرض در هیچ قسمتی در پلی لیست نیست.برید از قسمت تنظیمات داخل بازی،برای منوها یا هایلایت ها تیک این آهنگ رو بزنید.هم برای pes خاطره انگیزه و هم یکی از بزرگترین آهنگهای تاریخ موسیقی هستش.

17. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام دوستان یک مشکل عجیب دارم
    بازی درست اجرا می شه
    اما فایل setting.exe برا من اجرا نمی شه
    ویندوزم 8.1 هست دایرکتیس VC++ و دات نت رو هم نصب کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •