اين مهمه!!ولی به هر حال تلاشمون رو ادامه میدیم.
نتيجه اش رو به ما هم اطلاع بده.
اين مهمه!!ولی به هر حال تلاشمون رو ادامه میدیم.
نتيجه اش رو به ما هم اطلاع بده.
سلام ...من میخوام یه پرینتر یا یه چند کاره بخرم دور و بر 150 تومنم بودجه دارم.
شرایطم هم اینه:
• حتی الامکان بطور خودکار بتونه روی دو طرف کاغذ چاپ کنه. که مثلا برای چاپ یه مقاله 50 صفحه ای مجبور نشم 50 تا برگه هم مصرف کنم.
• هزینه شارژش کم باشه و کارتریجش هم ارزون در بیاد. مهم نیست اگه مجبور بشم زود به زود هم جوهرش را عوض کنم فقط میخوام هزینش کم در بیاد.
• اگه هم مجبور بشم مثلا هر هفته حتما یه پرینت باهاش بگیرم تا خشک نشه مهم نیست هزینش برام مهم تره.
• بهتر نیست به جای اینکه یه پرینتر تک رنگ لیزری بگیرم برم یه چند کاره رنگی جوهر افشان بگیرم؟
• هزینه نگهداری این دو نوع چه فرقی با هم دارند؟
• در صورتی که شما پیشنهاد میکنید چند کاره جوهری بگیرم ترجیح میدم اسکنرش از این در دارها باشه تا اگه خواستم چیز کلفتی هم اسکن کنم بتونم.
• در ضمن میخوام hp بگیرم چون انگار این مارک از باقیشون بهتره.
- اگر کار شما بيشتر مقاله و صفحات وب هست. ليزري بهتره.
- پرينتر هايي که دو رو چاپ ميکنند هم ابتدا يک رو رو ميزنن بعد دوباره کاغذ رو ميکشن تو اون ورش رو ميزنن. در ضمن کار سختي نيست، ابتدا مثلا صفحات زوج يا فرد رو ميزني بعد کاغذ ها رو برميگردوني و اون ورشون اون يکي صفحات رو ميزني (کاري که خود من هميشه ميکنم)
- اگر ليزري ميگيري يک مدلي بگيري که خودت بتوني شارژ کني کلا خيلي ارزون در مياد (دوستان پيشنهاد مدل بدن)
در باره بقيه موارد دوستان نظر بدن.
راستي به نظر من هم hp در بازار بيشتره، و بهتره.
در ضمن يک پرينتر ليزري + اسکنر خوب تقريبا 200 تومن جدا در مياد. حالا انتخاب با خود شماست
دست شما درد نکنه
منم خودم توی فکرم این بود که یه پرینتر بگیرم بعدا یه اسکنر هم بگیرم چون اگه سر هم باشند یکیشون که خراب بشه اون یکی هم خراب میشه.
حالا من یه سوال دیگه دارم:
به نظر شما بهتر نیست یه پرینتر رنگی بخرم تا حدود قیمت 150 تومن ولی فعلا کارتریجهای رنگیش را جا نزنم بعدا که اسکنر هم خریدم اونها را جابزنم؟
با اونها هم میشه بدون جا زدن کارتریجهای رنگیش فقط با مشکی کار کرد؟
اصلا پرینتر رنگی خوب با این قیمت هست یا باید همون سیاه را در نظر بگیرم؟
پرینتر لیزری سیاه از هر نظر برای کارهای سنگین متن نسبت به جوهر افشان ارجحیت داره. ( چه از نظر سرعت چاپ و چه از نظر هزینه برای هر برگ که حدود 16 تومن برای هر برگ میشه )
از بین پرینتر های لیزری سیاه مارک اچ پی مدل های 1018 ، 1020 قیمت مناسبی دارند ( در حدود 100 تومن ) . برای چاپ دو رو
همونطور که دوستمون گفتن می تونید اول صفحه های زوج و سپس صفحه های فرد رو چاپ کنیدکه فکر نمی کنم به مشکلی بخورید . در کل یک پرینتر لیزری سیاه و یک اسکنر می تونه مشکل شما رو حل کنه.
اول اینکه از شما به خاطر راهنمائیتون متشکرم دوما اینکه:
پرینتر اچ پی مدل 1018 و 1020 را توی یه سایتی دیدم که نوشته بود دقتشون 600*600 هستش.
ولی دیدم نوشته بود که 1018 را نمیدونم چکارش میکردند که 1200*1200 میشد.
میخواستم بدونم آیا 1020 هم این قابلیت را داره؟
یه مدل هم هست بنام 1022 که رزولیشن 1200*1200 داره و 8 مگابایت هم حافظه داره. نظرتون راجع به این چیه؟
من یک سه کاره دارم ..یک جای پرینترش خراب شده (البته به هر ضرب و زوری هست دارم باهاش همچنان پرینت می گیرم) ولی اسکنرش خیلی خوب کارمی کنه...این تصور که اگه یک چیزیش خراب شه بقیه اش هم خراب میشه خیلی غلطه
من hp را توصیه می کنم ..چون کیفیت پرینتهاش خصوصا رنگی اصلا قابل مقایسه با بقیه نیست. واقعا عالیه ..من در مورد لیزری اطلاعی ندارم ولی در مورد جوهر افشان ، حتما هفته ای 2-3 صفحه رنگی و سیاه سفید باید باهاش پرینت گرفته بشه وگرنه کارتریج ها خشک می شه و محجبورین برای خرید کارتریج جدید 20 تومان پول بدید (این هزینه در مورد پرینتر اپسون 5 تومنه ، یعنی شارژ نمی خواد هر دفعه که تموم شد یک کارتریج نو می خرید )
در مورد دو طرف چاپ کردن که دوستان گفتن، اول می ذارید مثلا صفحات زوج یک سمت پرینت می گیره بعد کاغذ ها را بر می گردونید و صفحات فرد
اگه کارتریج جوهر افشان را خودتون بتونید شارژ کنید، هزینه اش خیلی پایین در میاد ..یک بسته شارژ کارتریج حدود 12 تومنه که من خودم تا یکسال باهاش پرینترم را شارژ کردم ..ولی اگه نتونید شارژ کنید باید تقریبا ماهی 15 تومان هزینه شارژ بدین
حتما حتما اسکنرش در دار باشه که بتونی هر چیزی را اسکن کنی
تایید می شودپرینتر لیزری سیاه از هر نظر برای کارهای سنگین متن نسبت به جوهر افشان ارجحیت داره. ( چه از نظر سرعت چاپ و چه از نظر هزینه برای هر برگ که حدود 16 تومن برای هر برگ میشه )
از بین پرینتر های لیزری سیاه مارک اچ پی مدل های 1018 ، 1020 قیمت مناسبی دارند ( در حدود 100 تومن ) . برای چاپ دو رو
همونطور که دوستمون گفتن می تونید اول صفحه های زوج و سپس صفحه های فرد رو چاپ کنیدکه فکر نمی کنم به مشکلی بخورید . در کل یک پرینتر لیزری سیاه و یک اسکنر می تونه مشکل شما رو حل کنه.
موفق باشید![]()
خانم archi-girl با این سه کاره ها میشه مثل دستگاه کپی کار کرد؟
مثلا یه فتوکپی میخوای بدون اینکه نیازی به روشن کردن کامپیوتر باشه میشه یه کپی سریع بگیری مثل دستگاه کپی؟
یه چیز دیگه:
پرینترهای کانن درسته که میگن شارژ نمیشند؟
آیا کارتریجهای اچ پی روی کانن ها هم میخوره؟
گارانتی اچ پی معتبرتره یا کانن؟
Last edited by mehrdad_zero; 28-01-2008 at 23:33.
کانن شارژ میشه !پرینترهای کانن درسته که میگن شارژ نمیشند؟
آیا کارتریجهای اچ پی روی کانن ها هم میخوره؟
گارانتی اچ پی معتبرتره یا کانن؟
اما شما همون hp بگیر! کلا قطعاتش راحت تر گیر میاد.
مدل 1018 و 1020 تفاوتی با هم نداره یا اگه هم داشته باشه 1020 به دلیل این که بعد از1018 عرضه شد برتری داره . در مورد دقت چاپ که فکر می کنم منظور شما FastRes باشه که 1020 هم این کارو انجام میده .
اما در مورد 1022 تا اونجایی که من اطلاع دارم تقاوت زیادی با 1020 نداره و به دلیل اختلاف قیمتی که داره ( حدود 50 تومن ) hp 1020 توصیه میشه .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)